hahahaMustafanın tatile ihtiyacı var diyorum inanmıyosunuz :D
İstanbula getirin hava değişimi ii gelir :D
Printable View
konuşuyoruz bu aralar her an istanbul yapabiliriz :))
Evet yanlış anlaşılmalara meyil verebilir ;)
çok güzel bir haber, umarım Ariel Atom'un 1000 kg 'lık ağırlığına düşen 600 hp'lik güce yakın bir veri ile karşımıza çıkar bu araç .. Motor olarak ne kullanılacak aceba? Onu çok merak ettim, Ariel'de kullanılan Supercharger beslemeli Type-R motoru idi. Arkada görünen Opel Performance'dan şunu çıkarabilir miyiz?; Araçta 192 hp'lik Corsa OPC veya (umarım) 240 hp'lik Astra OPC motoru mu kullanılacak?
super 4 gözle bekliyorum. Bende mekatronik bölümü okuyorum, şu anda okulda yapımı sürmekte olan bir solar powered car projemiz var tamamen karbonfiber olacak.. Gelecek sene de Caparo tarzı bi araç yapmayı düşünüyoruz.. Bu aracı yapan kişilerle tanışmak isterim. İstanbul da mı yapılıyor?
k20 turbo düşünülüyodu :) ama son gelişmeler mustafa abide tabii ...
izmire geldiğinizde bekllerizz
ariel atomla ilgili bir kaç bilgi ararken denk geldim başlıga. bu projede son durum nedir 2009da paylaşılmış en son, güzel haberler vardır umarım. gerçekten çok güzel bir proje
Tamda ihtiyacım olan başlık hortlatılmış teşekkür ettim :D
hakikaten son durumu ne oldu bu projenin ?
Genel birşey danışacağım birde, 4kişilik elektrikli bir araç yapacağız aracın şasi tasarımı da az çok bitti gibi. Solidde çizerken kolay da pratikte C şeklindeki (balık agzı da deniyor galiba) yuvarlak boru profil ağızları nasıl yapılıyor bilen varmı? Bunu yapması kolay mı? çok sayıda gerekecek çünkü. Tüm şasi yuvarlak boru profillerden oluşacak.
Yada yuvarlak boruyu diğer bir yuvarlak boruya kaynatırken bundan daha kolay/hızlı bir yöntem varmı ?