User Tag List

Sayfa 12/14 İlkİlk ... 21011121314 SonSon
265 sonuçtan 210 ile 228 arası

Konu: Ankara ! GELİYORUZ !

MaG
    Misafir
    maşallah güzel bir gün olmuş bi az bakıp kaçmak zorunda kaldık Jdm workse çok teşekkürler ta istanbuldan yorduk buralara kadar
    bide video yokmu

MuT
    Misafir
    arkadaslar herkese gelen gelmeyen duzenleyen ızleyen herkese cok tesekkurler
    bikac enstanteneyle basliim haftasonumuzu anlatmaya
    -cuma gunu buyuk bır heyecanla araclarımızı tıra koyduk
    -cumartesi buyuk bir curcuna yasadık ve sonunda ekibi toplayıp yola cıkabıldık
    -4 arac gırgır muhabbet ankaraya geldik acıkcası yorgunduk
    -ankaraya girerken tırımızı yakaladık ve buyuk cosku ıle ankaraya girdik
    -ılk geldimizde s14bucuk bizi karsıladı ve ilk tanıstıım ankaralı abimiz halil abi bizi guler yuzuyle karsılıyınca yorgunlumuz uctu gitti halil abi ve ekibine cok tesekkurler.
    -ardından bıraz sanayide turladıktan sora bizi yemege goturduler guzel makara tukaramızı yaptık ve bizim elimizi cebimize bile attırmadılar biraz mahcup olduk ama bunun drift festide var=)
    -ardından ismini hatırlamıorm kusuruma bakmayın guzel biyere gittik nargile cay kahve tavla (merti tavlada yine yendim 5-1 =)) ve arkadaslarla kaynastık.
    -bu arada oraya gıderken gordumuz turbolu ve body kitli aracların sayısı yuzunden bıran acaba aşşa tokyo yamı geldık acaba dedık =)
    -sora evlere daaldık ev konusunda ve yol gosterme konusundada cok ozel bi ilgi gorduk.
    -evlerde muhabbetler olmustur illaki =)
    -ardından sabah erkenden kalktık piste gittik asfaltı kontrol ettık mekanın buyuklunu kontrol ettık ve hem buyukluk olarak hemde asfalt olarak ıcımıze sındı ve bı rahatladık
    -tırımız geldı aracları ındırdık pıstı kurduk ısaretledık kukaları topladık tekrar ve organızasyon basladı.
    -cok coskulu bı kalabalık ve kalabalıgı kontrol eden cok ıyı bı organızasyon vardı sureklı motorlarla pıck-up la devriye gezdıler saolsunlar.
    -solendıgı gıbı yıne saplama kırdım ama ınanın bır gıdım bıle uzulmuorm saplamaya uzuntum bıze bukadar ozen gosteren bı gruba gorsel bıseyler sunmayı yarım bırakmak zorunda kaldıımdan.
    -ben lastıklerı toplayıp deıstırmeye gıttıımde bıraz tatsızlık olmus sanırım canımız saolsun bı sıkıntı olmadı bıldıım kadarıyla
    -ardından donus yoluna gecmek ıcın tekrar arabaları yuklerken farkettımkı ankaradan gitmek bile istemiorm=)
    gercekten herseyıyle mukemmel bi organizasyondu hersey için teşekkurler cok emek vermişşiniz cok mesut eddiniz=)

MeRtCaN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    81 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı MuT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    -ılk geldimizde s14bucuk bizi karsıladı ve ilk tanıstıım ankaralı abimiz halil abi bizi guler yuzuyle karsılıyınca yorgunlumuz uctu gitti halil abi ve ekibine cok tesekkurler.
    -ardından bıraz sanayide turladıktan sora bizi yemege goturduler guzel makara tukaramızı yaptık ve bizim elimizi cebimize bile attırmadılar biraz mahcup olduk ama bunun drift festide var=)
    -ardından ismini hatırlamıorm kusuruma bakmayın guzel biyere gittik nargile cay kahve tavla (merti tavlada yine yendim 5-1 =)) ve arkadaslarla kaynastık.
    -bu arada oraya gıderken gordumuz turbolu ve body kitli aracların sayısı yuzunden bıran acaba aşşa tokyo yamı geldık acaba dedık =)
    -sora evlere daaldık ev konusunda ve yol gosterme konusundada cok ozel bi ilgi gorduk.
    -ardından sabah erkenden kalktık piste gittik asfaltı kontrol ettık mekanın buyuklunu kontrol ettık ve hem buyukluk olarak hemde asfalt olarak ıcımıze sındı ve bı rahatladık
    -tırımız geldı aracları ındırdık pıstı kurduk ısaretledık kukaları topladık tekrar ve organızasyon basladı.
    -cok coskulu bı kalabalık ve kalabalıgı kontrol eden cok ıyı bı organızasyon vardı sureklı motorlarla pıck-up la devriye gezdıler saolsunlar.
    -solendıgı gıbı yıne saplama kırdım ama ınanın bır gıdım bıle uzulmuorm saplamaya uzuntum bıze bukadar ozen gosteren bı gruba gorsel bıseyler sunmayı yarım bırakmak zorunda kaldıımdan.
    -ben lastıklerı toplayıp deıstırmeye gıttıımde bıraz tatsızlık olmus sanırım canımız saolsun bı sıkıntı olmadı bıldıım kadarıyla
    -ardından donus yoluna gecmek ıcın tekrar arabaları yuklerken farkettımkı ankaradan gitmek bile istemiorm=)
    gercekten herseyıyle mukemmel bi organizasyondu hersey için teşekkurler cok emek vermişşiniz cok mesut eddiniz=)

