şarapla birlikte yüzük yutanlar olabiliyor
sonra çıkmasını bekle işin yoksa
ciddiyim bi arkadaşın sevgilisinin boğazına takılmıştı ölüyormuş kızcağız ayrıldılar daha sonra
şova gerek yok rededilme şansın yoksa taklaya gerek yok samimi olmak lazım
hiç bişey yapmaz bozmaz ama ben her zaman sadelikten yanayım hollywood özentisi haraketler bence gereksiz ve hazırcılık senin kendi tasarladığın ve sade bişey olabilir
Biz daha iyisini alana kadar en iyisi bu
kıskanmadım değil duygulandırdınız vallahi..hepiniz 5 yıllık 7 yıllık maşallah..biz ne zaman bulucaz öyle iyi kalpli bi kız
![]()
Vorsprung Durch Technik
valla bir pırlanta yüzük,1 adet kutulanmış mavi gül'ün içine koymuştum.deniz kenarında lüks bir yerde akşam yemeğinde teklif etmiştim.yani fazla uzatmadan direk söylemiştim.zaten işin içine çiçek böcek yüzük felam girdiği zaman kadınların dizlerinin bağı çözülüyorbence direk gevelemeden söyle.maliyet konusu ise 2000 usd'yi geçiyor haberin olsun.ister arabana turbo kit al,ister evlenme teklif et
![]()
komançero garage
Ben evlenirken komple set ve yüzük aldım pırlanta almaya param yetmemişti ama ne oldu tam arabayı yapacağım geçen ay piston vs.vs siparişi geçmeye kadar verdim Tak 0,54 Karat 1600 Usd haşırt etti, Ama sözüm vardı yerine getirdim. Şimdi yine piston alacağım ama wiseco değilde nippon racing arabayıda yaz sonu anca yaparım
![]()
Bu arada tek taşın takımı var seri taşlı ondanda almak gerekiyor.![]()
Ankara da olduğunu görmedim.
O zaman biraz amelece bir fikir ama utanmazsan.
Tunalı da ya da kalabalık 1 yerde arabayla giderken (beraber)
Çek el frenini yolu kapat arabayla, arabadan in. O ne oldugunu anlayamaz zaten.
Bağıra bağıra sewdiğini söyle evlenme teklifi et yüzüğü ver.
Çok mu Türk filmi vari oldu ne?
Bu arada bunu ben yapmayı düşünmüştüm ama yemedi sonradan![]()
Vala hocam ne yalan söyleyim beni de yemez![]()
Kıvo ne fikirler var sendeTuna benden sana değişik bir fikir armadadaki fuara git bir sürü manken var rica et anlat durumu ses sistemi olan stand varsa daha iyi olur siz gezerken bi anons geçse yada senin bir ses kaydın
bence güzel bir teklif olur.
sizin için özel bir yere gidin, eger aldıysan yüzük senin degil de gittiginiz yerin görevlisi tarafından verilsin mesela bir restoran da kadehin içinde. korkma yüzüge birşey olmaz eger direk içmezseben öyle yapmıştım 7 sene önce. eşim cok mutlu olmuştu hiç unutamaz, daha ilgiç fikirlerde olabilir hepsini harmanla ortaya güzel birşey cıkar mutlaka...
Valla düşünmek bile zor ama ben şimdiden nasıl yapıcağıma karar verdim... Kafam rahat Benim hatun Fenerli ona sürekli Galatasarayı aklına kazıycam hiç unutamıcaksın deyip duruyorum. O yüzden Galatasaray adasında boğazın altında bir yemekayarlayıp orada teklif edicem... Çocuklarına torunlarına anlatırken Her anısında Galatasaray kelimesi çıkıcak ağzından
![]()
Everyday I ** Çapulling!!!
böyle unutamayacağı birşey mi olsun istiosun?
bak aklıma bir fikir daha geldi.Şu an
Böyle arabayla ilgili olmana felan çok karşı değilse,
10+10=20 arabası olan arkadaslarını böyle otoparka 10 sağa yan yana 10'da sola yan yana olmak üzere akşam saat 10 gibi dizilsinler Mesela CEPA acık otoparkı olabilir.
Sizde sanki sinemaya gidiyormuş gibi gidin tam o 10 arabanın ortasına park et aracını.
Ondan sonra işte arkadaşlarınla anlaş işte sen geldikten 20 saniye sonra bir anda herkes farlarını, sislerini, uzunlarını yaksınlar.
Ve o senin aracında da işte ne biliyim elbet vardır, ikinizin bir şarkısı o çalsın o esnada evlenme teklifi tek sevdiğini söyle,
ve torpiodondan 2 şarap kadehi ile aracına sakladığın bir şişe ufak şarabı çıkar
Bu da çok türk filmi vari oldu ama valla deniyorum
Yaw ne alemsiniz
Fikirler için teşekür ederim hepinize.
Burada bence yapacağın teklifden ziyada yürütmen daha zor olacaktır kız arkadaşınla arandaki ilişki mükkemel olabilir yanlız işin içine aileler girdiğinde değerler cok farklı olacaktır senin ailenin karşı tarafa karşı tarafın bazı hareketleriniz konusmalarınız yanlış anlaşılacak veya normal bi zamanda olsa hiç sallamayacağın halde batacaktır. Bunda öncelik aile ile yaşadığın sorun vs leri aranıza sokma ilikşin hakkında veya karşı tarafın ailesinin hal ve hareketleri hakkında kesinlikle yorum yaptırma yada çözümleme yaptırma sonuçta sen evlenecek yaşta karar verebilecek bir bireysin bunları yazma sebebim aile ile cok problem yaşamam neredeyse işi bozma derecesine kadar geldim. Bazı şeyleri görmezden gelmeyi bilmelisin vede herşeye evet dememelisin eskiler derya kadının 3 söylediğinden 1 tanesini yapacaksın diye. Kafanı ağrıttıysam kusura bakma. Teklik konusuna dönecek olursak bence en güzeli mertçe söylemek kararlılığının farkını hissetirerek ki evlilik cok ciddi bir kurumdur saygı arada muhakkak korunmalıdır bence nasil başlarsanda öyle gider ciddi sağlam bir temelle giriş yapmalısın diye düşünüyorum.
1.6tdi.
Ecutech.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)