User Tag List

Sayfa 1/3 123 SonSon
44 sonuçtan 1 ile 19 arası

Konu: Trafikte başıma gelen olay..

fasterhan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Unhappy Trafikte başıma gelen olay..

2 saat önce basımdan gecen olayla ilgili birkac sorum olacak....

etimesgut civarında merkezi bir kavsakta yeşil ısıgın yanmasını beklemekteyim sola dönecem...yeşil ısık yandı ve yavas yavas ilerledim....karsı seritdende bir arac ona kırmızı yanmasına ragmen yavas yavas ilermeye basladı....tam benim dönmeme yakın burun buruna geldik tabi dönüş benim hakkım oldugu için yavaslamadım bilerek ama oda yavaslamadı....sonra ben diger aractaki kişiye tepkimi belli etmek için ne yapıyorsun cinsinden el hareketi yaptım....sonra araçtaki kişi ile aramızda şu diyalog gecti....üstümde eşofman oldugu için ehliyetimin yanımda olmadıgını düşündü heralde direk ehliyetin yanında mı diye sordu.....bende aynısını ona sordum senin ehliyetin nerde dedim.....bana yaşın kac dedi bende senin yasın kac dedim sonra bir hışımla arabadan indi ve camıma kadar geldi cüzdanını cıkardı polis kimligini gösterdi ehliyetini ve evraklarını ver işlem yapacam dedi....neden dedim memura hakaret dedi....dedim kırmızı ışıkta gecen sen suclu ben öylemi....ses cıkmadı arabadan inmemi istedi indim tabi trafik baya karıstı biz yolun ortasındayız....bagıran insanlara ben polisim devam edin cinsinden söylemlerde bulundu ve bana suclu muamelesi yaptı bagıra cagıra konusmaya devam etti....sustum dinledim isim ve soyismini söylemesini istedim ve belirttim seni şikayet edecem diye....sonra aniden dua et arabada eşim ve cocugum var yoksa seni içeri atar arabanıda çürütürüm otoparkta dedi ve bastı gitti....ben tabi o anlık kızgınlıkla plakasını almayı akıl edemedim.....şimdi sorcaklarım sunlar:
    -sivil bir polis memurunun kırmızı ısıkta gecmeye hakkı varmı? ( olurmu olur )

-polis kimligi gösteren herkişiye evraklarımızı ehliyetimizi vermemiz mi lazım yoksa direnirsek suc unsuru olurmuyuz?

-arabasının markasını ve rengini gördüm (gri toyota corolla 06 a ile başlıyodu plakası ) ve polisim dedigine göre muhtemelen etimesgut civarında bir polistir gidip şikayetde bulunsam bu bilgilerle bir sonuc alırmıyım ama delil olarak hiçbirseyimde yok?

-sivil polisler heran görev basındamıdır yani biz biriyle kavga ettigimiz zaman sonradan kimlik cıkardıgında memura hakaret mi etmiş oluyoruz ?

- ve artık yeşil ısıkta gecmek yanlışmı
    Çıkar at acıları , Giy hadi cicileri ; Herşeyi unutturur Ankara Geceleri...

imhotep - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sivil trafik polisi işlem yapamaz sana bağıramaz çağıramaz kırmızı ışkta geçemez vs vs.. benim ehliyetim olsa ve aynı durumda olsam fena hıncımı alırdım o ayrı
    Fedakarlık yoksa zaferde yoktur.

SekoLive - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Suç sende yavaslamıssın vursan trafiki bi durum olurdu kaza tutanağı v.s. tutardın ama bu olay keyfi oldugundan biraz uraşırsın çok zoruna gitmediyse yaptıkları boşver uraşma derim ben...
    Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Geçmiş olsun.Bunlar kendilerini ne zannediyor ya anlamış değilim.Tmm polissin fln fln ama ölesın dıye trafık kurallarını ıhlal mı etmen lzm.Keşke plakasını alsaydın.Bunlara suc duyurusunda buluncaksın..Akılları başına gelsin

Jem89 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Polisle uğraşılmaz..Ne yapar eder bir şekilde hıncını alır senden

Sivil polislerin ve polis araçlarının kırmızıda geçme gibi bir olayı yok..Sadece özel durumlarda geçebilirler..06 a diye başlıyorsa plaka mavidir..Hiç mi dikkat etmedin

Ayrıca..Sende suç yok..O arkadaş elindeki kimliğe güveniyor..Kendine değil..

Gidip şikayet etsende değişen birşey olmayacaktır..Çünkü dediğin gibi elinde delil yok..Hadi diyelim delil olsaydı ne olurdu..Muhtemelen ceza alırdı..Ve o cezanın faturasını da sana keserdi

En doğrusu boşverip gitmek..İlkokul mezunu bile olmayan insanları polis yapınca devlet,böyle sorunlarla karşılaşabiliyoruz..

Göki,ZD - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kimi kime şikayet edicen ?
    geçmiş olsun.
    Alıntı B.Aktepe Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Para harcayan geçer, dua ile anca maneviyatınız güçlenir, aracınız güçlenmez.

barutçu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sivil polis olup olmamsı önemli değil. anında "155" arayarak bir ekip isteyecktin oraya. Gelen ekibe olayı anlatacaktın. "beni polis olduğuyla tehdit etti ve kırmızı ışıkta geçti" die

mrtngn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Nasıl bi insadır bu tip polisler yaa..polis diye kırmızıdada gecer bütün kuralları ihlal dee eder..Bence peşini bırakma derim eger üzerinde üniforması vs varsa tamam derim ama sivilse ve kırmızı ışıkta gecip karsısındakine polisim diyip susturmaya calısıyorsa buna müdürleri tarafından güzel bi ders verilmeli...