biz sizlere JDM WORKS D Team e tşk ederiz boyle guzl bir hafta sonu yaşattgınız için

hazar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

MuT
    Misafir
    Alıntı MeRtCaN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    biz sizlere JDM WORKS D Team e tşk ederiz boyle guzl bir hafta sonu yaşattgınız için
    yo yo yo biz teşekkur ediorz=)

abi hakketten organizasyonu yapanlar guzel gun yaşattı bizde sebep olduysak ne mutlu=)

dark - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı CasabLanca Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    forumdan arkadaşlara baktım göremedim tanışmak nasip olmadı
    beraber olduğumuzdan sıkıntı yok bro

gurcell - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yaa işte böyle Ankara'ya Arkadan Kaymaya geliyoruz derseniz çıkar has angaralı bemeve'ciler, dirif ve sıffır çizerler , arkadan kaymaya karşı korurlar Angara'mızı

Şaka bir yana hepimiz güzel bir gün geçirdik, eğlendik, sizler de eğlendiniz gördüğümüz üzere, bir dahaki sefer tırın yanında bir kamyonet de lastik getirin , ondan sonra benzinliklerde lastik değiştirmek ile kasmayalım

Bestsi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı MuT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Musacım süper bir hafta sonuydu gercekten cok özlediğim bir sürü arkadaşımı gördüm tekrar ayakalrınıza saglık artık yaz geldi bu tayfayı sık sık bir araya getirelim hepinizi canı yürekten selamlıyorum çok sagolun
    [SIGPIC]http://i1106.hizliresim.com/2011/6/24/7826.png[/SIGPIC]

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Mertlede gitmeden once konsutuk biz orayı tekrar ayarlayalım siz ucaga atlayıp gelın abi baska bisey demiyorum. Seni o lastikçiye goturcem Musa seni sordu selami var ahahah

Hersey icin tekrardan cok tesekkurler.
    KA Style

facia - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı gurcell Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yaa işte böyle Ankara'ya Arkadan Kaymaya geliyoruz derseniz çıkar has angaralı bemeve'ciler, dirif ve sıffır çizerler , arkadan kaymaya karşı korurlar Angara'mızı

Şaka bir yana hepimiz güzel bir gün geçirdik, eğlendik, sizler de eğlendiniz gördüğümüz üzere, bir dahaki sefer tırın yanında bir kamyonet de lastik getirin , ondan sonra benzinliklerde lastik değiştirmek ile kasmayalım
    sadece bmwciler mi? ,
    Everyday I ** Çapulling!!!

eser - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    keşke dağıtıma bir hafta sonra çıksaydım da şu organizasyonu kaçırmasaydım tam da bu hafta pazar cıkıcaktım çarşıya neyse sağlık olsun video
    Alıntı diyadin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kanka fotoyla alakası yok,araba canlı bakınca sıfır gibi.2012 model 106 gti

killererkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    valla 2 minibüs , 2 otomobil , ankara girişinde tır'ımızı yakalayınca süper bi sevindirik olduk
    bizim jdm spec bang bus süper eğlenceliydi hem giderken -hem dönerken
    Ankaralı kardeşlerimize çok çok çok teşekkürker.. biz 4 kişi gece kukacı Ömer'de kaldık, bütün gece muabbetteydik, giderken göremedim kendisini kusuruma bakmasın
    fifty tuning'e ahmet abiye ve özellikle halil abiye çok tesekkürler..valla güler yüz-yeme içme muabbet.. her şey full'dü
    pazar günü de süper bi gündü.. sevgili D'team şovu iyiydi cidden , fifty tuning sürekli meraklı kalabalığı uzaklaştırmak için bayağ uğraştı.. herkes keyifli vakit geçirdi
    son olarak
    astsolist ismail abi ekibiyle geldi, arkasında 300 kişilik bi kalabalık.. msupra nereye kalabalık olaraya ) tam önümdede bi burnout yaptı çata-pata benim ciğerler kulaklar iptal ama Msupra işte.. sayko
    .....Human At Sight , Monster At Heart.....

