User Tag List

Page 3 of 3 FirstFirst 123
Results 39 to 44 of 44

Thread: Trafikte başıma gelen olay..

SekoLive's Avatar
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quote Originally Posted by Schumi View Post
    Orası ankara durumu bilemem ama İstanbul'da olsa ben adamın üstüne çıkarım o benim üstüme çıkana kadar. Yetkiyi kötüye kullanmak ve hakaretten bir dava açar açığa aldırırım. 3 Duruşmadan 2 sine gitmem 1 seneden fazla uzatırım. Açığa alındığı andaki maaşınıda alamaz. Birde üstüne ben kazandığımda tazminatta isterim. Kaybetme gibi bir şansın yok zaten.
    yazdıklarını cidden istanbulda yapabiliyorsan seni canı gönülden tebrik ederim senin gibi insanların oldugunu duymak çok güzel.... ama ne yazıkki istanbulda bnu yapmak bu kadar kolay deil 100 kişiden sadece 5-6 sı yapabilir.... Ama bu olayın ankarada olup böyle olması çok enteresan benim duydugum ankarada bu kadar rahat hareket edemez polis çünki karsısındaki hiç olmadık birisi yada birisiin yakını çıkabilir fakat durum istanbulda böyle deil.....
    Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ

Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kimliğini gösterdikten sonra hakaret edersen polise hakaret olur kimliğini bilmeden yaparsan hiçbişey olmaz. orda yapabileceğin tek şey çağıralım trafiği demek olurdu onun haricinde hiçbişeyden hiçbişey elde edemezdin. o da hiçbişey elde edemezdi. durduk yere kimlik kontrolüde yapamaz.

G_TT_I's Avatar
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kim gerçek sivil belli değilki,

Polis kimliklerini sahte yapmak acayip zor printer yeter.

Nerden biliceksin gerçek polis olduğunu???

O durumda çağırırsın ekip gelir en güzeli. Beni takip et sivil diye yalandan kimlik gösteren bir dünya insan var.

Bu arada polise hakaretin cezası 120TL, Suadiye oto parkın içinde, oncasına şerefsiz köpekler diyen vatandaşa 120tl ceza kestiler, bi 120 daha kes diyip devam...

_FaRuK_'s Avatar
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Gri toyota coralla ıse koruma sube arabasıdır gorevlı anında gecebılır tabıkı tepe lambası ve sırenlerını calarak dıkkatlı bır sekılde ama gelıp orda oyle artıstlık yapamaz

ama dostum bulmak ıstıyorsan ankaradakı koruma subeye gıt aracı bulabılrısın onlar kullanır o aracları

despe's Avatar
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    polisle diyalog kurarken bilinçli ve soğukkanlı olursanız kendizi ezdirmeyeceğinizi ona hissettirirseniz ki eğer bide haklıysanız hiç çekinmeyin. genelde araçlarımız egzozlu filmli vs. olduğu için otomatik olarak alttan almak geliyor insanın içinden. bi arkadaşım gayrinizami bi araç içinde trafik lambalarında yanına gelen ve kask takmayan yunusa kasksız motor kullanmak yasak değilmi diye sormuştu hiç unutmuyorum ;D poliste o anlık aracı süzüp takmıştı kaskını
    MTM-PROSTOCK GARAGE
    Quote Originally Posted by Maxiboost
    oynama olm arabayla oyuncak gibi turbo yap dedik garip garip ecu lar bağlıosun

nightkids_han
    Misafir
    böle durumda warya hummer olanlara ole heves ediyorumki ezicen geçicen anasını satim

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)