hahaha kumandası bozulmamış allahtan, yoksa bize de laf geliyordu![]()
![]()
![]()
hahaha kumandası bozulmamış allahtan, yoksa bize de laf geliyordu![]()
![]()
![]()
aynı tv den bende de var ılk cıktıgında aldım. sureklı stand by da duruo oyle bır sorun ıle karıslasmadım. tıkır tıkır da calısıo. dedem ne kadar kullanıosa artık. bence bu yazılanlar pek dogru degıl
Call for prayer
http://m.youtube.com/watch?v=7na5Zm0vwtI
insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür
Instagram hesabımız
miniksracing - humidorturkiye
5 yıl öncesi için konuşuyorum, o tv aynı arızayı 3 kez farklı arızaları 5 kez verirse değişim hakkı kazanır müşteri. garanti süresi içinde tüp arızası için veya ödeme yaptığı diğer arıza için ücret talep edilemez. ayrıca 15 yıldır bu işi yapan biri olarak söyleyeyim böyle içinde insanların çalıştığı fabrikalar kapansın uçağı düşsün içindekiler ölsün diye dua eden bir vatandaşın hiç bir işi rast gitmez. buna forged malzemeden tv de yapıp versen bozulur elinde.
Öküz olduğunu kabul eden vestelzede tüketiciye ithafen...
Ulan öküz; sen hakkını aramayı bilmiyorsan Allah'ın Denizli'li Babadağ'lı basmacısı
diye 7 göbek sülalesine hakaret ettiğin ZORLU AİLESİ ne yapsın ? Sen sanıyormusun
ki milyonlarca üretilen TV lerden problemli olanların Ahmet Nazif Zorlu ya da
Abinin bilgisi olduğunu...
Git tüketici hakları derneğine, Tüketici Hakları mahkemesine !..
Hep derim klavye delikanlıları diye... Dötün yiyorsa yazdıklarını yap.
Elbette hakkını arayacaksın ama ana, avrat, bacı, sülale, memleket, toprak
söverek değil. Olabilir, kul yapısı... Ama önce öküzlüğünden sıyrılabilirsen
hakkını aramayı bil...
O, bahsettiğin Babadağ'lı basmacının gelebildiği nokta da olmak için
sen kimbilir nelerini vermezdin ???
DİPNOT: Sana neden bu kadar dokundu diye soranlara bir açıklama!..
ZORLU'lar anne tarafından akrabamız olup kendilerini çok çok iyi tanırım.
Eş, dost, akraba diye torpil yapmaz... Hiç kimsenin hakkını yemezler !
Çok prensiplidirler. Böyle olmasalardı 20-30 sene içerisinde Sultanhamam'da
küçük bir çeyiz toptancısından bu duruma gelemezdi. Bak benim dayımın sınıf
arkadaşı dayım hala RızaPaşa Yokuşunda aynı yerde sayıyor?
Ha bu arada Allah Rahmet eylesin Turgut ÖZAL'a![]()
arkadaşım zarar görmüş içini dökmüş.
bende arçelik ve bekonun ürünlerinden şikayetçiyim.
şimdi bosh ve siemens kullanıyorum, servis elemanlarının temizliginden yedek parçanın ucuzlugundan servisin dedigi zamanda gelmesinden, gereken malzemelerin yanında bulunmasından temiz çelışmalarından çok memnunum.
Çok bilmiyecen, Bir bilenede sormuyacan, bileni bulmuşken yaptıracan
elektronik cihaz, her an bi sorun çıkabilir.
adamın derdi muhattap bulamayıp daha sonra satış sonrası hizmetten memnuniyetsizliği.
servis garantisinde değişseydi falan böyle olmazdı, "televizyonu aldım, bilmemneresi bozuldu, firmaya ilettim hemen ilgilendiler tavsiye ederim v.s." olarak gelişirdi yoksa.
sonuç: tr de kalite kontrol yok, neyi üretsek bi acayip haller çıkıyor.
bizde vestel plazma televizyon vardı 4 yıl önce aldık aynısından sahip olan bir kaç kişiden memnun olmadıklarını duyduk aksine bizimki gayet normaldi bir problem çıkarmadı..
derken 2 hafta önce 2 yıldır asılı olduğu duvardan intihar etti![]()
Bu arkadaşın memnun olması için Vestel fabrikasını kapatalım, işten çıkardığımız işçilere de derdinizi bu arkadaşa anlatın diye bunun iletişim bilgilerini verelim. Bakalım o TV ile problemini nasıl çözecekler...
Elektronik malzemede olabilir bu tür problemler. 10 yıldır sorunsuz çalışan Vestel buzdolabı var bizde. Türkiye'de üretim sektöründe olmak bile(bu ülkede bu taşın altına elini koymak demektir) yeterince saygı duyulası birşeydir, ki Zorlu grubu gibi ülke ekonomisine bu kadar katkı sağlayan bir gruba bu ithamlarda bulunmak çok yanlış, hem de bir televizyon yüzünden...
"Siyahlar Karalanmaya, Beyazlar kirlenmeye mahkum"
emr: chip atarız
f@tih_28: nasıl olucak lem msnden mi
emr:Hee coco uzaktan yardım yollaya tıkla![]()
bu iş şans işi, herkes yaşadığı/duyduğu iyi örneklere bakarak X markası iyidir diyor
bizim çamaşır makinemiz bosch 91den beri sorunsuz kullanıyoruz
ama 2002de aldığımız bosch buzdolabımız 3-4 defa arızalandı, epey de masraf açtı
iyi örnekte kötü örnekte bulmak mümkün yani
her firmada hatalı ürünler çıkar ...
ama emin olun bence yerli malları içinde en iyisi vestel ...
yazlığa eşya alırken genelde makul olana bakarız... iş görsün yeter diye çünkü max 5 ay kullanıyoruz ... arçelik denilen marka bize snir krizleri geçirtmekten ömrümüzden herhalde 4-5 sene yemiştir... aldığımız vestel tv ler ve dolaplar gayet güzel çalıştı ...
zamanında vestel in vezzy go kampasındna amd 800 işlemcili pc almştım gerçekten harika performanslıydı ufak takviyelerle çok gzl kullanmıştım .
...::: Çirkin kadın yoktur , az Votka vardır derler... Geçiniz ! Çirkin kadın vardır, midesiz erkekte çoktur. Votkaya *** atip durmayalim onunda bir suçu yoktur :::...
Elektronik eşyada tek çözüm toplu değişim bence direk başkasıyla değişim eskiden alpine in-dash im vardı diğer kullanıcılarınki tam takır hatasız çalışırken ben 3 kere servise gönderdim vestelden bizde sıfır tv aldık eve getrmşler bırakmşlar açtım açılmıyodu geldiler götürüp yenisiyle değiştirdiler oda harbi öküzmüş ben vestele arçelik-beko dan daha fazla güvenirm
Vorsprung Durch Technik
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)