MuT
    Misafir
    Alıntı Bestsi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Musacım süper bir hafta sonuydu gercekten cok özlediğim bir sürü arkadaşımı gördüm tekrar ayakalrınıza saglık artık yaz geldi bu tayfayı sık sık bir araya getirelim hepinizi canı yürekten selamlıyorum çok sagolun
    Abi superdi valla cok tesekkurler tekrar tekrar. En kisa zamanda tekrar goruselim

Mechanix - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Çok güzel bir haftasonunu arkamızda bıraktık.Umarım herkes eğlenmiştir.
    Bizler uzun zamandır Ankara'ya gelebilmek için bir bahane arıyorduk.Bu bahaneyi Halil abinin Fifty Tuning ile görüşmesi sonucu çözdük ve kendimizi Fifty Tuning in önünde elimizde kahve,Ankara tayfasını öperken bulduk.
    Bize bu imkanı sunduğu için Fifty Tuning den Osman'a teşekkür ederiz.
    Ben Ankara tayfasının ne kadar yakın, dost canlısı ve misafir perver olduğunu çok iyi biliyordum zaten.Ama ne kadar anlatsam da yeterli olmuyordu.Beraberimde getirdiğim tüm arkadaşlarımda artık biliyorlar ki Ankara da kardeşleri var.Ve bu iş sadece forum işi değil,dostluk işi.
    Bizi Ankara'ya indiğimiz andan,İstanbula dönene kadar sınırsız sevecenlik ve sıcaklıkla karşılayan tüm kardeşlerime teşekkür ederim.Yorgunluktan ölüyorum, dükkan birbirinde , Mert'i görmekten sıkıldım , ama o kadar eğlendik ve sizlerle birlikte o kadar güzel vakit geçirdik ki hepsine değdi.
    Benimle birlikte Ankara'ya gelip bize A-dan Z-ye takıma yardım eden 23 kişilik kadromuza burdan deli gibi teşekkür ediyorum.Nereye baksam sizi gördüm, ne dersem hallettiniz saolun.Umarım eğlenmişsinizdir beyler
    Takım arkadaşlarım Mert ve Musa , beyler sizlerde fena adamlar değilsiniz.Musa gelde yemek ısmarla ,öğlen oldu.İyi ki varsınız beyler

TechTurkey B.Aktepe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    mustafacım, senin,ekibinin ve emeği geçen herkesin ellerine sağlık gelemedim ama fotoğraflardan gördüğüm kadarı ile çok güzel bir haftasonu geçirmişsiniz. çok güzel bir organizasyon olmuş,tebrikler
    Failure is not an option.

VteC_MaNiaC - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı MeRtCaN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kemal
    kısa ankara turu ıyıydı ama

hakkını ver arabanın hakkını

ahahahah veremiosan in biz verelim

bide biz nie dönerek görüşemedik artık istabnbula gelirsiniz ekip olarak

AE86, s14 ler , BMW ler, Motor ekibi, Fifty Tuning Ekibi, Subarular, Ankara Ekibimiz , JDMWorks ekibi herşey mükemmelin bir adım önündeydi. Tek kötü olan şey zımpara gibi olan asfalt yüzünden sürekli patlayan lastiklerdi...

Ayrca herkesin yazdıklarına katılmakla beraber herkese tekrardan çok çok teşekkür ediorum En kısa zamanda görüşmek dileğiyle

MeRtCaN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    81 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı VteC_MaNiaC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ahahahah veremiosan in biz verelim

bide biz nie dönerek görüşemedik artık istabnbula gelirsiniz ekip olarak

AE86, s14 ler , BMW ler, Motor ekibi, Fifty Tuning Ekibi, Subarular, Ankara Ekibimiz , JDMWorks ekibi herşey mükemmelin bir adım önündeydi. Tek kötü olan şey zımpara gibi olan asfalt yüzünden sürekli patlayan lastiklerdi...

Ayrca herkesin yazdıklarına katılmakla beraber herkese tekrardan çok çok teşekkür ediorum En kısa zamanda görüşmek dileğiyle

kanka siz giderken gordumm
    onakı karmasada gorusemedık
    artık istanbuldaa
    gelidiginiz icin cok cok tşkler

VteC_MaNiaC - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    biz teşekkür edioruz hemde baya bizde kalabalık bekleriz

Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    beyler cok saolun cok keyıflıydı...

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)