Clio3 Dci şehir içi,4.6-4.7
207 Gt:8.9-9.5 arasında değişiyor psikolojime göre![]()
saxoyla şehir içi 9.5 litre şehir dışı 7 litre
unoyla şehir içi 9.5 litre lpgden sonra benzine oranla 5.5 litreye fln indi şehir dışı 7.5 litre lpg ye oranla 4 litre
pontiac 23 litre şehir içi, 16 litre şehir dışı
normal kullanımda brz sıkıştırarak![]()
şuanlık çok şükür yetiyo bide bütçeyi yönlendirdiğim başka şeyler var bu aralar arabayı deli gibi cilalayıp temiz tutmak ve peryodik bakımları aksatmamak dışında birşey yapmıyorum. evlencez para lazımdaha değişiklik düşünürsek mondeo 2.0 turbosu, yazılım ve mondeo enjektörleri ile harikalar yaratabilirim
![]()
94 3.20i 9-10 lt şehir içi,7 lt şehir dışı..
reno 21 gtd 10 tl mazot 62 km de bir alıyorum750 km 90 tl uzun yol
civic 20 tl 95 km şehir içi uzun yol istanbula 60 tl ye iniyodum
şamandıra ucunda bi kömür var hundailerde de genelinde öyle hundainin çıkmacıdan o kömür kısmını alırsanız ve takarsanız ışık yanmaya başlıyo bulmak ve sadece kömürü almak zor ama komple veriyolar geneldediğer öneri sanırım 100 tl falandı yan sanayi şamandıralar geldi onlarla da yanıyo
bu kömür ısınınca elektrik geçiriyo yakıt da onu soğutuyo yani ışık çok yanık kalırsa kömür soğumayıp yanıyo burası türkiye olduğu için kömür çok ısınıyobi süre sora bozuluyo
ECUTECH İstanbul
sehır ıcı derken trafıgın derecesı onemlı, akan trafıkte ortalama 9-10
sıkısıkta 12-13..
uzun yolda 6 5.7 lerede ındıgı oluo hız 100 110 max..cok memnunum vallabıde kullanmayı bılmek herseyden onemlısı fren kullanmıcaksın
![]()
e39 528İ Arctic Silver & e90 325i Sparkling graphit metallic
1.6 ies motor vs hiç mod yok suan.
ortalama sehir içi 210-220 gibi.
sehir dısı denemedim hiç.
www.vava.cars
Lapiztes mk7R
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)