türkiyede olmaz bu anca kapalı garajda yapacaksın..millet gelir meraktan sigara söndürür iğne batırır çakmakla yakar..
birde arabanın dikkat çekmeyeceği varsa bile bununda 2 kat dikkat çeker otoparkda..
Ben senelerdir branda kullanıyorum aldığım bir branda 1 yıl anca dayanıyor bir keresinde hayvanın biri balgam atmış daha ne diyim....hayvanlarını işetenler yırtanlar(dikiş ustası oldum sayelerinde) daha neler gördüm neler bununla ne fanteziler yapar millet düşünmek istemiyorum
![]()
En temizi kapalı garajHem gece yatarken rahatım hemde yağmur-güneş-kar hiçbişi görmüyor.
Süper bir şey, fakat bunu getirtmek baya bir pahalıya mal olur. Ağırlık fena olur. Onun için burada distribütör falan bulmak lazım...
19051919-23041920-30081922-01111922-29101923
Ben bunun uzerıne kosar kosar atlarım![]()
KA Style
kapalı garjım olsa güneş ışığı yağmur çamurdan zaten korunuyor olacak araç bunun mantığı sadece korozyonu onlemek ise zaten en az 12 sene garantili araçlar bu hususta geriye bir tek toz kalıyor durduğu yerde kirlenmesin diye baan çok faydalı bişe gelmedi sadece ve sadece antika araçlar için koruyu gaz takviyesi ile ki varsa böyle bir gaz kullanılabilir.
Zamazingo.com'dan alıntıdır.
Harika bir klasik araba sahibisiniz veya güzel bir motorunuz var. Kullanmağınız zamanlarda aracınıza yeteri kadar alaka göstermeye zamanınız olmayabilir. Artık fazla zaman harcamadan güzel aracınızı dış etkilerden yalıtacak ama seyretmenize engel olmayacak bir çözüm var. "Car Capsule" aracınızı çepeçevre saran, şeffaf ama sağlam vinil bir kapsül. Küflenmeyi ve tutuşmayı geciktiren kapsül, arabanızın boyasını yağmur, yağ ve antifrizden koruyor. Kapsül içerisine sürekli filtre edilmiş hava sağlayan bir fan, hem arabanın kızışmasını engelliyor, hem içeriye sinek, toz gibi yabancı maddelerin geçişine engel oluyor. İki kez cilalanmış PVC'den üretilen kapsül, anti-statik özelliğinden ötürü tozları üzerine çekmiyor. Kapalı ve açık alanlarda kullanılmak üzere 8"-12" motorsiklet, 14"-16"-18"-20"-22" büyüklüklerinde çeşitleri mevcut.
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
Trambolin niyetine kullanılmazsa ben Türk değilim![]()
![]()
bu kapsülü bizim amele zihniyetli vatandaşlarımız sigara basar, anahtar takar, bıçak saplar ve söndürür.
Sonrada eğlenir.
Site dışında zor dediğiniz gibi
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)