eski arkadaşlarım ismim benziyo diye memati derler ama mematilik bi durum yok ben balonu bujiyle patlatırım anca :D
Printable View
eski arkadaşlarım ismim benziyo diye memati derler ama mematilik bi durum yok ben balonu bujiyle patlatırım anca :D
özge burayı kesin okuyordur yeğen sen burada alenen yazarsan o süprizi bozabilir benden sana sölemesi fikirleri pm olarak al :D
Mali 5 misafir var... yandın oğlum...
Abi lokantaya git yemegi ye sonra hesap fişinin üstüne benimle evlenirmisin yazdır önce sen bak dogru yazılmışmı diye yanlış olmasın :D sonrada üff kaç para tutmuş baksana de vee paatt diye görünce zaten bitti olay sende yüzügü verirsin Allah mesut etsin sonra dencek bişey yok :D
yatta yemek+köprüye lazerle yazı yazdırmıstım birkaç ay önce, çokta güzel olmuştu..
yakın 10-15 tane felan arkadaşını ayarlayıp bir güzargah ayarla, ellerine değişik anlamlarda evlenme teklifi anımsatacak şeyler yaz, çok büyük olmayan pankartlar hazırla, sen her köşeyi döndüğünde birini görsün sonuncuya doğru geldiğinizde arabada bir sorun var heralde diyip sağa çek, dörtlünü yak, sen bagaja doğru ilerle o sırada bir grup arkadaşında arabanın önüne doğru güzel hazırlanmış bir benimle evlenirmisin? yazılı pankartla gelsin, tam o sırada sen elinde yüzükle kapısını aç benimle evlenirmisin? de olayı bitir.
yenge hanım eğlenceli biriyse pankartlar komik bişeyler de olabilir. misal olarak sırasıyla pankartlar;
1) Şiiii bak hele buraya diyip döneceğiniz yöne bir ok
2) Sonra
3) AZ sonra
4) biraz daha sonra
5) reklamlardan sonra
6) bak birazdan neler olacak
7) bak yaklaşıyorsunuz
8) aha bak nolacak şimdi vs gibi yada aranızdaki komik diyaloglardan da oluşan bir grup pankart hazırla =)