valla bı defa adam gıbı hesapladım oda 160 lıraya 600km gıtmıstım sehır ıcı-dısı , sakin-gaz karışık![]()
valla bı defa adam gıbı hesapladım oda 160 lıraya 600km gıtmıstım sehır ıcı-dısı , sakin-gaz karışık![]()
yanılmıyosam karışık kullanmada içinde top speed denemeleride var 50 tl ye 150 km
Biz hayatı mayaların takvimine göre değil ALLAH ın taktirine göre yaşarız
1,6megane 2 ş.içi 13 lt
ş. dışı 11 lt
jazz elite cvt : ş.içi dikkatsiz kullanım 7-8.-litre / ş.içi dikkatli kullanım 5-5,5.-litre / otoban 4,2-4,4.-litre yakalayabiliyorum...
Tesla Model Y Juniper Sr / Togg T10x v2-Lr
Valla bende yol bilgisayarı yok ama
Full depo yani 190 liraya 680 km gittim.
15 litre yani 50 lirayada 310 km gidiyorum ama ortalama 260 km gidiyorum
Yok efendi modeli gittiğimde yapıyorum tabiki 15 litre benzini 180 km gibi de bitirdim belki daha da az![]()
1.4 getz
9.7-10.5 lt 100km şehir içi ve uzun yol ortalaması hiç düşmüyor
120 liraya ortalama 380km yapıyorum
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
km hesabı yapmadım, krş hesabıda yapmadım.. Arabamda GT2871 kit var tahmini 300-320 hp de daily kullanıorum ve Adana gibi biryerde klimam açık, bagajımdada ıvır zıvır motor parçaları var, 180 TL lik benzinle (geçtiğimiz perşembe aldım) sakin ve arada sağlam boost ederekde kullanıorum çeyrek depo(range 90 km gösteriyor) var şuanda ve 421 km yol yapmışım...
¢αт¢н мє ιf уσυ ¢αи...
== Bükemediğin bileği öpeceksin... ==
Dizeli seviyorum
Cumartesi;
Besiktas - Bakırköy - Yesilköy - Florya - Etiler - Bebek - Besiktas
Pazar;
Besiktas - Etiler - Bebek - Sarıyer - Besiktas - Bakırköy - Kozyatagı - Atasehir - Kozyatagı - Bakırköy - Besiktas
Sanırım ben dizelden vazgecmemeliyim, vti veya mini alırsam ocagıma incir agacı diker böyle gezmeye![]()
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
ikisinden birini alırsan zaten ruhsatın arasında incir tohumlarını verecekler (dizelle karşılaştırırsan tabi) ...
şaka bi yana , vti ile basarsan dağ basmazsan normal...
mini desen uzun ve açık yol istiyor , gelemiyor sıkışık trafiğe , can sıkıntısından içiyor benzini...
![]()
Tesla Model Y Juniper Sr / Togg T10x v2-Lr
Hesaplamadım oturup ama 20 lira yakmamıstır
KMde 150 kurus yakıyor, en sıkısık trafikte
Bir de bebekte 2 saat trafikte kaldım 1. vites sürekli![]()
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
Bende başlığı güncelleyeyim :
Impreza gc8 /w gt30 - 65 lt / 200 km tapa gaz - 65 lt / 300 km normal sürüş (off bost)
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)