evet slr var
Printable View
Ağaoğlunun plaka olayını bi ara gazetede okumustum tam hatırlamıyorum ama olay mahkemeye intikal etmiş falan yazıyordu...
şuan sadece K var, ;)
Arabanın motoru kadar bence gorsellıkte onemlıdır
carbon ayna olsun spoıler olsun on lıp olsun bence farklı olmalıdır.
farın ıcını sıyaha boyayıp karlıkcı halıl lipi takıp dergıye cıkmak bence hıc acıcı degıl.
bence bı dergı ye cıkmak ıcn gorsellık onemlıdır..
goenigsek :D ccx
http://www.arabaruyasi.com/data/medi...0000-B-640.jpg
bugatti veyron
ferrari fxx
carrera gt
apollo
selahattin vardarlinin tup sase camarosu bence iyi kapak olur:D
bence bırazda dusuk hacımlı araclarıda cıkarın genelde hep bılındık aracalar ,yada yapılmıs cok sade araclar var bıldıkelrım kalite kokan mertcan aracı -arda ugurun si -ft- si- imhotep si
adam helikopterle işe gidip gelıyor. Kapıda bunlar var ama ya bılmedıgımız dıger gunluk araclarına ne demeli:)
Bu arada plaka onun ustune
Plakası: 34AGA60
Markası: BENTLEY
Modeli: 2008
Sahip Belge Tarihi: 02.11.2007
Tescil Birimi: GAZİOSMANPAŞA
Renk 1: BEYAZ (Opak)
Renk 2: -
Cinsi: OTOMOBİL
Çalıntı Mı: HAYIR
Hak Mahrumiyeti: YOK
http://img399.imageshack.us/img399/9455/dsc00715k.jpg
http://img.sabah.com.tr/im/2009/05/0...CA1FEFEAFr.jpg
evet bu aga60 sahte olmasıyla ünlü. ama bırının kı gercek:Dama hangısı
olsun genede dergiye kapakolucak aracın hem motorunun hemde dış görünüşünün güsel olması lazımhem dergidaha cok satar hemde ilgi ceker
evet güseldi ama tesisatı da sökmücektik ozaman daha güsel olurdu
Dışı sadeyken içi sadece muzık sıstemı varken de kapak olmuştu. Yani zaman ilerledikçe bu kez beklentiler ve meraklar değişiyor. Şimdi bir müzik sistemi size motor performansı kadar zevk vermez. Mavi halinde sistem yoktu ama o Laguna bence Avrupaya bile örnek olacak kapasitedeydi. Ayrıca Laguna'yı turbolamak fikri de zaten başlı başına ilgi ve merak nedeni değil mi?
İşte zaten tuning dergilerinin ana maddesi de bu.
Ayrıca zaman içerisindeki değişimler hepimiz için geçerli. Mesela ben yeni bir araç alacak olursam helezon bile takarak konforunun bozulmasını istemem. Kimisi dış kısımdan, kimisi motordan kimisi de müzik sistemlerinden yana memnun. Sonuç olarak tek bir ortak nokta var o da gençliğimiz ve otomobil tutkunluğumuz. ;)
ya nıe hıc bı dergı 360 cs yı kapak yapmıo :)
fakat çok çok iyi dış modifiye yapılmışama motoru dizel olan araclarda var mesela bunlar tam paris tuning show cinsi araclar mesela BY megane gibi diyelim
tesisat ve body kit
herzaman derginin iki kapagı olmalı bence o ay iki otomobil tanıtılmalı biri tamamen dış ve tesisata yönelik digeri ise performansa yönelik bir arac olmalı cogu dış dergilerde de böle degilmi zaten
sizde mesela iki dergi cıkıcagına dolu dolu tek dergi satışları da artırıcaktır
mantıklı söyledın abıcım ama bızım dıger dergı tamamen muzık ve goruntu sıstemlerıne, okuyucularını ve tunıngle alakası olmayan hificılara yonelık. Yanı coğu fırma tunıng dergılerı arasında kayboldugunu yıllarca dıle getırdı. Şimdi durum tamamen farklılaştı. Hıfı meraklısı adam tamamen maddı ve manevı bırıkımını muzık sıstemıne harcıyor. Kımı adam yurt dısından gelecek turboyu bekler, kımısı de ses işlemcisini. Bu tur ıkı dergı ayrımı da tamamen bu mantıga yonelık oldu. Zaten her ıkı grubunda kemıklesmıs bır okuyucu oldu. Tunıng mantelıtesı altında şu an ki tek amacımız performans öğesine yoğunlaşmak. Ama zaten body tasarımlı sıradışı çalışmalara yer vermıyor değiliz. Ana kapak olarak da en son Paşa Tuning'in yaptığı S2000'i değerlendirdik. Yıllardır bu çizgide ilerledik ama bence değişim için farklı bir şeyler yapmak lazımdı. Fakat zamanla performans çizgisi de insanlarımız üzerinde doygunluk yaratacak. İşte o zaman yapacak farklı bir rota belirlemek gerekir. İnşallah uçan araçlar tez zamanda çıkar da bizler de kurtuluruz:D
AGA serisi olabilir :D
TNK nin çıkmasını isterdim.. by Cosworth =)
Spor arabalr dergiye çıkmasada olur zira,
Cadde ve etiler artık sarıyerdeki galeri' lerde bile bir dünya Ferrari var satılık,
Yeditepe üniversitesinde bile, Lamborjini, Ferarri oluyor hergün.
Bebekte kaza olsa 2 porsche bir birine vuruyor:):):)
http://img399.imageshack.us/img399/9455/dsc00715k.jpg
Bu resmin çekildiği yerin hemen arkasında kapalı oto park' ın içinde 106 tının çamurluğuna, 7 ceddini her gün sevgiyle andığım, cuma geceleri doğacak olak yeni nesillerine kadar andığım sevgili bir şahsiyet tekme atmış.
kaza ile çarpmış olsa bukadar saymazdım, geçen gün ticari bir arabanın plaklağını çatlatım diye, plakalık alıp arabanın yanına bıraktım.
Baba 7 tane aracı güzel havalarda burada sergiliyor, sattığı çok lüks daireler ile aldığı paralarla ama yönetimin parası olmadığı için otopark' larda kamera yok.
Görmüşken içimi döktüm:):):)
arabam albea ama herkes araban süper diyo.süpercar sayılır mı?:D
ahaha Onur abi ile Savaş abi İzmirde gıda çarşısı tarafında bi boş depoya gittik İçerde sadece alkollenen bi kaç kişi vardı Savaş abi gitti sordu çekim yapabilirmiyiz diye adamın ilk sorduğu soru bizide çekcen deme olmuştu.:D Demekki her yerde böyle insanlar var
ben görmek istediğim bir cok aracı gördüm zaten dergilerde. sadece dergiye cıktımı bilmiyorum birtane 1000hp pembe m3 var onu hiç degilerde görmedim birde msky i. bence ayda bir veya iki ayda bir tr deki ilk 10 eg kasa ilk 10 type-r ilk 10 sti ilk 10 106 206 gibi örnekleri barındıran ek bir dergi verilmesi hem koleksiyon yapanlar için ok guzel olur hemde okur sayısını arttırır ??