http://img136.imageshack.us/img136/1...25320037ht.jpg
Printable View
bayağı eski bir dergi :D tesekkurler.
bu dergi bende yoktu
Jaguar E-Type çıksın hem zamanının supersporu hemde klasik:)
p.s birde TT Choppers'ın amerikan araçları ve V8 Z3 oldugunu duymustum o olabilir.
avk nın araçları hem exotic hemde modifiyeli , konu için en uygunu bu olur , bide bildiğim kadarıyla ford gt Rides adlı galerinin sahibinin diye biliyorum , aslında zor da olsa sadece amerikanlardan oluşan özel bi sayı de herkez için kenarda durucağı güzel bi sayı olur..
Fxx, gt40 çok özel arabalar ama okurken çok emek harcanarak hazırlanan bu araç yazısı yerine çok pahalı olan bu araç mı yazacak? Modifiye listesine bakerken, aracın yapım aşamasını okurken sahibinin parayı nasıl kazandığını mı okuyacağız. Şahsen honda turbo fxx ten daha çok ilgimi çeker.
Bende bende.:D
Böyle birşey pek mümkün olmayabilir, amerikanlar benim hiç ilgimi çekmiyor. Böyle bir sayıyı da almam. Bende sadece subarulara ayırılmış bir sayı isterim ama o zaman da yine ilgisini çekmeyenler olacaktır.:)
Yakınlarda bi yerlerde PR0T0N bulup onu cıkarın :D ...hani yakınlarda olsun boyle :P
şöyle atmosferik olarak full çakılı bi fn2 çıksa tadından yenmez
dergiler zaten çoğu arabayı çıkardı ... ( msupra msky ttviper eleanor gibi )
Sertan's Supra
Armageddon Chevrolet Camaro
özellikle görmek istenilen araçlar bence :)
Bence dergilerde olan eksiklerden bi tanesi maliyeti arttırıcaktır ama inanıyorumki tirajı da arttıracaktır.3 ayda 1 yada 4 ayda 1,çıkan araçların bazılarının HQ videolarının olduğu bir DVD..mesela dyno videosu olur,0-100 olur,100-200 olur,pistte time trial ı olur..örnekler çoğaltılabilir..maliyet içinde çözüm DVD nin verildiği sayıda DVD nin maliyeti kadar fiyat artışı yapılabilir.
Maliyet herşeyin önünü kesiyor. Bahsettiğin HD görüntüleri DVD şeklinde vermek süper bir düşüncedir. Fakat en az baskı maliyeti kadar, orta sınıf guzel bir kompakt araçla aynı paraya denk geliyordu eskiden.Şimdi de olsa üç-beş aynıdır. Ayrıca internet ortamı varken bu DVDler pek ilgi çekmez. Bizim Türk milleti biraz hazırcı olduğu için dergiye para vererek o DVDde ne var, neler yazılmış, neler çekilmiş, pek ırgalamaz. Ama zaten Youtube- streetfire var. Ayrıca araç sahibi bir heves hemen o görüntüleri net alemine yayıyor. Bu durumda bize fazla birşey düşmüyor.
Farklı bir konu daha var. Fransa ADDX'den iki kişiyle görüşme yaptım, iyi niyetle birşeyler yapmak için ordan buraya gelmişler. Adamlar DVD verelim içinde bonus erotik görüntüler olsun, 2 Euro verenlere de tam sansürsüz adult film verelim dedi. İlerleyen sohbetlerde filmde rol alan erkeklerin de bizzat Türk olduklarını da söylemişlerdi. Burasının Türkiye olduğunu ve bildiğiniz gerçekleri anlatınca suratlarındaki acı tebessümden nasıl bir ruh halinde olduklarını anladım. Yani her istediğimiz olsa ne iyi olurmuş. ;):soru:
evt dergilerde adult cdler olsunn:) şaka bir yana internette gördüğüm videosunu iszlediğim araçlar bile dergide olsa ben bunu gördüm diyerek almamazlık etmiyorum her aldığım dergiyi mutlaka baştan sona okurum (açık öğretim kitaplarının yüzünü bile açmadım) ve ilk çıktığı günden beri her ay alırım..