klimaya falan gerek yok.Doğrudan kaldırılsın minibüsler.
klimaya falan gerek yok.Doğrudan kaldırılsın minibüsler.
EWet kardeşim jak veriyorum size.. Bu ülke de bir çeşit insan yok sonuçta 70 küsür milyon luk bır nufus var oratada ver bırının farklı kararkterde...Arkadasın dedıgı gıbı bızım sulale de minibüs camiasında ve yaklasık 20 senedir bu meslekteler...son zamanlarda artık genceler işi çiğrından cıkardılar..vs.....
...................SF CiviC
ziverbey mujdat gezen isiklardayiz minibus yolunda iki seride de kirmizi yaniyo. biz m. gezenin yanindan cikiyoruz goztepe istikametine donucez, dolmuscu abimiz 2 seridi sollamis3. serit olan bizim girecegimiz seride gecmis tam gaz kirmizida duranlari solluyo. ayni yerde ayni olaya abartisiz soluyorum 5 kez rastlamisimdir. iclerinde cidden insan olanlari da var genelleme yapmiyorum yanlis anlamayin ama evime giderken canimdan olacam bigun
Gözde çakma rayban, arabada ne idügü belirsiz bi eksoz, millete artist artist bakmalar, şerit ihlalinin bini bin para... İstanbula ilk geldigimde haftada 4_5 dalaşıyordum bunlarla baktım baş edilecek gibi degil ugraşmıyorum bile artık... O üstüme kırıyosa bende üstüne kırıyorum.. Yolları babasının yolu zannediyor çogu..
Ama devlet bişe yapmıyor ki bu konuda.. Dünyanın pek çok bölgesine gittim.. Hindistanda bile bu iş böyle degil..
Tango-1 never dies.
ekmek parası diyerek, ekmeklerine kan dogruyorlar.
İstanbul'da minibüsçü dehşeti
İSTANBUL (CİHAN)
Maltepe'de, 36 yaşındaki Süleyman Aydın Sarıtaş isimli şahıs, yol verme nedeniyle tartıştığı hatlı minibüs sürücü tarafından 6 yerinden bıçaklandı. Bıçaklandıktan sonra aracıyla hastaneye gitmeye çalışan Sarıtaş, yaklaşık 40 metre sonra yığılıp kaldı. Kavganın tanıkları tarafından özel halk otobüsü ile hastaneye kaldırılan Sarıtaş, yolda hayatını kaybetti. Sarıtaş'ın ölümünden saatler önce işyerinin güvenlik kamerasına yansıyan görüntüleri arkadaşlarını hüzne boğdu.
ÖNCE SOPA İLE SALDIRDI
D-100 Karayolu 70 Evler Köprüsü'ndeki otobüs duraklarında meydana geldi. İddiaya göre Süleyman Aydın Sarıtaş (36) kullandığı 34 UM 9102 plakalı özel minibüsü ile yolda seyrederken Pendik-Kadıköy hattında çalışan 34 M 5756 plakalı hatlı minibüs sürücüsü Mahmut Y.(24) ile yol verme nedeniyle kavga etmeye başladı. Mahmut Y., aracından çıkardığı sopa ile Sarıtaş'a saldırdı.
Mahmut Y.'nin elinden sopayı kapan Sarıtaş, karşı saldırıya geçerek minibüs sürücüsünü darp etti. Bu sefer minibüsten ekmek bıçağı alan Mahmut Y., Sarıtaş'ı sol göğüs boşluğu olmak üzere 6 yerinden bıçakladı. Kavganın ardından taraflar araçlarına binerek olay yerinden uzaklaştı. Ancak Süleyman Aydın Sarıtaş, yaklaşık 40 metre gittikten sonra aracının içine yığılıp kaldı. Minibüs de sol bariyerlere çarparak durdu. Kavganın görgü şahitleri, Sarıtaş'i bir halk otobüsüne koyarak İçerenköy'deki Fatih Sultan Mehmet Hastanesi'ne götürdü. Ancak Sarıtaş, aşırı kan kaybından yolda hayatını kaybetti. Oto kuaföründe çalıştığı öğrenilen Sarıtaş'ın cesedi, otopsi yapılması için Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.
Sarıtaş'ı bıçaklayan minibüs sürücüsü Mahmut Y. ise, Pendik'te bir sağlık ocağında tedavi olurken polis ekipleri tarafından gözaltına alındı. Maltepe İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği'ne getirilen zanlı Mahmut Y., basın mensuplarının sorularını yanıtsız bıraktı.
Bu arada bir görgü tanığı, "İki kişinin kavga ettiğini gördüm. Daha sonra minibüs sürücüsü diğer şahsı bıçakladı. Kavganın ardından her ikisi de kendi araçlarına binerek olay yerinden ayrıldılar. Ancak bıçaklanan sürücü 30-40 metre uzaklaşmadan aracının içinde yığılıp kaldı. Özel halk otobüsü ile hastaneye kaldırdık ancak yolda hayatını kaybetmişti." diyerek olayı anlattı.
Çok bilmiyecen, Bir bilenede sormuyacan, bileni bulmuşken yaptıracan
Dogrudur...ewet kardesım babanız ve dıger ınsanlarda aynı fıkırde ler ...ama su konuda genel olarak konusulmasa... oluyor ben dahı bu tur olaylara cok sahıd oluyorum...
soylenıldıgı gıbı metrobus soforşerı bellı bır egıtımden sonra alınıyor. vss. Minibüs sektoru kac yıllık sektor ozmanlar da egıttım vs... zorunlulugu yoktur kı... kı halen yok zaten araba kllanmasını bılen bılmıyoen oturuyor koltuga...
bunlarada yapılacak yenı uyguşlama ıle beraber egıtım verılse bak ondan sonra gor...
...................SF CiviC
Minibüsçüler ironik canlılar..Bomboş yolda 20 ile giderler müşteri toplamak için ama kırmızıda durmazlar vakit kaybetmemek için..gerçekten değişikler..
evlerde kullanılan klımadan takarlar bunlar![]()
cok merak edıyorum ve soruyorum ?
sanal alemın kablosuz delıkanlıları klavyenın hangı tusu ates edıyor ? ?
tuned by : gürsel canpolat (16ec813)
Ya sorma HALUK kıl oldum heriflere sanki kendileri çekmişte izinsiz alındı diyor...Komikaze'den kendileri araklamış millete atar yapıyorlar..
bizim karşıyaka-bornova dolmuşlarını örnek alsınlar, güzergahında çevirme var diye ve 1-2 yerde de sivil var diye gayet sakin kullanıyorlarayakta alma da çok az oluyor kontrol sıkı olduğu için. Ama tam tersi de menemen dolmuşları, hertürlü sıkıştırma, hızlı kullanma vs. onlarda. bence bu işler sıkı ve adil kontrol ile yoluna girer anca.
eyvallah bilader.
ne mutlu türküz işte kışın minübüste ısınmak için piknik tüpü yakar , önde giden lpg li araca pok atarız.
yazın minübüse 10 BTU ev kliması takar çokta güzel oldu diyip caka satarız![]()
Çok bilmiyecen, Bir bilenede sormuyacan, bileni bulmuşken yaptıracan
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)