İzmir-Çeşme herzaman :)
Printable View
İzmir-Çeşme herzaman :)
haziran 20 den sonra barcelona, ibiza ve hollanda, Temmuz ortasi Cesme, bodrum
cumadan armutlu p.tesi sabahı iş modunda geçer ***** ufaklık anneanesiyle yazlıga bizde seferi hallerinde yazı geçiririz :(
okullar kapanınca bir akdeniz 1hafta 10 gün illaki gerekli :)
bu sene mavi yolculuk planlıyoruz ailecek tekneyle :) garibanıda ikna edersek oda öle olur:D
Bugün Bodrum'dan geldim , Yalıkavak'taydım , Gümbet , Bitez falan dolaştım biraz , okulum Aydın/Nazilli'de oldugundan her yer yakın , okullar kapanana kadar burlarda gezmeyi düşünüyorum , İstanbul'a döndüğümde ise staj var 2 ay , Şarköy Ve Ayvalık/Altınova taraflarına kaçabilirm belki :)
Ayrıca belirteyim ki Bodrum gayet canlıydı şu zamanda bile :)
Geçen sene ben çok ölü bulmuştum. Hemde tam mevsiminde gitmiştim. Yalıkavak sahilde ismi değirmendi sanırım bir yer vardı. Oranın nargilesi güzeldir. Tavsiye edilir. Çarşı içinde de köfteci var meşhur. Yalıkavağa gidenler uğrayın mutlaka... Bitez'de de dondurmacı var. Ünlüymüş ama ben sevmedim pek tadını :) Bodrum güzel yer ama. Tertemiz havası var bu bir kesin.
Gittiğine değdiyse gerisi önemli değil. Gerçekten dinlenmek çok önemli. İnsan tüm senenin yorgunluğunu Bodrum gibi bir yerde atabiliyor. 2. favorimde Antalya Side.
Kendimi Türkiye sınırlarından çıkmış gibi hissediyorum. Adım adım Apotheke yazıları :D Bakkalda bile ayran kaç lira dediğimde 1 cent demeleri :D vs. Halk bile ayak uydurmuş ortama... Türkçe konuşan yok. Eh bide ben yanınca direkt Hollanda, Almanya veya Ruslara benzeyebiliyorum. Sahil yolunda yürürken kafelerden çıkan garsonlar bana Willcomen derken ben aleyküm selam diyince şaşırıyorlar :D
Bu arada bilginiz olsun www.otelsikayet.com sitesine bir göz atın. En azından gideceğiniz otelde nelerle karşılaşabileceğinizi görebiliyorsunuz. İyi yorumlar da var, kötü yorumlar da...
antalyadayım tatilde beklerim:D araç kiraya veriliR :D
istanbul kadıköy-bahçeşehir, çeşme, kuşadası, 6. sanayi sitesi :D
ankara milli kutuphanede olacam buyuk ıhtımal
bı ara antalyaya gıderım herhalde snra yazlıktayım kınalı gümüşyaka =)
@ kumburgaz :)
madem bu kadar kişi antalyaya geliyor meeting yaparız sanırım :)
o kdr anlatıyoruz yokmu buraların fotografları fln. güzel yerlerse bizde gelelim, koca yaz nası gececek yoksa =)
arkadaşlar herkesi pansiyonumuza beklerim genişledi büyüdü ek odalar yapıldı otel lükslüğündedir :D:D:D