Serencebey Nickli Üyeden Alıntı Ya yok ona uygun filmler ındırdım ALmam lazım Seni yanlış hastaneye yatırıyorlar
[SIGPIC]http://i1106.hizliresim.com/2011/6/24/7826.png[/SIGPIC]
HKA Nickli Üyeden Alıntı Bende Cinebonus'un kullandığı 3D sinema gözlükleri var Burak. İşine yararsa göndereyim Iste Onlar RealD kardesım bende de onlardan var almıstım ancak onlar dijital 3d olarak geciyor ve tabırı caizse dandık 3dlerde ıse yaramıor bana gırmızılı gozlukten lazım
KA Style
Serencebey Nickli Üyeden Alıntı Ya yok ona uygun filmler ındırdım ALmam lazım Miki mouse filmidir kesin bukadar kastıysa bu huehueuhuhe
Intercity Istanbul Park Caterham Türkiye OMP Türkiye Pist Günleri Intercity Endurance Cup Intercity Clio Cup Intercity Megane Cup Intercity Caterham Cup
wolrath Nickli Üyeden Alıntı aynen. ben de ki dınozorlar dergısınden kalan da aynı sekılde sınemalarda dagıtılan da hulya avsarın yılbası programından kalan da... *kırmızı yesıl olucak. varyaaaa barış dinozor dergisi dedin gözlerim yaşardı vaaayy bee ulan ne dergiydi bee hemen gidim evde bulim o dergilerimi hatta bir ara cine 5 te 3 boyutlu yayın yapıyordu vaay bee
74 model sehpa...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Forum Kuralları