onurcn modifiyeli paket deil miydi seninki?
Printable View
onurcn modifiyeli paket deil miydi seninki?
yok hayir iki aracta normaldi, JCW yoktu. Ben daha sonradan eklemeler yaptim
vlla konu bnce çok saçma konu şimdi bi 106 gti ın fabrika verisi son süratini bilmiyorum ama ben fabrika verisi nyse onu yokuş yukarı bile yapacagıma söz verıyorum videosunuda atarım ..bugune kadar hep böyle olmadımı ferrarilerin porsche ların hep son suratını okuduk da komık komık rakamlar oldugunu gormedıkmı 60 70 km fazla yaptıklarına şahid olmadıkmı yani bnce o fabrika verilerinde bi limit var herhangi bişeye göre vergisimi artıyo noluyo anladınız demek istediimi :D nasıl 2000 cc motorlar vergisi yuzunden 1996 cc oluyo da 2030 olmuyosa (genellikle) aynı sekılde son suratte veya araçlara koyulan ibrelerde de bi anormallik var bnce..
320i fabrika verisi 214km/h,ben 5.viteste 220de kesiciye girdim araçta 4 kişi varken..
benim kestirtmem mümkün degil 5te :)
tepeden asagi sallasak http://www.modifiyem.com/forum/images/smilies/ramo.png
Merhabalar,
Astra GSI [SFI] ile çok sağlıklı bir test yapmıştım ben...
200 ile giderken yol bilgisayarının ortalama hızını sıfırladım. Yol bilgisayarında görülen hız 193km idi... Yol bilgisayarı direk ABS'den okuyor sürati, KM ise tel vasıtası ile şanzıman dolayısıyla tekerden...
Yani 200 ile giderken 193 km ile gidiyordum aslında... Bu da %3,5 gibi bir sapma yapıyor.
Aynı zaman diliminde videosu da nette görülebilinir, aracımla 250km'yi kadranda gördüm ve daha kesiciye girmemişti araba... Yani Reel hızı 241km/h yapabiliyor, kesiciye girmeden. tahminim Astra GSI SFI'lar KADRANDA orjinal hali ile, 255 -260 ları görebilir diye düşünüyorum. tabiki bunun REEL sürati de 250km/h olacaktır...
bence sen bıraz attın şimdi:)
106gti 205 km vermısler stock arac 220yı gecmesı cok zor.. cok denedım 225 fılan olur az egım faktorlerı ıle..
fabrıka ruzgarsız duz yolda reel hız ne yapıosa onu yazar,
bende yokusta yapıorum son suratımı ama araba stock deıl:):D
yok ben ztn kadranda yapmaz demedım, egımde ıllakı yapar 240ıda gecebılır ama bunların hepsı egım faktorlerı ıle olur.. sfı ztn torku ıle yuksek suratlerde hıc zorlanmıyor..
kımsede yolda egım ölçmedıgı ıcın bu tarz sonuclar cıkabılıyor
ılave sanslı arac olduguna bende katılıyorum, rodajdakı surus tarzıda ustune bınınce barız farklar ortaya cıkabılo bazen..
tabiki yoldaki eğim önemli, hafif 5-10 derece bile rampa olsa o süratlere ulaşmak zor olabilir...
Şahsi denemem düz yoldaydı ( şu anda bi daha baktım videoya, streetfire da var ) :) , hatta 250 lere dayandığımda devir saati de 6000leri yeni geçiyormuş 6750 de kestiğini düşünürsek aslında daha da gideri varmış 260 ları rahat görür gibi duruyor, hele ÇOK HAFİF bir eğim yakalarsa o ivme çok daha neşeli olabilir gerçekten. :)
bu biraz değişik bir durum
bence çok daha önemli olan top speed değeri değilde belli bir hıza çıkış süresi..
alman araçları son sürate garip bi şekilde yatkındırlar normalde zorla giden araçlar saçma top speed değerlerine çok zorlada olsa ulaşır ama ulaşır..
misal fransız araçları biraz daha kıttır genelde düşüktür değerleri ama kendi top speed lerine çıkış süreleri genelde iddalıdır..
