Intercity Istanbul Park
Caterham Türkiye
OMP Türkiye
Pist Günleri
Intercity Endurance Cup
Intercity Clio Cup
Intercity Megane Cup
Intercity Caterham Cup
sana noldu yanı coşuyosun burda bıtek benmıyım bırılerınden yardım ısteyen hem istesem nolmuş etmıyosan sen işine bak alla alla
Buğra Dikkat et angara bu ara sakat
6050 tafsiye ederim arkadaşım ayrıca bahsettiğin yer esenler 6 defa düşün derim![]()
abı sız nıe karısıosns arkadasın ısıne nası bılıosa ole yapsn suc sızde adam ıstedıgı yerden arasın karsımayın.
ya adamın telefoncu dukkanı war esenlerde ben parayı önce yollamak istemedım oda dedı kargoyla falan benı ugrastırma yolda bişi olur elden alma şansın warsa gel gör bak ondan sonra al dedi bende bakım dedim
ESENLER KEMAL HATİP OGLU CADDESINDE YENI ACILAN PARKIN OLDUGU CADDE DAVUTPASA CADDESININ 1 ARKA sokagı ayar iletişim AYDIN AYAR
1 ben kimseyim ama sen terbiyesizsin .
2 yardım istedin garip bişeymi yazdım sana ? adam gibi sana cevap yazanda hata git nereye veriyosan ver paranı gönlünce kazıklan banane ya senin gibilerle yardım etmek harbiden haram .
Geri kalan işine bak vs gibi yazdıklarına internetten cevap yazmıyorum ama bil canım kardeşim karşındakinin kim olduğunu bilmeden abidik kubidik yazı yazma internetten.
İçinde varsa zararlı çıkan üzülen utanan sen olursun .
Intercity Istanbul Park
Caterham Türkiye
OMP Türkiye
Pist Günleri
Intercity Endurance Cup
Intercity Clio Cup
Intercity Megane Cup
Intercity Caterham Cup
1 sen bana terbiyesiz diyemessin internetten ben terbiyesiz degılim
2 yardım istedım sende ille forumdan bul dedın bende yok forumda dedım
3 gönlumce verseydım paramı zaten burdan birinden yardım istemezdım
4 karşımdakının kım oldugu önemlı degıl garip yada değişik itici incitici küfür vs. Bi kelime kullanmadım
üzülmem utanmam zararlı cıkmam içinde hiçbi neden yok.
Senden özür diliyorum bu konununda burda kapanmasını istıyorum fikirlerin icin teşekür
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)