gülün içine hidrolik sistem yerleştir uzaktan kumandalı düğmeye basınca yüzük gülün içinden yukarı çıksın bakarsın kız koklamaz falan garantiye al işini :D
Printable View
gülün içine hidrolik sistem yerleştir uzaktan kumandalı düğmeye basınca yüzük gülün içinden yukarı çıksın bakarsın kız koklamaz falan garantiye al işini :D
kilit :D :D
valla ben önce hanımı kacırdım sonra teklif ettim :D:D:D
bu evlenme teklifinde alınacak yüzüğün karatı maratı nasıl oluyor ne oluyor nasıl ayarlanıyor tecrübelilerden bilgi alabilirmiyiz ? :D
YOLUN BAŞINDAYKEN GEL VAZGEÇ :icon_tup:
BALAYI CİCİM AYI BİTİP HELE Bİ DE ÇOCUK OLDUĞUNDA
SENDEN DAHA BÜYÜKLERİN SANA DEFALARCA KEZ SÖYLEDİĞİ
"SAKIN EVLENME" ÖĞÜDÜNÜ ANLIYORSUN.
abi 4 sene oldu babası serseri belledi beni oyalıyormu diyor istesinler artık diyor, bizimkiler de çok uzatma kızı oyalama ciddiysen adını koyalım diyorlar :D çocuk için erken üstelik enaz 2 senesi var çocuğun işleri yoluna koymak evliliği oturtmak falan
edit: enazından sözü yaparız replika yüzük bulalım da biyerlerden :D
Valla ben jiç teklif etmeden evlendim. Punduna getirip o yola soktum. Bilgisayar monitörü patladı o zamanlarda LCD yeni çıkıodu. Gittim aldım evinden gel TV bakıcaz dedim. Ya bana ne sen kendine almıo musun dedi yoo şimdi aldığımı ileride salonumuzda kullanıcaz dedim sen seçiceksin dedim. Kafama sıçiim ona bıraktım gitti Vestel seçti. Onu aldık. Evlenirken ben seçtim allahtan vestel bilgisayar monitörü olarak kullanılıyor şu anda. :D
Valla dediğim gibi insan gözüyle görünebilir durumda olan berraklığı orta alt seviye tek taşların fiyatları bu şekilde :)
He bide tek taş'ı alan tüm hatunların ilk yaptığı iş gidip kuyumcuda fiyatını öğrenmektir :D
700-800'ede alınır ama yanında büyüteç hediye etmek gerekir :D
ya evlilik mevzusu bizim de kesin gibi ama ben birinci yıldönümümüzde site açıp video hazırlayıp yüzük hediye etmiştim şimdi evlenme teklifi etmeden evlendi dedirtmem kimseye :D gurur meselesi
özge çok çakal abi kabul eder etmez kuyumcuya sür der puhahuahua
şimdiden geçmiş olsun ama yuzzuk fiyatları belli aşırı yuksek :D 1-2 sene içinden bende bu yola giricem sanırım :D
Olm akıllı ol bak herkes teklif ederek evlenio sen yapılmayanı yapıosun benim gibi. Hala bazı arkadaşlar benim hanıma soruo nasıl teklif etti diye. Bişey diyemio. Hatırlamıo çünkü öyle bir gün yok. :D Gözünü bi açtı yüzükleri alıoruz kırptı bi daha açtı ağ parmağına takılıo. Bi daha kapatıp açtı düğünde pasta yiyo. :D
marka alma... kapalı çarşı tarafında git özellikle tanıdık pırlantacı ara çevrene sor... marka kuyumcularda olan 4-5 binlik taşı 2 binlere alıyorsun. Birde konuya baglı olarak evlenme teklif edicek arkadaşlara yardımım dokunacaksa şöyle bir oda hazırladım
https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.n...25767638_n.jpg
şöyle bir yemek grup halde
https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.n...86988942_n.jpg
odayı görmedi tabi öylesine bir yemek olarak düşündü arkadaşlarla... ben biryere gidiyorum gibi yapıp oda da bekledim... sonra onu odaya gönderdiler birşey alırmısın ordan diye girer girmez muzik falan başladı işte... bayıldı bayıldı.. kızlar elle emek verilip yapılan şeyleri daha çok seviyorlar bunu unutmamak lazım.
Sonuç ?
http://img515.imageshack.us/img515/2...6740684819.jpg
http://th620.photobucket.com/albums/..._icon-love.gif
Tutan kupon parasıyla aldığım için hiç acımamıştım verdiğim paraya :D :D
@someonespecial kerem abi öyle deme sorumluluk sahibi kız bulmak zor şimdikiler çok hoppa :D
@kelalper abi çevremdeki herkes teklif bekler ama yapmadan olmaz evet üç göz kırpmalık bi zamanı var ama yapmadan olmasın diyorum :D
@yiğit G. çok güzel olmuş yüzüğün yanında aklımı kurcalayan şey de nasıl bi teklif sunacağım :D
@xor koray abi o zaman uefadan çıkaralım parayı yardım et bana :D
Ben uçakta teklif edecem :D Ayarlardım herşeyi, zaten başka hayatımız yok :)
Memetali.........
Oğlum askerden yeni geldin hemşo... Önce bi nefes al bi kendine gel...
Yaş doğru yazdıysan 23. En az 30u bulman lazım... Çooook erken
Bak yaz bunu bi kenara Kerem Abim dediydi dersin :)
Lem Özge üye değil di mi buraya :D Okumasın yazdıklarımı sonra
23 evlenmek için bana göre de çok erken.
abi askerden önce soz yapıcaktık erken olduğuna karar verip askerden sonraya bıraktık, 30 yaş çok geç 4 seneyi geride bıraktık 30'a kadar 11 sene ilişki adı konmadan sürermi ? adamı keserler :D giresunlular , yok abi üye değil rahat ol :D
yaşım 23evet
sözlendik nişanlandık falan 24 olcam,evlenme yaşı için bu zamanlarda ideal bi yaş bence, çocuk da hemen değil enaz 2 sene sonra düşünüyorum 26-27 yaşımda çocuğum olursa m.a.d nin 40.yılı kutlu olsun :D
elim çarptı konuyu duvarında paylaştım pardon Maliicim :D
yenge barış manço'ya döndü her kuponda yüzük alınmaz ki :D
http://www.barismancodinle.net/images/baris-manco2.jpg
Valla bizim bir arkadaş 5 6 araba toplayıp kızın kapısına gidip kalp şekline getirmişti arabaları ve bildiğin havlularla(renkli) benimle evlenirmisin yazıp telefonla kızı arayarak balkona çağırıp evlilik teklifi yapmıştı buda ir fikir
kız kulesi süper fikir bence , istanbulu gezmeye diye gelebilirsiniz mesela gelmişkende kız kulesinde bi yemek yiyelim filan derken keman eşliğinde dizlerinin üzerine çöktüğünde olay orda biter :)
aman abi gözünün yağında yumurta kızartıyım :D
amin abi dondurmalı fantalı yaparız inşallah :D
hayır bu değil bunlar değil bunları herkes yapıyor beni anlamıyosunuz :D
koray abi :icon_rule yardımlarını esirgeme
koray abi arabayı degiştiricem bi yardım ediver :D
o zaman kuyumcu üye varmı yokmu onu araştıralım bize replika güzel bişeyler ayarlasın :D koray abi bu hafta sonu bana da kaçtı ama sen benden daha tecrübelisin bak bi gencin geleceğini karartma yüzük parasıyla :D:D