valla bizim arabanın max. değeri 190 gösteriyo , max 190 gidio zaten :D , ama 200 görenlerde var bilmiorm bizim arabamı gitmio :D
Printable View
valla bizim arabanın max. değeri 190 gösteriyo , max 190 gidio zaten :D , ama 200 görenlerde var bilmiorm bizim arabamı gitmio :D
benim racing motosikletim de 220 yazıyordu ama ancak 140 ı görebiliyordun oda 140dan sonra uçmassan :D
megane 1.6 00 model fab. verisi 198 ama düzde 220 görüyordu ...
olabiliyor yaw denilen doğru max. hp devrindeki hızı söylüyor teknik veriler....
GEl bi Gün seni götüreyim o zmn Lüleburgaz düzlüğüne o zaman kendi gözlerinle gör.. İnanmamakla haklısın çnkü bizde o gun inanamadık hatta corsanın ne kadar şakacı olduğunu konuştuk. ortalama 150-160 ile giderken bi max speed yapalım dedik dip gaz en son rakam 210-220 civarıydı ve 3kişi+3valiz sınawlara gidioduk edirneye ;) araba 1.2 deil 1.4corsa
Benim arabayıda şimdi araştırdım baktım 168km miş maks. hız
http://ticariarac.vw.com.tr/modeller...el=comfortline
200ü gördüğüm olmuştu :D
kardes nerde goruosan bunlari biz de oraya gidelim...arkada tayfun firtina fln mi var 30-40 ekliyo max suratlere...
%10 kadar kadran hatası genelde olur diye biliyorum...
konu çok yerinde olmuş öncelikle teşekkürler..
1.6 AUDİ A4 lerle 230 240 görenler varMIŞ torku da benden az beygiri de valfi de silindir hacmi de ama ben 215 ciwarını gecemiorm 2.0 307 ile.
Yukarda 206 GTI 225 denmiş de stock mu acaba bizim eski 306 GTI ımızla bile 230 235ciwarı zorlanıodu??
emre ben 138 beygir arabayla 210 215 i gecemiorum helal olsun valla:)
Yukarıda bunu demişim verdiğin cevap bu;
Kadranda 220 gördüğümü kim söyledi yaw :D Okumadan mı cevap yazıyosunuz mesajlara...:rolleyes:
Yaptığın genelleme hatalı diyorum. Her araç son viteste maximum gücü ürettiği devire ulaşamıyor. Tipo eğer max gücü ulaştığı 6000 devire ulaşırsa 220 yapıcaktır.
Yaptığın genelleme hatalı diyorum. Her araç son viteste maximum gücü ürettiği devire ulaşamıyor. Tipo eğer max gücü ulaştığı 6000 devire ulaşırsa 220 yapıcaktır.[/QUOTE]
okumadan niye cevap yazayım araban max gücünü 6000 rpm de veriyorsa ve fabrika son hız 202 diyorsa 6000 rpm de ki hızın 202 dir. sen 6000 dönerken kadranda 220 görüyorsan %10 hata payı vardır demek istiyorum. ve zaten 5. vitesinde kısa sayılır 6000 dönerken 202 yapman bence doğal ama tofaş bu verilerinde hata olabilir.
kadranda 220 gösteriyosa %10 sapma payıyla 202 hp dir diyosun, bende diyorum vites oranıyla alakalı illa 6000 devirde 202 yapıcak diye bişey yok.
bence 2 kere düşün 1 kere yaz saygısızlık etmek istemem ama olay dediğim gibi.
şanzıman 5. viteste 6000 devirde 215 yapıyorsa kadranda 220 görüyorsan sen aslında hızın 202 dir diyemezsin, 215 yapıyodur orda o araç :heyoo:
Sorun şu oran uzunsa düz yolda 6000 e bile gelemezsin... Max gücü 6000 de olsa araç son sürati olan 202 yi 5500 devirde yapar misal olarak...
oranları niye hiçe sayayım konu ne insanların araçlarıyla fabrika verisinden daha yüksek hızları yaptıklarını iddia etmesiydi. örnek vereyim eski aracım saxo vts in son hızı fabrika verisi 205 max gücü ürettiği devir 6600. ama ben kadranı dibine kadar indirdiğim için 230 yaptım derdim bunun sebebide 5. vites te 7000+ çevirdiğimden olay bu.
bende ediyorum fabrika 180km/h vermiş ama dümdüz yolda (hatta asfaltın ilersi görünmüyordu hafif tırmanış bile sayılır) 195 top speed im var 3 kişi-bagaj-klima ile D-4D ile.
deseydin abi 230 gördüm ibrede diye , dediğimiz gibi ibre gerçeği yansıtmaz ama o hızda motor devri kaçtaysa bunu hesaplayabiliriz ;) her araç verildiği max devirde max hızını görücek diye de bi kaide yok bence :)
1060kg 2000 model pörtlek farlı Corolla 6000-6100 devir civarında 220 lik ibreyi bitiriyodu Balıkesir çevreyolunda Bandırma yönünde , eğimle kadranın altına indiğini bilirim babamın bikaç kez. max hızı fabrikasyon 195 verilmiş bi araç buda. 6600 dönüyor.
