aman abi gözünün yağında yumurta kızartıyım :D
amin abi dondurmalı fantalı yaparız inşallah :D
hayır bu değil bunlar değil bunları herkes yapıyor beni anlamıyosunuz :D
koray abi :icon_rule yardımlarını esirgeme
Printable View
aman abi gözünün yağında yumurta kızartıyım :D
amin abi dondurmalı fantalı yaparız inşallah :D
hayır bu değil bunlar değil bunları herkes yapıyor beni anlamıyosunuz :D
koray abi :icon_rule yardımlarını esirgeme
koray abi arabayı degiştiricem bi yardım ediver :D
o zaman kuyumcu üye varmı yokmu onu araştıralım bize replika güzel bişeyler ayarlasın :D koray abi bu hafta sonu bana da kaçtı ama sen benden daha tecrübelisin bak bi gencin geleceğini karartma yüzük parasıyla :D:D
işin çok zor be mali, 61 rd vteci olan hakan kapalıçarşıda ondan yardım iste :D kerem abi yenge buralara da giriyor haberin olsun :D :D
4000-5000 mi abi bana 2000 olsun yeter 1000 lirada olsa olur :D pmle abi kuponu :D abi sayende evliligi beleşe getirebilirim :D :D
Yahu makara yapıyorum nerde haftada 4000-5000 :D 30-40 zor oluyo bazen :)
Mali....
Behzattaki Cevdet'in Aslı'ya Evlenme teklifini hatırlıyormusun ?
Uçan balon un ucuna bi ip bağla ucuna da yüzüğü... Sonra
git evlerine ara Özge yi çıksın balkona. Balonu bırak Özge tutamasın
balonu sende çek tabancayı vur balonu :heyoo:
O anda ağzından cıkıyor zaten.Ben ne dediğimi hatırlamıyorum o heycanla ama bir filmden alıntılar yapmıstım.Sende araştır 1-2 güzel laf bulursun sorun değil o an bir gelsinde
vildan atasever kimdi diye baktım oha dedim hakkaten benziyor :D
http://img515.imageshack.us/img515/2...6740684819.jpghttp://a1211.hizliresim.com/13/u/g9h31.jpg
Nasıl yane... Daha önce söyleyen hiç olmadı mı ? :D:D:D
Al işte ikiz ya da abla kardeş gibi :)
şu konuları konuşmayın yahu.. olan var olmayan var.. yapabilen var hayalleri içinde patlayan var (ben gibi ) :D :D sonra tribe girip halil sezai dinliyoruz :D :D
şaka bi yana bu ara ortaköyde lazerli falan teklıfler baya meşhur oldu sanırım, nettede şöle bişe buldum.. tabi teklıf sıkıntısı çekılıyosa :D
Sürpriz Evlenme Teklifi