[QUOTE=M3CSL;724721]bence sen bıraz attın şimdi:)
106gti 205 km vermısler stock arac 220yı gecmesı cok zor.. cok denedım 225 fılan olur az egım faktorlerı ıle..
fabrıka ruzgarsız duz yolda reel hız ne yapıosa onu yazar,
bende yokusta yapıorum son suratımı ama araba stock deıl:):D
şimdi yokuş aşşadan aşşaya da deişir tabi :D:D:D
ama abi snuçta konuştugumuz konu bu top speed deilmi bak sen soyluyosun 220 yi geçmesi zor diye..sonuçta 205 km hızı bi hayli geçmiş yani bu top speed lerin hala vergi benzeri parafiskal bi durumdan ötürü oldugu ıddası uzerınde duruorum :D
benim aracın 165km/h max verisi var bende ama 199km/h a kadar yokuş aşağı zorlamıştım.
arkadaşımda punto var otomatik, onun da top speedi 160km/h gibi bişi olması lazım o değere geldiğinde araç öterek ikaz veriyor, devam edersen gitmeye devam ediyordu.
max. önerilen sürattir bence fabrika çıkışındaki değer, onun üstünde gidersin ancak adam frenine güvenmiyodur, yakıtı çok oluyordur, kontrol azalıyordur v.s.
adamların dedikleri son sürat bi çok yol ile geçilebilir, bana kalırsa önerdikleri son sürat o.
Fabrikanın belirttiği azami süratler kadrandaki görünen değerler mi yoksa gerçek hız değeri mi?
Arkadaşlar ben tam olarak 11 dolu yıldır aynı 320i yi kullanıyorum. Bunun yanındada yıllarca farklı arabalar aldık sattık. Kardeşimde 106 gti var 2000 yılında direk yetkili servisten aldık halen durur. Eşimin calibrası var.
Belkide milyon defa yaptığımız son sürat denemelerinde edindiğim tecrübe; bmw zaten kadranında 221 km civarında kesiciye girior (bu hızı yokuş yukarı tatlı eğimde bile yapabiliyor yalnız). 106 gti bu sırada 230km hızı biraz zorlasa dahi bmw yi kesinlikle geçemiyor. c20xe sfi makina 250 km leri gösterirken böle kanıra kanıra geçiyor bmw yi sanırsam bendeki 225-227 gibi bişi olurdu. gene bmw 221 de iken hgt 245km hızla gitmesine rağmen bmw ye yetişemior. Tekrar söliyeyimki vtecin 235km yaptığı hızda bmw 320 nin 221 olarak gösterdiği kadrandan fazla değil. vtec 320i yi son süratte geçemiyor. Bakın bu yazdıklarımın tamamı düz yol performansı. Diğer arabalardan ne bileyim 106 şanzımanı yetmio zaten yokuş aağı olsada fark etmez. sfi yokuş aşağı daha iddialı geçer. vtec belki 240-245 kadran hıında geçer.
Neyse uzadı gitti konu; Tüm bu hızlar yapılırken aslında 320i ninde reel katalok hızı 214 km dir. Dynoda denediğimdede aynı hızı gördüm. Yani ben aslında 221 kadran görürken 215 falan yapıorum. Varın gerisini siz düşünün.