max devirde max hızını görür demiyorum fabrika max gücü ürettiği devirdeki hızını max hız diye yazar diyorum corolla örneğinde de dediğime geliyorsun 6000 devirde 195 yapan araç kadran 215-220 gösterebilir 6000 devirden yukarılara çıkarsan da daha fazla da gösterebilir
Ben 6500 ü geçip 235 i gördüğümüde hatırlıyorumda sonuçta fabrika verisi 202 verilmiş. Araçların kataloglarında 1000 devirde hangi süratte gittiği belirtilmiş zaten. 202 km de hangi devirde olması gerektiği bellidir. 1000dd 34.7 km olduğna göre 202 kmde 5800 devire gelir.
1.4 corsayla o kadar yüklü halde 220 yapıyormuş demekki ilginç.
1.6 corsa 4000rpmde 132-133km/saat gibi bir hızda gittiğini yaklaşık 6700 gibi kesiciye girdiğini hesaplasak 220 civarı kesiciye giriyor demektir(tamamen kağıt üstü bir hesaptır bu arabayla o hızlara çıkmam)
yanlış bilmiyorsam 1.4 corsalarda 1.6lara göre daha kısa bir şanz. mevcut.birde hacimden dolayı tork farkı var o kadar yüklü olmasına rağmen o hızları görebilmesi gerçekten ilginç.
Standart üstü kesici. Üst devirler güç almayı sağlayacak işlemler. Kadran sapması. Bunlar bir araya gelince havalarda uçan Son Hızlar gözüküyor.
ben eski aracımdan bahsedeyim mesela,araç babamda hala
honda civic 1.6ies
6400 devirde 120 bg veriyor araç
ama 5. viteste standart olarak 6400 devir çevirmek nerdeyse imkansız düz yolda :)
4. vites kesiciye girmeden vites atıyorum 7100 devir civarı,kadranda 210 gösteriyor :)
5. vitese attığında zaten çok da fazla hızlanamıyor ve devir 5500 civarına düşüyor. 5. vites 6400 devire çıkabilseydim hızım 235-240 arası olucaktı :) yani fabrika max gücü verdiğin devirde max hız hesaplamıyor demekki :) fabrika verisi 192 km bu arada :) 180 den sonra hızlanması zorlanıyor gerçekten,
ha bu arada arabamda da bi sorun yoktu :) sadece açık bi filtre vardı no name, dynoda 121 bg verdi :) ve 5.vites 7200 devirde kesiciye girdiğinde dynonun gösterdiği gerçek hızım 255 km idi :) ama kadran ters dönüp sıfıra gelmek üzereydi :hahaha:
aynı gün bikaç tane vti da dynoya çıktı 225 km de kesiciye girdiler. yani beyin ile kesicisi yükseltilmemiş vti da 240 ve üstü yapmak kadran hatasından başka bişey değil :)
Topspeed boş iş.
1.3 albeayla 220 yapanı duydum bn hayatta :D
vtı lar da standardı falan 250 ler duydum bi bnm araba gitmiomuş demekki zmnında hep kadranda 230 da takılıyodu :D
Ok konu mantikli, bu tarz seyleri bende cok duyuyorum fakat $unu nasil aciklayacagiz o zaman? Kuzenim ve ben 2 adet cooper S aldik ayni gün. Birinin koltuklari bej, digerinin siyah ve benimki siyah camli. Geri kalan bütün opsiyonlar jantlar lastikler vs bire bir ayni.
300-350. km sinde araçlarin yanyana gelip denedik 4 boy belki fazlasi fark vardi 2 vites arasinda. Yok nasil olur falan diye düsünüp 3.vites 70 te bastik 140 a kadar yine 3 boy civarlarinda fark vardi. Madem veriler bu kadar mükemmel bu araclarin arasindaki fark nedir? Ayni yol, ayni egim.. benm kilo az oldugundan benzin limitteydi diger aracin depo full dü. 5-10 kg arasi da o kadar fark yapamaz.
Bir ölçüm cihazim yoktu ama gözle düz görülen yolda dijital göstergeyle 247 gördüm yine arac standartti ve 250 limitorune girdi. Diger arac ise ayni yolda 230 lari gecemedi. Sürücü faktörünü de elimine ettik ayni viteste direkt basarken.
Benim demek istedigim fabrika üretimi olsada araclar arasinda kesinlikle farkliliklar meydana gelmekte. Hatta, üretim günlerini baz alarak yapilan bagzi arastirmalarda cuma ve pazartesi üretilen araclarda daha cok hata oldugu gorulmustu( okudugum yerin yalancisiyim: ) Ama yinede, araclar arasindaki fark bence göz ardi edilmemeli.. Ucusan rakamlar yinede yok degil orasi ayri