daha geçen hafta getirdim. 3.gün elimdeydi ürünler. perşembe günü geldi.
ürünlerini fedex ile mi alıyorsun?
daha geçen hafta getirdim. 3.gün elimdeydi ürünler. perşembe günü geldi.
ürünlerini fedex ile mi alıyorsun?
Ben weider in ürünlerini kullanıyorum ve burada bulabiliyorum yurtdışına gerek yok bence coğu ürün azıcık fiyat farkıylada olsa bulunabiliyor burda,iyi araştırmak lazım.
27 gündür gümrükte 1 konteynr malımız var cekemiyoruz tarım ve köy işleri bakanlığının değişen prosedürü yüzünden 3 yıldır düzenli olarak getirdiğimiz ürünümüzü bir türlü alamıyoruz sorun ürünün içindeki prospektüste yazan bir etki kelimesi senin az miktarda ürünün takılması çok normal
40 Alimi 1 Delille yendim, 1 Cahili 40 Delille Yenemedim. (İmam Şafii)
konuya bakan diğer arkadaşları da bilgilendirmek babında bahsettiğimiz sitede satın alırken bir ucuz yollu daha once bnm tercih ettiğim ama gümrükte takılan yol
usps
15 dolar gibi bi farkla fedex express
ve ups express seçenekleri war
anladığım kadarı ile bu son iki yondemde sıkıntı yaşanmıyor
sonuçta ben getirdiğimde 3 kutu bişi solüorm kendi ihtiyacım için
heralde bundan sonra bu yontemle bi sıkıntı yaşamam
,lgilenenlere çok teşekkürler ...
öğrendiğimize göre genel anlamda ithalatı yavaşlatmaya çalışıyorlarmıs bu demek oluyorki stoklu çalışacağız![]()
40 Alimi 1 Delille yendim, 1 Cahili 40 Delille Yenemedim. (İmam Şafii)
AHmet yolda gördünmü zaten insan gözü korkuyo bide nutricion takviyeleriye atlas gibi olursun![]()
Kurt kışı geçirir yediği ayazı unutmaz..
Gümrük müşavirliğinde çalışıyorum. Tarım bakanlığına ise canlı hayvan hayvan yemi gıda vb gibi şeyler için gidiyorum.
Bundan 2 ay önce sporcu biri vardı esenboğa gümrüğüne gelmişdi onunda ürünleri takılmış yanında doktor vardı. Doktor durumu memura anlattı bunların sadece sporcuların kullandığını ve ambalaj olarak büyük oldugunu içindeki miktarı ıvırı zıvırı yaklaşık 4-5 saatte işlemlerini halledip ürünleri aldılar.
bsn ve optimumun ustune tanimam gerisi hamallik oluyo ne kullanirsan kullan
Genel olarak böyle düşünmemek gerekiyor.Her markanın bir ürünü çok iyidir.BSN ve Optimum gibi kaliteli markalar var tek marka takılmamak lazım..Özellikle ben Gaspari Nutrition'un Superpump250'yi ve PlasmaJet'i çok beğeniyorum tavsiye ederim çok iyi stack oluyor.MuscleTech'te iyi(pahalı ama),EAS ta çok iyi ve özellikle Scivation ile Controlled Labs'ın ürünleri çok çok iyi tavsiye ederim ürünlerini..
Bahçeşehir'de salonda çalışıyorum..Ölçülerim Kollarım:42 civarı Omuzlarım:130 Bacaklarım:59 Kalflarım:41 de ben neden sordunuz anlayamadım bu soruyu![]()
yok merak ettim ilgilisin baya her konuda goruyorum bende milli guresciyim
buarada malları tanıdık vs vasıtası ile soktuk
bundan sora 20 30 dolar fazla verip fedex ile alacam
muscletech nitrotech hardcore + hydroxycut süper bir ikili kilo derdi olmayanlar kastan kilo alabilir hydroxy ilede ortaya çıkarabilirler yaptıklarını
hydroxy den bikaç kişi ölmüş şimdi lipo-6 aldım onun yerine test edecem :=)
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)