bütün bayanlar güzeldir![]()
bütün arabalar hızlıdır 2sinede iyi bakıldıgı takdirde
bakarsan bag olur bakmazsan dag olur...
2gün sona birini geçersin Cigerli derler. fabrikadan şanslı dyoruzama böle şeyler hayal ürünü
2 aracada aynı parçalar takılıyor.burda etken sürücü faktörü bakarsan aracına giderde olur, atarıda
ahahaha hiç gülceğim yoktu kardes kusura bakmada normalde forumda fazla yazmıorm sadece okuyorum ama yazdıklarına gülmekten öldüm 1.4 corsa bırak 3 kişiyi valizleri düz yolu klimayı bilmemneyi sağlam bi yokuş aşagı 220 goremez görsede baya bi kadran sapması vardır opel ve vw sevio bole kullanıcılarına yalandan hız gostermeyi 1.6 105bg lik otomatik golf e 260 lık kadran koymalarından belli zaten![]()
1.4 nasıl bilmem ama 1.2 75 bglik corsa kullandım çok uzun süre njoy easytronic
180 yaptığımda devir 6bini geçiyordu,200 yapabilceğini sanmıyorum 1.2 nin![]()
benim getz yokuş aşağı yokuş yukarı klima açık 2 kişi 3 kişi 160 a kadar çıkıyor herturlu
yanlış hatırlamıyorsam zaten 160km olarak yazıyor teknik verilerinde
tek başımayken bu suratin ustune çıkabiliyorum ama bayağı bi vakit alıyor![]()
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
benim aracın max sürati 182 olarak belirtilmis ben 6000 devirde 205 gibi okuyorum kadranda düz zeminde daha basma sansım olmadı uzun bir düzlük önüme bisey cıkmazsa cok rahat 220 yide okuyabilirim ama cok zaman alıyor 190 dan sonra![]()
Son Sürat 170 km/h ama antalyanın girişindeki organize sanayii yolunda yokus assağı yüklü olarak arabada 4 azman 180-190 gördüğümüz olmustur ztn dadadadada...kesiciye giriyor![]()
![]()
Mert Songül ART
Try to use your imagination
http://img17.imageshack.us/img17/2066/tipoctbr.jpg
__________İŞTE SAPIK MANİSALI!__________
5 kesici tatatatatatata heralde 245 felan gerçi çok tartışılan bi konu ama![]()
Biz hayatı mayaların takvimine göre değil ALLAH ın taktirine göre yaşarız
Yanıltan sadece kadran mıdır? Yani sadece ibre de mi sapma vardır?
Şunun için soruyorum, bilgiyi şanzımandan okuyan head up speed displaylerin gösterdiği değerler doğrumudur?
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)