öncelikle geçmiş olsunbende de vardı 206 gtı okadar top speed yaptım uçmamıştı ilginç önündeki korumalık varsa uçmaması lazım
![]()
öncelikle geçmiş olsunbende de vardı 206 gtı okadar top speed yaptım uçmamıştı ilginç önündeki korumalık varsa uçmaması lazım
![]()
Biz hayatı mayaların takvimine göre değil ALLAH ın taktirine göre yaşarız
teşekkürler arkadaşlar
kasko maalesef yok, yüksek poliçe fiyatları yüzünden yaptırmamıştı arkadaş, Bakalım bugün araştırcaz sağı solu![]()
o kadarmı kalitesiz malzemeyle tutturulmuş yaw , hadi sunroof belki bi ihtimal ama.. focusların kaportası havalanıomuş 180le falan giderken![]()
Mehmet Ali DİNÇ
M.A.D Custom Stickers
bu nedenle rclerde sunroof yok işte.
165kmh den sonra tehlikeli olduğunu söylüyorlar zaten gtilardakı sunroofların
USPerformance by UtkuSelamoğlu
https://www.facebook.com/Thresholdoftimingadvance
100-200 km/h 5.761sec
Clio sport ve rc lerde sunroof olmamasi aslinda biraz daha farkli bir nedenden, ama genelde ucmuyor oyle kolay, ses filan yaptıgı için sokulen takilan kurcalanan cok sunroof oldu tek sebeb bu.
Gecmiş olsun zor bi durum zamanında bizde kolları ceviren dişliyi cok aramıştık yoktu tornacıya yaptırdık olmadı vs cok ince ayarlı bişi ...
"Siyahlar Karalanmaya, Beyazlar kirlenmeye mahkum"
emr: chip atarız
f@tih_28: nasıl olucak lem msnden mi
emr:Hee coco uzaktan yardım yollaya tıkla![]()
ben daha önce nın sunroof unun çalıdığını duymuştum ve çok saçma gelmişt :S demekki rüzgardan ucabilecek bişeymiş.
geçmiş olsun.
Fiat's Are Faster Than You Think!
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)