çok güzel gözüküyor fiyatıda uygun
bana bunlar amerikan chevrolet prestijini kullanan cakma arabalar gibi geliyorlar...
bizim burda müşteride var şu anda araba taklit gibime geliyor arkadan bmw mi diyim hondamı diyim karar veremedim
GM daewoo yu satın aldı... arabalar daewoo yerine chevy amblemi konularak üretilmeye başlandı. ama tabi ilerleyen zamanlarda GM üretim bilgi ve tecrübesini daewoo lar üzerinde uygulayarak arabayı geliştirdiler.. nasıl eski seat ve skodaların yenisi ile pek alakası yok ise bunda da durum aynı...
bugün gördüm ve cidden bu fiyata alın denebilir. içi direk insignia. dışıda yandan yemişi. ama gayet güzel.
aynen dedigin gibi abi uzerlerindeki motorlarda opel motorları, motor harici cogu parcalarıda ortak yine, zaten gm ile daewoo nun isbirligi cok onceye dayanıyor 90 yılların sonunda urtilen cogu daewoo modeli 80 lerin opel modellerinin kopyaları idi sonra firmayı komple satın alınca modernize oldular
wtcchueuheuhe
![]()
Intercity Istanbul Park
Caterham Türkiye
OMP Türkiye
Pist Günleri
Intercity Endurance Cup
Intercity Clio Cup
Intercity Megane Cup
Intercity Caterham Cup
Aynen aldığı gün pert olmuş, gri bi cruze sabah araç çıkıyo egemden akşam çekicide geliyo pert halde... ama o kazaya göre sağlam duruyodu baya. Çarpışma testinide görmüş olduk
Neyse Allah kimsenin başına öyle bişey vermesin
bu paraya çok güzel arabaymış walla.. 50 60 milyar olsa beğenir bizim insanımız da 28 lira olunca kimse beğenmiyo
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)