Bir ara arastırma yapılmıstı kadran hataları die auto bild'de , bmw mercedeslerlerde cok fazlaydı bu hata.%12 - %15 lere kadar cıkıyor sapmalar.CRX 235-240 gören arkadaşlarım oldu.240 olarak hesaplarsak 240/100X12 = 28...240-28 = "212" - 212 km zaten Crx fabrika verisidir.
normal maz hızlar 70 80 kg arası şöför ağırlığı + 20 lt benzinle yapılır ( 0 100 denemeleride) eyer bu kilodan az bi kiloya sahipseniz yada deponuzda daha az benzin warsa fabrika werisi kmler aşılabilir şanzumanın izin werdiği kdr tabikide
ama şu war rüzgar faktörü lastiklerinizin durumu asfalt kalitesi bunlar her zmn son sürati etkileyen etkenler
+ kadran şaşması etkeni war hatta bazı firmalar bunu kastılı olarak yapıo
saab yada wolwo olması lazım 2 sinden 1 i kadranlarına dikkat edin 100 km den sonra rakamlar birbirine yaklaşır bu bnm tespitim diil kim bilmiorum ama bi yazıda okumuştum 5 6 sene ewel belkide daha fazla
bnm bildiğim hesaplamada ki bu bi otomobil dergisinden alıntı dır orda okumuştum 2006 sayısı falan olması lazım
hızın % 10 u + weya - 4 km max hızdan çıkarılır we aracın gerçek hızına yakın bi rakama ulaşılır yani
240 sa eyer 28 yada 20 km çıkar 220 weya 212 sonucunu alırsın aracınızın kmsi bu aralıktadır
ki kadranı şaşmayan araç yok 2002 de e 46 m3 tü en az kadran şaşması yaşayan araç 100 kmde 3.3 km fazla gösteriodu
valla bizim kadran 220 gösteriyor... 3 senedir kullanıyoruz ve 2 senedir müşür çalışmıyordu.İlk aldığımız zamanlarda otoban'da 220 gördüm yokuş aşağıydı biraz ...
Nasıl oldu bende anlamıyorum .Rover ustasına söledik böle böle nasıl bu kadar hızlı gitti ,Adam dediki pistonlar çok hızlı çalışıyor ve motor sağlam dedi...
Ondan sonra da basmaya denedik bu kadar hıza ulaşamadık hala ulaşamıyoruz :)
Ben Hyundai Accent Era 1.5 crdi stock araçla yokuş aşagı 3 kişi 210 gördüm araba 4.500 redlinedaydı ama düz yolda 190 zor geçiyor
Opel Astra 2001 model 1.4 90 hp arabayla 190 düz yolda gidiyor yokuş aşagı 200 gördüm dahada devir vardı 210 çıkacak kadar
yalnız era'lar çok iyi gidiyor; turbodizel'leri hemde ...bindim işte uzun yol çıktık gibi işte baya bastık yani araba gidiyordu harbiden bide azda yakıyor ,kullanışlı araba , yani bu zamanda hem giden hemde az yakan araba alacaksın ...
Citroen 1.6 90 hp dizel ile ilk denememde düz yolda araç 7000 km falanken 168-170 arasını gördü daha da çıkamadı.15.000 civarlarında ise 180 biraz i geçti.
110luğuda düzlükte 186da fln kalıyor zaten.
01 corsa c 1.4 16v kullandım 40bin km kadar. 5.viteste kesiciye girdim(6400küsür rpm)
200-202 arası birşeye denk gelmişti . sizin araçlarınız bu değerleri nasıl yakalıyor ben anlamadım
http://i40.tinypic.com/30k6avb.jpg
görkem feci kısaymıs corsanın vıtesler o zaman yaw o nasıl bı sanzıman:D
benim aracım astra sedan dizel 6 ileri
düzde çok rahat 180 190 200 oluyor ama yokuş aşagı oldugunda 235 gördüm haliç üzerinde...
aracım fabrikadan çıktıgı gibi standart ve 235 te oldugumda devir 4500 civarıydı redline 5000
1.6 Şahin S 99 model Yokuş Aşşağı Kozyatağından 1.köprü yolu ayrımına kadar LPG li haliyle 150 oldu dahada sıkıştırsam giderdi ama yol bitti Bi kerede 2 kişi hadımköyden mahmutbey gişelere kadar 160 oldu 2 kişiydik arkadaşım sürüyordu :) bide benzinlide denemek lazm :D
bence kadran hatası cogu arabada var ve bu çok yanıltıyor...