dun en işlek saate 50 km/h ile sol şeritten gittim arkamda 30 metre sıra oldu
millet sagıma gelip napıosun gibisinden baktılar![]()
hergün eskişehir yolundan en az 2 defa geçiyorum, sabah ve akşam çevirme vs görmedim. geçen senelerde radar oluyordu, 1 senedir filan hatırlamıyorum
sabahları bilkent köprüsünün altında servisleri denetlemek için bir ekip oluyor, akşamları mgk'nın önünde bazen
USPerformance by UtkuSelamoğlu
https://www.facebook.com/Thresholdoftimingadvance
100-200 km/h 5.761sec
Konya girişlerinede dikkat banko yazıyorlar.
"Siyahlar Karalanmaya, Beyazlar kirlenmeye mahkum"
emr: chip atarız
f@tih_28: nasıl olucak lem msnden mi
emr:Hee coco uzaktan yardım yollaya tıkla![]()
bugün öğlen 12:30 civarında ankara-eskişehir yönünde varan terminalinden sonra bir üst geçit var adını bilmiyorum onun altında duruyordu radar,gri toyota
Sehırler arası yol olark gecmıormu o yol yaw , anlamadım bu mantıgı ben , eskısehır yolu dıor adam 50 sınır koymus , en azından 90 desın o yola ... Basmasanda otomatık olarak arac gecıor zten o yolu gorunce lımıtlerı hehe![]()
o eskişehir yoluna radar koyana kadar adam gibi sulama yapsınlar!!!! geceleri o ortadaki hiçbirşeye benzemeyen yeşillikleri sulayacaz diye yolu suluyorlar milletin canına kastediyorlar, bi kuru bi ıslak geçişleri cok tehlikeli...... illa kaza olmasını bekliyorlar sanırım anlamak mümkün deil..
bu kadar saçmalık anca burda olur ztn
91 senesınden berı Umitkoyde oturuyorum, ne hallerini gordum ne sacmalıklarını... Yazsam kitap olur. Umıtkoy koprusunu bıle yoktu tey teyy... ara yoldan donuyorduk umıtkoye ölümle yaşam arası cizgi, kaç kişi hayatını kaybetti oralarda... Herkes ileri Ankara geri..
KA Style
en bomba sulamayı antalya'da gördüm tabi yolların hepsinde dikkat sulama levhası daima asılı duruyordu![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)