User Tag List

Sayfa 3/4 İlkİlk 1234 SonSon
60 sonuçtan 39 ile 57 arası

Konu: İyi niyeti su istimal

::ZaFeR:: - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Nelerle karşılaşıyoruz...Gerçekten ihtiyacı olan insan zaten bana göre zaten dilenemez...

cenk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yoldaki dilencilere yok trafikteki dilencilere para vermemek lazım. hııı sağda solda bildiğin ne biliyim durumu olmayan bi vatandaş bulup ona yardım yapmak daha mantıklı...

SaFa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    eline bişeyler almış satıp para kazanmaya çalışanlara fazlasıyla veriyorum ama vücudunda hiçbişey olmayıpta ellerini açıp Allah rızası için diyenlerin suratına bile bakmıyorum

Diyadin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    33 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vermiyorum kesinlikle vermeyin!

Para verdiğim tek yer cuma namazı çıkışında camiler..

anıl turan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    2 sene önce bir pazartesi gunu bakırköy cumhuriyet caddesi üzerinde arkadaşlarla yemek yiyoruz saat bir ve bir dilenci teyze geldi, kasaya yöneldi. kasiyerle birlikte bozuklukları saydılar ve inanmazsınız tam 300 lira bozukluk çıktı... kasiyer henuz kasasında bu kadar para olmadığını akşama doğru gelmesini söyledi ve teyze gitti... kasasında o kadar para olmayan yer ise bakırköyün en işlek caddesinin üzeride kalburüstü bir yer yani..

VTEC® - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Acıbadem, üsküdar, kadıköy, altunizade taraflarında bulunan arkadaşlara bir bilgi. buralarda 4 kadın var grup çalışıyorlar 1 tanesi 23-25 yaşlarında 2 tanesi 35-40 yaşlarında 1 tanesi 65-70 yaşlarında. giyimleri normal. gelir düzeyleri normal duruyorlar. şimdi gelelim sistemlerine. genelde akşam üzeri iş çıkışı saatlerinde bunlar ya kapkaça uğrarlar, ya paraları biter, ya onları alacaklar vardır da kaza yapmışlardır gelirken. yaşlı teyze çok hastadır bastonludur ayakta zor durur. yaşı küçük olan kız güzelcene bir kız. özellikle arabalara önce o yaklaşıyor bir dakka bakarmısınız şeklinde ardından diğerleri yalvara ağlaya mevzuya giriyorlar. teyzeyi taksiyle götüreceğiz hasta gelemediler falan mevzusunu bağladı bir kere bana benimde boş halime denk geldi açtım camı dialog şu:

kız teyze hasta vs vs falan filan ağladı, ben buyrun gideceğiniz yere kadar ben yardımcı olayım dedim. yok gideceğimiz yer uzak dedi kız. dedim problem değil zamanım var yardımcı olmaya çalışayım diye tekrarladım para istedi 5 lira falan olsa dedi iyi olur diğer yardım sever kişilerde verdiler gideceğimiz yere kadar yetecek herhalde dedi. ben sallamadım devam ettim. arkadan bastı küfürü bana.

daha sonrasındada değişik yerlerde genelde E5 çıkışları-sapaklarına yakın yerlerde aynı ekibe 3-4 sefer daha rastladım. başka bir arkadaşım onlara rastlamış 10 lira parada vermiş acıyıp.

deniz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    konuyla bıraz alakalı bır olayımı anlatım : )
    yas 16-17 fılan sırkecıde dayımın yanında calısıyorum yazın .. bır gun dukkana gıdıyorum,bır ayakkabı boyacısı abı bır dal sıgara varmı dedı,dedım yok kullanmıyorum abı gel sevdım senı ayakkabıları bır parlatım dedi bende keko gıbı gıtıım ısrar edınce.
    adam parlatırken bana bır olaylar anlatmaya basladı ..
    ıste bırgun bırının ayakkabıları boyamıs ıstedıgı parayı vermemıs deşmiş bunu ıcerde yatmıs fılan falan ben bır tırs ıs bıttı ne borcum dedım kac sene evvel bana demezmı 20 mılyon ahhaa dedım abı bende okadar yok dur ben dukkana gıdım gelım sen al su 5 mılyonu ..adam dedı bak beklıyorum senı unutmam bırdaha benım gıdıs o gıdıs bırdaha o yolu kullanmadım ahah

anlıcagınız cok cesıtlı serfsız tıpler var !

nitrO_Oxide - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yıllar oncesinden kemal sunalın filminde anlatılmıştı bu olaylar

