Hakki Amca hakkaten efsanedir, oyle boyle degil.
Hakan ustayi arar birsey tarif eder, hakan ustada telefondan izah etmem zor deyince dur ben geliyorum kocum der, 2.30 saat sonra dukkanin kapisinda olurdu![]()
Hakki Amca hakkaten efsanedir, oyle boyle degil.
Hakan ustayi arar birsey tarif eder, hakan ustada telefondan izah etmem zor deyince dur ben geliyorum kocum der, 2.30 saat sonra dukkanin kapisinda olurdu![]()
Guc;
Bilgi ve Tecrubedir.
maşallah amca hızlıymış
Vallahi helal olsun. Saygı duydum okuyunca. Harbiden foruma üye olsada bir kaç güzel hikaye dinlesek. Hakkı amcanın torunu olmak varmış =))
Yau cok tanismak isterdim ilk defa haberim oluyor kendisinden. Hakkatn ozel bir davet yapilsa sen sakrak ortam daha da guzellesir yav![]()
hakkı amca mükemmel bi adamdır Ali Kuranel abimiz getirir hemen hemen tüm araclarını gecen sene (yada 2006 karıştırmıyım şimdi)z06 almıştık kendisine saygı duyulucak bi abimizdir kendisi. saygımız sonsuzdur .Yeni gazcılar kumda oynarken gazlayan bi abimizdir istanbul ankara arasında ....
Intercity Istanbul Park
Caterham Türkiye
OMP Türkiye
Pist Günleri
Intercity Endurance Cup
Intercity Clio Cup
Intercity Megane Cup
Intercity Caterham Cup
2003 yada 2004 yılındaydı yanılmıyorsam körfezde mavi rs4 üne binmiştim inanılmaz birisi.o yaşta o pilotaj o reflex saygı duyuyorum kendisine
Bende 1.9 TDi yazısından biliyorum RS4 ün arkasına
Allah uzun ömürler versin, canlı tanışmayı ciddi anlamda isterdim![]()
Amcaya bir turbo vtec yaptıramadık![]()
Call for prayer
http://m.youtube.com/watch?v=7na5Zm0vwtI
insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür
Instagram hesabımız
miniksracing - humidorturkiye
helal olsun bu yasta hala zevkini yapıyor. allah uzun ömurler versin.![]()
Fedakarlık yoksa zaferde yoktur.
bence 2 araba geçince kendini efsane diye adlandıranları değil böyle bu işe yıllarını vermiş amcaları efsane diye anmalıyız...
“The S2000 is nothing so much as a legend in its own time. If you don’t like it, you probably haven’t driven it hard enough.” - Jalopnik
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)