kanka valla 2 öne 3 arkaya 1 de bagaja ben hariç 6 kişi![]()
kanka valla 2 öne 3 arkaya 1 de bagaja ben hariç 6 kişi![]()
“The S2000 is nothing so much as a legend in its own time. If you don’t like it, you probably haven’t driven it hard enough.” - Jalopnik
haha süpermişanca yazlık yerde olr o şmdi bnm boyum 198 arkama insan oturamaz
2 kişi sağ tarafa sıkışırsa totalde 4 kişi maxbakalım hayırlısı birazdaha araştıracam
daha bizim subarunun satılması lazm fiyatlar fena değil 35 lira sıfırı imoreza sa o civarda
civicler 40+
jazz war oda 33 fulü
auris olmayacak ama oda 40+
baskı balata kaç kmde değiştiniz çıkardığı masraflar nedir genel olarak ?
baskı balatayı ben 50 binde bi değiştim 300 tl tutmuştu
“The S2000 is nothing so much as a legend in its own time. If you don’t like it, you probably haven’t driven it hard enough.” - Jalopnik
dostum coupeler artık Tr'ye gelmiyor, büyük ihtimal bundan sonra maalesef gelmeyecek. çok rağbet ve isteyen var ancak araç sevkiyatı yok. onun yerine Genesis Coupe modeli gelecek ancak fiyat biraz tuzlu olur
http://video.google.com/videoplay?do...53553468754362
"Hiçbir ülke yoktur ki, kendi içerisinde bizim kadar hain yetiştirebilsin.."
nasıl yani şimdi hiç yokmu sıfır ?![]()
genesis gzel olmuş hem yakışıklı hem yürüyen bir arbaa olacak artık ama bize yürümeyen lazmdı![]()
maalesef sıfır araç stoklarda yok. dediğim gibi sevkiyatı uzun süredir olmuyor ve fabrikadan aldığım bilgiye görede yapmayacaklar. benimde çevremde isteyen hemen alıcı olarak hazır bekleyen 4-5 kişi rahat çıkar fakat gelmiyor. belki 2. el araçlara yönelebilirsin.
Genesis Coupe güzel bişey olmuş ancak onun fiyatı biraz yüksek kalabilir sanırım ve o zaman alternatifler artar![]()
"Hiçbir ülke yoktur ki, kendi içerisinde bizim kadar hain yetiştirebilsin.."
evetbizde daha önce xr31 wardı ford cabrio ondan annem mimli
![]()
yavaş giden bir araba lzmyoksa biz 2000 yılında subaru alırken turbosu ile çok az bi fark wardı arada yapılan extralarıda ekleyince
sadece kdınlar nası samsung tvleri tercih ediyolarsa arabadada öyleler sadece görüntü![]()
mini wardı miniyi ben reddettim çok problem yaşandı etrafımda
hyundai evet belki 2. elolabilir inşallah satanlar buolaydan habersiz olurlarda fiyatları uçurmazlar![]()
coupe neden getirmediklerini hala anlamıyorum ben 1.6 sı şart genesisin en küçük motoru 2.0 t olcak ve 60bin tl den aşağı fiyat koyabiliceklerini sanmıyorum açıkcası![]()
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
"Siyahlar Karalanmaya, Beyazlar kirlenmeye mahkum"
emr: chip atarız
f@tih_28: nasıl olucak lem msnden mi
emr:Hee coco uzaktan yardım yollaya tıkla![]()
Denizimin karda bogaz manzaralı fotosu noktadır
Oraya cıkartmıyorlar artık yasak![]()
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)