TechTurkey FaBeRgE - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı deniz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    konuyla bıraz alakalı bır olayımı anlatım : )
    yas 16-17 fılan sırkecıde dayımın yanında calısıyorum yazın .. bır gun dukkana gıdıyorum,bır ayakkabı boyacısı abı bır dal sıgara varmı dedı,dedım yok kullanmıyorum abı gel sevdım senı ayakkabıları bır parlatım dedi bende keko gıbı gıtıım ısrar edınce.
    adam parlatırken bana bır olaylar anlatmaya basladı ..
    ıste bırgun bırının ayakkabıları boyamıs ıstedıgı parayı vermemıs deşmiş bunu ıcerde yatmıs fılan falan ben bır tırs ıs bıttı ne borcum dedım kac sene evvel bana demezmı 20 mılyon ahhaa dedım abı bende okadar yok dur ben dukkana gıdım gelım sen al su 5 mılyonu ..adam dedı bak beklıyorum senı unutmam bırdaha benım gıdıs o gıdıs bırdaha o yolu kullanmadım ahah

anlıcagınız cok cesıtlı serfsız tıpler var !
    aynı olayı bende yaşadım Eskişehir'de

Mustafa Birsesli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    caner kırıverseydin bilader kemiğini .....
    egetuning service & performance

DR.ECU CHIPTUNING İZMİR 05554042525

dragstar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    cila manyağı bir arkadaş gine cila sonrası ışıklarda beklerken camları silen tiplerden biri geldi camı silecekti arkadaş dövücekti çocuğu bildiğin arabaya yaslanma cilası gidiyor fln diyor

bakırköy ışıklarda okuldan arkadaşla arabadayız çiçekçi geldi abi çiçek istermisin dedi bende arkadaşıma dönp mustafa aşkım çiçek istermisin dedim çiçekçi pırrr mustafa şok tabi

tavsiye ederim işe yarıyor

Göki,ZD - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı dragstar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

bakırköy ışıklarda okuldan arkadaşla arabadayız çiçekçi geldi abi çiçek istermisin dedi bende arkadaşıma dönp mustafa aşkım çiçek istermisin dedim çiçekçi pırrr mustafa şok tabi

tavsiye ederim işe yarıyor
    gözündem yaş geldi annem geldi deli gibi ne dülüyosun diyor çok iyi ya bende bunu yapıcam çiekçiden öte ark. tepkisini merak ediyorum
    Alıntı B.Aktepe Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Para harcayan geçer, dua ile anca maneviyatınız güçlenir, aracınız güçlenmez.

dragstar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı göki Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    gözündem yaş geldi annem geldi deli gibi ne dülüyosun diyor çok iyi ya bende bunu yapıcam çiekçiden öte ark. tepkisini merak ediyorum

ya bide sesi hafif gay gibi yapıcan travesti gibi mükemmel oluyor arkadaşın bana bakışı asıl çok komikti sonra kemal bana karşın duyguların bumuydu diyor

WRX_STI - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Eskiden hastanede çalışırken sabah büfede kahvaltı yapıyoruz.Bi yaşlı teyze geldi elinde bir ilaç küpürü ne olur yardım edin ilaç alcam hastayım dedi.Bizim mesai arkadaşıda sinirli biridir hemen yanda eczane vardı"gel dedi neyse kaç paraysa ilacı alıcam dedi" kadın yok parayı ver ben sonra alırım falan ayağı yaptı.Sonra bi iki laf söyledi bizim arkadaş kadın hemen gözden kayboldu
    Ve birkaç gün sonra istanbulun başka bir ucunda aynı kadını gördüm.Yani resmen şebeke başka bişey değil

MertS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı dragstar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

pauahah mustafa abi ya.. tahmin edebiliyorum bakışını
    Mert Songül ART
    Try to use your imagination

CnR CAN
    Misafir
    Alıntı E21TURBO Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    caner kırıverseydin bilader kemiğini .....
    bundan sonra öyle yapacam denk gelirse babuş başka türlü olmucak

BlackEmperor
    Misafir
    şu ana kadar hiç bir dilenciye para vermedim. Gözü kör ayağı topal olsa dahi vermem Muhtaç olan insan dilenmez çalışır çalışamayacak durumdaysada sadaka verilir Onuda bulup incitmeden yardım etmek bize düşen en büyük görevdir.

R_Kaptan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ALLAH rızası için diyolar insan geri çeviremiyoor.bu kişiler dediğin gibi ihtiyaç sahiplerinin önüne geçiyor.

emr_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Böyle şerefsizler yüzünden gercek ihtiyac sahiplerine olan oluyor ama ben gercek ihtiyac sahiplerinin kapı pencere cıktıgına inanmıyorum ...O kadar gururlular ki akşam olunca pazarlarda döküleni alıyorlar hammalık yapıp ekmek parasını cıkartıyorlar...Kim en olursa olsun gelen hertürlü dilenciye si...basıyorum
    "Siyahlar Karalanmaya, Beyazlar kirlenmeye mahkum"

emr: chip atarız
    f@tih_28: nasıl olucak lem msnden mi
    emr:Hee coco uzaktan yardım yollaya tıkla

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)