Gidin emniyet müdürlüğüne,üst makamlara olayı izah edin...İllaki fotograftan falan tanırsınız yüzünü..Şikayette bulunun derim...

Sürülüyosa sürülsün acığa alınıyosa alınsın...Böle kişiliği oturmamıs insanları polis yapınca,görevini hakkıyla yapan polislerinde hakkını yiyolar..

Vtec_2 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Polislerimiz bu sekilde heran hazırlıkta oldugu ıcın o kadar guwende hıssedıourmkı kendımı dusuncelerımı kelımelere dokmekte zorlanıorum....gecen bende 100 tl wermıstm...Yoksa bağlarım dedı arabanı...can sıkıntısı ıste....
    Bir olayda gecen hafta oldu ıstanbul bahcelıewler mc donalds da...bir polısımız bagrı acık yaklasık 4 dugme acıktı gomlekte..elınde teshıpp mc donals a gırdı cıktı...ıcerıde bı kawga oldu hıc oralı olmadan dewam ettıı...dedım utanmasa ayakkabıının topuguna basıp ole dolascak..
    yapacak bısı yok...olanda olmus zaten gecmıs olsun demekten baska bısı dıemıorum..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı barutçu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sivil polis olup olmamsı önemli değil. anında "155" arayarak bir ekip isteyecktin oraya. Gelen ekibe olayı anlatacaktın. "beni polis olduğuyla tehdit etti ve kırmızı ışıkta geçti" die
    Götürürler merkeze,elletirler herkese.

CaglarH - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kaba tabirle zaten kopek kopegı ısırmıo kardesım..

emre yeşil - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    abicim memura memur gibi davranın kimse yanlış anlamasın kaç tane polisi aldılar elimden memurluğunu bilicek adam gibi hizmet edicek yok öle millete bağırmak falan kimsin lan sen deyip alıcaksın ele lavuğa bak sen onun kolunda genel hizmet yazıyo hizmet edicek deliriyorum bunlara ya taviz vermeyin kardeşim kimse kimseye üstün değildir hak haktır.

barutçu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Jem89 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Götürürler merkeze,elletirler herkese.
    Nerde yaşıyosun?

Hiçbirşey olmaz, belki gelen ekip tutanak tutmaz istemez arkadaşları meslektaşları die. Sende direk "başka ekip çağırırım, şikayetçiyim" dersin. Olmadı "avukatımı arıyorum" dersin. 70ler-80 ler kadar kolay değil bu işler...

Hakkınızı savunun...

DetailEF - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Benim verdiğim vergiden maaşını alıyor bir de bana artistlik taslıyor

Var mı böyle olay

HALUK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    insanların okadar kafası karışıkki ne yapıcagını bilmiyor, sana bunu yapan polis arkadaşın meslekdaşıda geçen televizyonlarda çıktı buna benzer bir haraket yapmış, durdurgu bey cumhuriyet baş savcısı, yanında oturan hanımda eşi yani, agır ceza hakimi, aynı gece nöbetçi mahkemeden çıkan karar polis suçludur, ömür boyu kamu aracı kullanamaz yolcu dahi olamaz, devlet malı silah kullanamaz. günde 3 defa savcılıga gidip imza atma zorunlulugu. nöbetci mahkeme çıkışı kendini yerlere atıyor sayın memur, eee burası türkiye gögsü kıllı çok insan var, illa bu arkadaşta denk gelir gögsü kıllı birine

aşagıdaki linkte polis memurunun agzından anlatıyor ama televizyonda tam tersi idi
    http://www.tempo24.com.tr/content/ne...newscode=46269
    Çok bilmiyecen, Bir bilenede sormuyacan, bileni bulmuşken yaptıracan

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı barutçu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Nerde yaşıyosun?

Hiçbirşey olmaz, belki gelen ekip tutanak tutmaz istemez arkadaşları meslektaşları die. Sende direk "başka ekip çağırırım, şikayetçiyim" dersin. Olmadı "avukatımı arıyorum" dersin. 70ler-80 ler kadar kolay değil bu işler...

Hakkınızı savunun...
    Türkiye'de.

Bende senin gibi düşünüyorum..Herkesin hakkını savunması lazım..Ama elinde yetkileri olan bir insanla uğraşmak ne derece mantıklı..Ceza almasını sağlayamazmısın..Tabiki sağlarsın..Ama uğraşmak zorundasın..

Türkiye'deki her vatandaşın böyle düşünüyor olması lazım..Herkesin hakkını savunması lazım..Sürü psikolojisine uyarsa millet poliste her istediğini yapar.

emre yeşil - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    savcıya denk gelmeyin savcı sakat ona karşılık 2 şahit kullanmanız gerekli oda zaten yemiyo uzak durun

Yiğit Ş. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Polis polisin kuyusunu kazar mı? boşa uğraşma
    *
    Alıntı 10ur_K Nickli Üyeden Alıntı
    *simdi yok homsitora gidelim yok midpoyint yok starbaks
    *a..... o zmnlar yoktu oyle
    *bi cay iciriodun
    *bisinema
    *finishim

BaDCaT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    Sağlam bir dayak istiyor bu memur arkadaş demekki..o kimliğine güvenmesin sivil sonuçta dinlemezler sağlam dayağını yer ondan sonra yerden kalkıpta tutuklayacak halide kalmaz Böyle önemli bir mesleği çıkarları için kullananlara uyuz oluyorum

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)