sahibinden'in tüm kullanıcıları böyle "yerse"ci değil tabii...
ama gün geçtikçe saçmalama seviyesi de artıyor...
sahibinden'in tüm kullanıcıları böyle "yerse"ci değil tabii...
ama gün geçtikçe saçmalama seviyesi de artıyor...
Tesla Model Y Juniper Sr / Togg T10x v2-Lr
Şu Sarıyer'de ki vtec mi ?
Tavsiyem; İlanını üst sıralara taşımak için 2 kez ilan verme...
Ben iki ilanını da gördüm arabanın gayet açık açık yazmana rağmen
ister istemez insanın kafasında biroluşmakta...
Son 15 gündür sedan vtec ilanlarını takip ediyorum;
doğru düzgün araba kalmamış... Ankara'da var bi tane füme 97
19.000 a bıraktı ama insanı kıllandıran o kadar çok şey var ki ?
Ben ciddi alıcıyım ince eleyip sık dokurum. İlanda yazıyor
48 yaşındayım vs vs vs... ama arabayı 6 ay önce almışsın
bir sorun mu var diyorum eveleyip geveliyor telefonda...
Net bir cevap yok adamda![]()
İşte dediğim gibi 97 yılından 2005 yılına kadar sadece 2. el honda alım satımı ile uğraştık piyasadaki en hacimli 2. el honda işini yapıyorduk epey hızlıydık o zamanlar.
erzuruma vtec gönderdiğimizi iyi hatırlıyorum 97 sedan füme renk
e sende erzurumdan geldi 97 sedan vtec füme diyorsun herhalde tesadüf değil kendisidir. evde dosyalarda noter satışı fotokopileri var eğer onlardan bulabilirsem eklerim satış tarihi, fiyatını vs vssini![]()
ben töbe ettim satmaya !!! Zira bir ara kızım ve eşim rahat etsin diye 98 model BMW 5.20 almak istiyordum tabii 98 model HB vti yi sattıktan sonra. Neyse bir iki hafta piyasa nedir ne değildir diye ilan verdik verdiğime bin pişman oldum ama ben 22 diyordum 19,5 veren oldu en son ama %98 yavşak dolu piyasa ve benim bütün emeklerimi hiçe sayan bir ortamda arabamı satamazdım ve töbe ettim satmicam dedim iyiki satmadım zira okadar para harca uğraş 26-27 bine geldi bütün masraflar sonra salak gibi 19-20 ye ver şimdi anladım arabamın değerini hem kızım da büyüdü sorun yokAma sen keyfine bak kardeşim zira arkadaş demeiş çakal okdar çok ki !!!!
insanları anlamam zaten bir insan seni arıyorsa neyse durumu söylersin yani telefonda atıp tutsan nolur bu kişi gelip aracı gerekli yerlere gösterince ne olduğu ortaya çıkmıcakmı.sen fiyatını yazarsın durumunu yazarsın o fiyata o durumda arabayı isteyen alsın.satıcı fiyatı yazmakta alıcıda istediği durumda arabayı almakta özgür mezarcılık yapmak saçmalık.satıp satmamak sizin elinizde kim ne derse desin istediğiniz fiyatıda yazın.işine gelen alsın kısacası
Kıl durumlar kıl insanlar. Şu an piyasının tarzını galericiler değiştirmiştir. Eskiden ne boya ne kaporta önemliydi şasede yürüyende motorda bir şey olmadığı sürece. Bu galericiler orada boya var carttt fiyat düş burası boyanmış cart fiyat düş piyasanın içine ettiler motor sağlam yürüyen mis ama kapıda çamurlukta boya var olmaz 2 milyar düş . Güneşten yanmış kaput olmaz boyatmayacaksın ne alaka ise o yüzden sen rahatına bak alan alır almayan da lafı ile kalır.
Yavaş biraz. bu sitedede çevrendede bu işi uslubuyla yapan arkadaşlar var bi kasa domates içinde 3-5 çürük domates diğerlerini bozmaz. sende bu 3-5 domates için diğer işini iyi yapanları yargılayamazsın. dikkatli konuşmak zorundasın. gereksiz ithamlarla insanları zan altına bırakmamalısın
Aynısı var aynı renk
ama 28.000 TL istiyor sahibi
araç bende değil.
bu arada bana kısmen değil tamamen katıl nedenmi?
Artık insanların önünde internet var, aktif olarak bilgi alabilecekleri yerler var. bü yüzden insanların yanılma payları azaldı iyiyle kötüyü daha kolay ayırt edebilecek pozisyona geldi. ben çalıştığım yerin ismini falan verip reklam olmasın ama kurumsal çalışan yerler her zaman yaptıkları işin arkasında oluyorlar vede mecburan galericilik dediğim esnaflarda bu kurumsal yapıya yawaş yawaş ayak uydurarak en azından çalışma sistemlerinde geliştirmelere yöneliyorlar ki inanılmaz çok sayıda çalışma prensiplerinde değişme/geliştirmeye şahit olduğum esnaflar var
o nedenle 1 kasa iyi domatesteki 3-5 çürük domates dedim![]()
ne deger kaybetmesi kardeş bnce değer bile ekler ben o motoru olcturur alırım sıfır gibiyse bide sana tşşkr ederim paranı elıne sayarım yani bu arabadan anlayan da buna bakar zaten dierlerini geç onlar zaten sadece bakar
Thanks to
TURBO ZONE
REMAPS
Dediklerim benim doğru ben yanlış bir şey söylemedim. Burada galericilik hala çok geri . Kıbrısta pc başından gönül rahatlığı ile aracı canlı görmeden japonya dan üstündeki parçalar ile satın alıyoruz ,expertiz raporu baştan aşağıya da en detaylı şekilde yazıyor . Var mı böyle bir sistem ülkemizde yok .Galerici fiyatı öldürür arabanın değerini hiçe sayar kime sorsanız aynı cevabı almanız çok yüksek bir ihtimal benim lafım çakallara. İşini iyi yaparsın ona bir şey diyemem sattığın aracı alan kişi bir gün ihtiyacı olur zor durumda kalır geri sana satmak ister kaçtan alırsın ? Bu şekilde iyilik yapacak hala az . Saygı duyarım ben işi uslubu ıle yapana ama yapmayana da duymam . Herkez sizin gibi düşünse sorun kalmayacak emin olun.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)