valla ben sirf organizasyona bu nedenlerle gelmedim. dun bi kac buyuk kazayi kil payi atlattik. bugun ise carrefour kavsagindan hipodrom onune kadar abartisiz soyleyebilirimki 20den fazla facia sayilabilecek derecede kazayi kil payi atlattik ailecek. Kimseye beddua etmiyorum ama Allah'dan akil fikir diliyorum. Bu denli dengesiz ve kalabalik trafikde benim canimi senmi verdinde sen almaya geliyon terbiyesiz insan demek istiyorum bu hareketleri yapanlara. bilindik biseyide hatirlatmak istiyorum yeri gelmisken.
''Trafik kurallarina uyalim uymayanlari uyaralim''
Bugun ayrica belirtmek isterimki bir sivil aracda ekipler amirliginden birileri oldugunu tahmin ettigim birileri volta atiyordu istanbul yolunda ve eminimki bir cok aracin plakalarina supriz yapacaklar. Bu sekilde cani yananlarinin bi baskasinin ocagina incir agaci dikmeden once akillanmalarini ve dikkatlerini bir sekilde daha iyi arac kullanmaya yoneltmelerini diliyorum. iyi araba kullanmak yuksek suratte sert makaslar atarak degil kurallara uyarak kullanmak oldugunuda hatirlatmak isterim.