eg kasa sahipleri kızmasın ama çok dandik miş bea ama AAllah onlara bole bi durum göstermesin.
Yalnız kapak taki hatun cok alkasız olmuş
eg kasa sahipleri kızmasın ama çok dandik miş bea ama AAllah onlara bole bi durum göstermesin.
Yalnız kapak taki hatun cok alkasız olmuş
www.egeturbo.com
Turbo asker
paylaşım için çok sagol.. ama gerçekten tavana kadar girmiş ya allah korusun bizler neler neler yapıyoruz çok dikkatli olmak lazım..
arka süspansyonlar bağımsız diyor enteresan ex'dede aynımı acaba
ahahah kanka bitirdin arabanin ikinci eliniposet cikti bizim arabalar
arsivi bi ara canli kurcalamak lazim epey malzeme cikacak senden parayi gommussun otosova otohabere
![]()
Off satmakla nekadar iyi bir işyapışım.Bende malesef kaza yaparak sattım.30 la lagunaya girdim motoru kucağıma alıyodum. araba yarıya kadar girdi gören şok oldu.Süper bi kaynak olmuş teşekkür ederiz.
Bizim tanıdık iyi bi tornacı var , yarın gideyim güzel bir roll-cage projesi çıkarttırayım bari ona bende olmucak böyle kahretsin![]()
Edeple gelen, lütufla gider.
dimiairbag ile sakat kalcağına airbag olmasın diğer tarafa geç direk
eg kasa böyleyse crx in ef kasanın crash testlerini görmek istemiyorum![]()
hakkaten çok güvensizmiş yahu
bu arada bu dergi bende de varahmet bende de 100den fazla dergi var arşivi çarpıştıralım bi ara
![]()
daha çıplak hatunlar da var sanırım kapaklardaama bu en çıplaklarndan biriydi sanırsam
otohaberin 2. sayısı var bende bu arada![]()
http://img17.imageshack.us/img17/2066/tipoctbr.jpg
__________İŞTE SAPIK MANİSALI!__________
1993 model civic si ile kaza yaptım ve hızım 170 di carpma anındaki önden çarptım arkadaşlar ama arabada sadece ön tanpom sag sol çamurluk ve kaputta sıkıntı var kaputun altına girince radyatör ve radyatörün arkasındaki bir takım malzemeler gitmis durumda burada bir hatanız olmasın ve dedigim gibi hızım en 160 170 idi...
bence bunda bir abartı var gibime geliyor.
kapaktaki karı şimdi buruşmuştur![]()
Murat CANTÜRK
Trafik ve Kasko teklifleri için lütfen pm mail atınız.
Renpar Sigorta
info@renpar.net
kapak on numara
3000 vtec ne ıyıdır bee![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)