iç bi fikrim yok kardesim...
yok kankam atakanla deneyemedık hıc denk gelmedık..bu arac satıldı dıe bılıyorum..bence cok guzel ve duzgun bı arac..ederıde bana gore daha fazla,sahıbı yenı ewlendı o sebepten oturu satıodu..satıldı dıe bılıyorum eger kı satılmadıysa ve satılmazsa turbo yapıcam dedıtamamen zewk ıcın yapılmıs cok asırı motor yuklemesı olmayan,gerı kalan parcalarda en ıılerınden secılmıs bı arac...
19eylül 2008 in ilanı, edo typer ın dediği gibi bencede satılmıştır bu araç![]()
jantları replıka deıl orjınal advan gıbı duruyo
jantlar orjinal. kullanılan parçalar çok kaliteli. yakından canlı araç çok çok daha güzel. kullanılan jant fren sistemi ve coilover ı zaten almaya kalksanız güzel bir araba alırsınız, buna göre yorumlanırsa daha mantıklı olur.
Sakin güç...
dergide incelemiştim bu aracı..kullanılan malzemeler kalite kokuyo..işçilik zaten 10 numara.. aracı hiç görmedim ama modifiye listesini iice inceledkten sonra bence fiyat uygun.
eger bu parçalarla toplamak istenilse çok daha fazla maliyet tutar ama araçtan özellikle söküp satabileceği parçaların 2.el fiyatlarını çıkar ona göre ekle topla çıkart kafana yatarsa al derim..parçalar çok iyi gerçekten bi typeR kullanıcı olarak adam paraya kıymış ve çokda zevkli bir makina olduğana inanıyorum..
Bende araç satıldı die biliyorum.
Paşaoğlun'da yapılmış bir araç olarak biliyorum. Ama sahibini vs.. tanımam.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)