eg kasa sahipleri kızmasın ama çok dandik miş bea ama AAllah onlara bole bi durum göstermesin.
Yalnız kapak taki hatun cok alkasız olmuş
Printable View
eg kasa sahipleri kızmasın ama çok dandik miş bea ama AAllah onlara bole bi durum göstermesin.
Yalnız kapak taki hatun cok alkasız olmuş
paylaşım için çok sagol.. ama gerçekten tavana kadar girmiş ya allah korusun bizler neler neler yapıyoruz çok dikkatli olmak lazım..
arka süspansyonlar bağımsız diyor enteresan ex'dede aynımı acaba
ahahah kanka bitirdin arabanin ikinci elini :D poset cikti bizim arabalar :D arsivi bi ara canli kurcalamak lazim epey malzeme cikacak senden parayi gommussun otosova otohabere :)
öff dandikmiş bee :D zaten airbag trdeki modellerde yok gerek de yokmuş :hahaha:
Off satmakla nekadar iyi bir işyapışım.Bende malesef kaza yaparak sattım.30 la lagunaya girdim motoru kucağıma alıyodum. araba yarıya kadar girdi gören şok oldu.Süper bi kaynak olmuş teşekkür ederiz.
Evet birileri acil eg için roll-cage getirsn tr ye belki biraz sanzimaz olur :D
Bizim tanıdık iyi bi tornacı var , yarın gideyim güzel bir roll-cage projesi çıkarttırayım bari ona bende olmucak böyle kahretsin :D
dimi :D airbag ile sakat kalcağına airbag olmasın diğer tarafa geç direk :D
eg kasa böyleyse crx in ef kasanın crash testlerini görmek istemiyorum :D
hakkaten çok güvensizmiş yahu:soru::beuj:
bu arada bu dergi bende de var:D ahmet bende de 100den fazla dergi var arşivi çarpıştıralım bi ara :D
daha çıplak hatunlar da var sanırım kapaklarda :D ama bu en çıplaklarndan biriydi sanırsam
otohaberin 2. sayısı var bende bu arada :D
ben eg esayı hemen satıom:D
sahibinden.comda eg patlaması olucak , bune yaaa herkez satıyomu :D
1993 model civic si ile kaza yaptım ve hızım 170 di carpma anındaki önden çarptım arkadaşlar ama arabada sadece ön tanpom sag sol çamurluk ve kaputta sıkıntı var kaputun altına girince radyatör ve radyatörün arkasındaki bir takım malzemeler gitmis durumda burada bir hatanız olmasın ve dedigim gibi hızım en 160 170 idi...
bence bunda bir abartı var gibime geliyor.
kapaktaki karı şimdi buruşmuştur :D
kapak on numara :D
3000 vtec ne ıyıdır bee :)