metal işleme atölyesi konusunda yardımcı olabilirim şase imalatı için eğer ihtiyaç varsa, elinizde şase için herhangi bir teknik çizim yada ölçülendirilmiş eskiz bir çizim varsa bizim için çok basit bir işlem. aklınızda bulunsun:icon_tup:
Printable View
İkinci araç olur bundan. İşe gidim gelim dur kalk trafikte sürülecek bir araç değil. Hafta sonları, geceleri pist günleri ideal eğlence zamanları. :)
Zaten bu projeye başlamak bile ciddi bir maddi yük ve sabır gerektiriyor. Acelemiz yok. Ölmeden binilecek araçlar listemde mevcut kendisi. Kelime-i şahadetten önce elim ayağım tutuyorken binersem problem değil. :)
ingilterede yol onaylı ama trde kendin yapıp yol onayı alabilmek büyük başarı
proje çizilip mühendisler odasından onay alınıyor diye biliyorum
2000-3000 tl gibi bit fiyata mal oluyor diye biliyorum
bnmde super7 yapma projem varda ileride ondan araştırdım
türkiyede seri üretim için kaza testi istiolardı bildiğim kdrıyla
üretim için gereken şeyler nedir yani dewletin istedikleri ?
13-16.000 lira arasına ikinci el dizel corsa yada micra alıp yanına hergün binemeyeceğin ve günlük aracından daha pahalı bir yetişkin oyuncağı almana izin vericek birisi ile evleniyorsan olabilitesi var ya :) Birde B16-18 olsun yeter. Hızlanması yeterli gelir. Önemli olan yol tutuş. :)
Hayırlısı olsun ediniriz inşallah bizde bir tane.
super gerçekten hayırlısı olsun
bende ufak bi şase projesi arıyorum aslında benim pert olan atv nin motorunu koymak istiyorum keyfi küçük bugy misali :D
yakın takipteyım projeyi, yapım videoları dahil elimde mevcut zaten. Sonuna kadarda destekliyorum :)
edinmek isteyen arkadaslar ınceden para bırıkrıtmeye baslasınlar çok guzel olacak cunku :)
teşekkürler hepinize şu andar bar22 plakalı arabanın motorunu opsiyonlamış bulunuyoruz yani şu anda görünen motor 1,6 vti ilerde sc desteği ile daha iyi sonuçlar olabilir
güsel proje başarılar
arkadaşlar ,
projeyle ilgili resim ve videoları nasıl temin edebilirim acaba ?
şasenin videosu:
http://rapidshare.com/files/24104656..._atom.mp4.html
basarılar eğer trafik izni alınırsa bende dusunurum:)
olum hangi projeyi paylaşacaksınız hangi projeyi bitireceksiniz ben burdan şaşırdım sen iyi karıştırmıyon :D