99-2000 GC8 alınması daha mantıklı hafiflik açısından eğer proje amaçlı ise.Ama yok ben gezerim piyasada yaparım derse kullanıcı ozaman Bugeye daha mantıklı.
99-2000 GC8 alınması daha mantıklı hafiflik açısından eğer proje amaçlı ise.Ama yok ben gezerim piyasada yaparım derse kullanıcı ozaman Bugeye daha mantıklı.
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
arkadaşın konusunu da kirlettik, kusura bakmaz inşallah.
sti bile zorlama oluyor esasında, czt üstüne 15-20 birşey vermek gerekecek. WRX de 250 mantıklı limit dediler, zaten CZT 250 oluyor çok ucuz ve sorunsuz.
bakıyoruz işte...
Built to fall....
Evet son mesajım konuya daha fazla kirlenmesin.
Ozan,
Impreza.org'dan WRX hakkında çok detaylı hazırlanmış mesajlar bulabilirsin faydalı olacaktır.330-350 arasına kadar sorunsuz binilebiliyor WRX'e
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
İlk sayfada bi soru sordum yardım edebilmem için sana. O ilana bakıp hangi araç oldugunu bilmek için ermiş olmak gerek.Hangi ustada bakım yaptırdıgını sor o ustadan yardım al sana önerceklerim bunlar şimdilik.
Valla 37bin sti güzel paraya almış, araçın durumu nasıl peki? Bence şuanda krizden dolayı fiyatlar öle gibi gözüksede benim kafamdaki araç piyasa degerleri
Gc8: 20-27
01-02 Wrx: 30-35
02 STI: 39-44
03 Wrx: 38-41
03 STI: 45-49
04 Wrx: 42-44
04 STI: 48-52
05 Wrx: 45-47
05 STI: 48-52
Ben araçımı yazın satmayı planlıyorum şu sıralar farklı bişiler var aklımda hiç belli olmaz üst modeller gözüme batıyoama o fiyat aralarına zor satarım
Yok hocam, 250limit olurmu hiç Wrx için, kim sölemişse neye göre kıstas almış merak ettim.Wrx ile 350hp alan var Ankarada mis gibi gazlıyo bi problem yok
![]()
Arkadaşın konusunu kirleticem ama açıkça sölemek gerekirse 09 WRX kullanıcısı olarak arac her gün için ve yol yapmak için gerektiğindede gitsin die alınıyorsa gayet güzel. Piste çıkmadıkça performansı gayet yeterli bir araç.
merhaba rengini biliyorum, plakaları aklımda tutamam ama soracağım, öğrenip pm atarım.
Bu arada wrx ile kapak açmadan bir tarafını değiştirmeden alınabilecek güç olarak düşünüyorum ben onu. Sadece egzoz yazılım IC ile o kadar güç alınabiliyor mu ki?
Valla piyasada yaprak kıpırdamıyor, o fiyatlara keşke alım satım olsa.
Built to fall....
herkesin ilgi ve alakasına tşk ederim.yıne isteyen yorumlarını yazabilir
yıne bu fiatlara 320 ci cabrio ile takaslı wrx düşünen tanıdıklarnız veya bildiğinz araçlar olursa tavsiyelerinizi değerlendiririmm
güncelll...![]()
istanbuldaysa gidip bakacak arkadaşımız vardır senin için elbet,
ben aileme yardım etmek zorunda olduğum için yazdan sonra değiştirebileceğim arabayı![]()
Built to fall....
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)