abi dikkat pırlanta diye atom taş alma :D ucuz oluyor onlar zaten 200-300 lira :D
Printable View
işin çok zor be mali, 61 rd vteci olan hakan kapalıçarşıda ondan yardım iste :D kerem abi yenge buralara da giriyor haberin olsun :D :D
4000-5000 mi abi bana 2000 olsun yeter 1000 lirada olsa olur :D pmle abi kuponu :D abi sayende evliligi beleşe getirebilirim :D :D
Yahu makara yapıyorum nerde haftada 4000-5000 :D 30-40 zor oluyo bazen :)
Mali....
Behzattaki Cevdet'in Aslı'ya Evlenme teklifini hatırlıyormusun ?
Uçan balon un ucuna bi ip bağla ucuna da yüzüğü... Sonra
git evlerine ara Özge yi çıksın balkona. Balonu bırak Özge tutamasın
balonu sende çek tabancayı vur balonu :heyoo:
O anda ağzından cıkıyor zaten.Ben ne dediğimi hatırlamıyorum o heycanla ama bir filmden alıntılar yapmıstım.Sende araştır 1-2 güzel laf bulursun sorun değil o an bir gelsinde
vildan atasever kimdi diye baktım oha dedim hakkaten benziyor :D
http://img515.imageshack.us/img515/2...6740684819.jpghttp://a1211.hizliresim.com/13/u/g9h31.jpg
Nasıl yane... Daha önce söyleyen hiç olmadı mı ? :D:D:D
Al işte ikiz ya da abla kardeş gibi :)
şu konuları konuşmayın yahu.. olan var olmayan var.. yapabilen var hayalleri içinde patlayan var (ben gibi ) :D :D sonra tribe girip halil sezai dinliyoruz :D :D
şaka bi yana bu ara ortaköyde lazerli falan teklıfler baya meşhur oldu sanırım, nettede şöle bişe buldum.. tabi teklıf sıkıntısı çekılıyosa :D
Sürpriz Evlenme Teklifi
eski arkadaşlarım ismim benziyo diye memati derler ama mematilik bi durum yok ben balonu bujiyle patlatırım anca :D
özge burayı kesin okuyordur yeğen sen burada alenen yazarsan o süprizi bozabilir benden sana sölemesi fikirleri pm olarak al :D
Mali 5 misafir var... yandın oğlum...
Abi lokantaya git yemegi ye sonra hesap fişinin üstüne benimle evlenirmisin yazdır önce sen bak dogru yazılmışmı diye yanlış olmasın :D sonrada üff kaç para tutmuş baksana de vee paatt diye görünce zaten bitti olay sende yüzügü verirsin Allah mesut etsin sonra dencek bişey yok :D
yatta yemek+köprüye lazerle yazı yazdırmıstım birkaç ay önce, çokta güzel olmuştu..
yakın 10-15 tane felan arkadaşını ayarlayıp bir güzargah ayarla, ellerine değişik anlamlarda evlenme teklifi anımsatacak şeyler yaz, çok büyük olmayan pankartlar hazırla, sen her köşeyi döndüğünde birini görsün sonuncuya doğru geldiğinizde arabada bir sorun var heralde diyip sağa çek, dörtlünü yak, sen bagaja doğru ilerle o sırada bir grup arkadaşında arabanın önüne doğru güzel hazırlanmış bir benimle evlenirmisin? yazılı pankartla gelsin, tam o sırada sen elinde yüzükle kapısını aç benimle evlenirmisin? de olayı bitir.
yenge hanım eğlenceli biriyse pankartlar komik bişeyler de olabilir. misal olarak sırasıyla pankartlar;
1) Şiiii bak hele buraya diyip döneceğiniz yöne bir ok
2) Sonra
3) AZ sonra
4) biraz daha sonra
5) reklamlardan sonra
6) bak birazdan neler olacak
7) bak yaklaşıyorsunuz
8) aha bak nolacak şimdi vs gibi yada aranızdaki komik diyaloglardan da oluşan bir grup pankart hazırla =)
malii, abicim yapma böyle şeyler bak, iki yaş var aramızda korkutma bizleri. :D
offffff offfff... yuzuklere bak yau ucuyor. :S koray abinin kuponlara +1 mı desek :)
valla bende 4.yıl bittiği için mayıs ta yada daha erken dusunuyorum duruma gore boyle bısey planda hazır gıbı ama durumlar ne gosterıcek bılemıyorum bakalım kısmet.
Bunuda Degerlendirebilir Evlenme Teklifi Yapacak Olan Arkadaslar :icon_tup:
MERVE ANIL EVLİLİK TEKLİFİ:) - YouTube
ufak bir gezintiye çıkıp yolda teklif edilebilir :D
http://d1211.hizliresim.com/13/y/gfbvy.jpg
Boş kafayla yapılacak eylem değil :) sana başarılar :)