Hasarın fotoğrafı olsa daha iyi yorum yapabiliriz aslında. Maslakta önerebileceğim çok iyi bir boyacı var ama boyasız yapıcağını sanmam. Zaten boyasız düzeltme işlerini sevmiyor.![]()
Hasarın fotoğrafı olsa daha iyi yorum yapabiliriz aslında. Maslakta önerebileceğim çok iyi bir boyacı var ama boyasız yapıcağını sanmam. Zaten boyasız düzeltme işlerini sevmiyor.![]()
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
Bahsettiğim yer nurol kaportaydı..En cazip teklifide onlar yaptı zaten.Sigortadan herşeyi hallederiz istediğin gibi yaparım çamurluğuda boyamamak için elimden geleni yaparım dedi..Yaşlı eski toprak bi usta en çok güven veren yerde orasıydı araştırmalarımdan sonra..Evimede yakın mantık olarak en iyisi orası sanırım.
Dr.Ecu
Lokal boya ile cözülür dün gördügüm kadarıyla komple camurlugu boyatmaya gerek yok![]()
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
Çoğu usta boyasız düzeltmeyi sevmiyorZaten rutuş izi filande olcak düzeltilince ama en azından orjinalliği bozulmamış olcak diye düşünüyorum..
Fotoğrafta var arkadaşımın makinasında aktaramadım pcye..Çok kıl bi yer hasar görmüş..
Hasar sadece beyaz çizginin içindeki alanda var..tampon çizik çamurluğun köşesi ezik ve çamurluğun tam ortasında hafif bombeleşme var..
![]()
Dr.Ecu
Arabayı boyatacağım zaman kaportacıma gittim. Boyatmamdaki en büyük etken olan arka çamurluktaki cam altında 1 karış kadar yeri gösterdi. Bu ne dedi AutoKing'mi dedi. Evet dedim. Peki bu dedi. Orayı fark etmemiştim arabayı alırken. Sanırım evet dedim. Boyasız vakumla çektik orjinal oldu öylemi. Nasıl içlerine siniyor bu çirkinlik dedi.
![]()
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
-benzer konu altından yazayım derdimi-
bugun marşpiyelimdeki hasarı yaptırmak için bostancı sanayide 5-6 yere uğradım.. ikizler honda 1 hafta sonraya süre verdi, onun dışında hepsi hemen başlayabileceğini ama 4-5 günde ancak bitirebileceğini söyledi.. bazıları marşpiyeli kesip değiştirerek yaparım dedi bazıları da sadece düzelterek boyayla hallederim dedi ama kapı çıtasının altından boyarım dedi hepsi..
nurol kaportayı baya tavsiye eden oldu, onlar da yarın bırakırsam haftasonuna yetiştirebileceğini söyledi.. marşpiyeli değiştirmeden düzeltmeyle yapacaklar..kaskodan karşılanacak..
nurol'a bırakmaya karar verdim gibi ama boyacılarını bilmiyorum, bi sıkıntı olmaz inşallah..
yarın bir de maslak'a uğramayı düşünüyorum..aziz'e ve dikici'ye uğrayacağım, benden para istemezlerde onlara yaptırmak istiyorum.. başka tavsiye edebileceğiniz bir yer var mı maslak'ta ?
aziz e yada temelli mehmet ustaya git tarık bence marşpiyeldeki vuruk derin çünkü yoksa herkes yapar.
kaskodan marşpiyel ve sol kapı parası alsınlar diye söylesem ama hiç değişen olmasa olur mu acaba öyle bi olay?aziz ve temelli ustalar normal paralara yapmaz heralde.. nurol da masrafı çok göstermeye çalışıyodu uğraştığımıza değsin kaskodan alacağımız para diye..
Birsey dicem ne kadar tutuyo ? (benim arabadada sag tarafta olmasi lazim garaja girerken bi ezilme soz konusuda)
- K -
________
Dr.Ecu
700 lira falan telaffuz eden bir kaç yer oldu.. fotoğrafını çekerim birazdan akşama koyarım eve dönünce..
ama benimki öyle ufak bi ezilme değil![]()
700liraya burda araba varlanahahhaha yaptirmicam vazgectim haahah
http://i239.photobucket.com/albums/f...6/Image202.jpg
ahada burda gozukuyo bide o plastik marspiye liplerini boyatmam lazim her 2 taraftada ayni.. bole iste..
- K -
________
Dr.Ecu
seninki çok ufakmış hiçbir şey, benim marşpiyemin o kapının boyu kadar bi kısmı komple içerdekapının da 1-2 cm kısmı ezilmiş..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)