Buldum sanırım bunu nasıl çizebiliriz yada hazırını nasıl buluruz bu işte anlayan birisi var mı arakadaşlar yada yardımcı olabilecek
![]()
3 tane dövmem var pişmanım yaptrdıgım için
www.honda-tech.com
_____________
çok bildimlik yaparsan çok düşmüşlük yaşarsın,yok derdimlik yaparsan dert görünce saparsın....
www.honda-tech.com
_____________
çok bildimlik yaparsan çok düşmüşlük yaşarsın,yok derdimlik yaparsan dert görünce saparsın....
aynen danny renk ve old skool konusunda cok cok iyidir, tribal ve gercege yakın çizimler ona göre degil, kolum omuza kadar full kaplı iki sene oldu renkler ilk gunku gibi duruyor, askerde tek dövmeyle piskopat olunuyosa ben napcam kollar bacaklar gögüs boyun sırt bel eywah eywah![]()
[SIGPIC][/SIGPIC] normalde balık hiç sevmem ama yanıma gelirse yerim..
Dövmenin askeride ne sorunları var?
Dövme çok ciddi birşey aslında. Bir hevesle gidip yaptiranlar ilerde pişman oluyor çünkü ölene kadar aynı şey sizinle yaşıyor. Yaptırıcak olanlar ona göre yatpirsin birde öneri değişicek düşüncelerinizi veya fikirlerinzi yaptirmayin. ilerde herşeyiniz değişebilir inanclar bile.. o yüzden sabit olarak 60 yaşindada gördüğünüzde hep aynı fikirde oldugunuz ayni güzelliği gördüğünüz düşündüğünüz dövmeyi yaptırın.
Senin msji aldım ama sana değil pişmanlık konusunda yazdm.
Fikirler ÖLMEZ
M.Kemal ATATÜRK
Savaşa karşıyım ama haksızlığa karşı savaşmak karakterimdir.
Şamil BASAYEV
Askerde sorun olup olmaması tamamen sıralı komutanlarınızın bu duruma bakış açısı ve askerlik yaptığınız yerin asker potansiyeli ile ilgilidir.
Size ne olur diyebilirler ne olmaz diyebilirler... Bir komutanınız çok beğenirken, diğeri sen zibidimizin böyle şeyler yaptırmışın kendine diye konuşabilir.
Dövme gibi şeyler özellikle rahat gözüken yerlerde olursa, çabuk tanınmanıza ve bazı komutanlarınız tarafından garip muameleler görmenize sebep olabilir. Askerde bazen seçiçi özellikle taşımak hoş olmayabilir.
Kimse size eziyet etmez...
her baktıklarında, hey sen... dövmeli olan diyebilirler.
Kısa dönem ve yedek subaylarda pek sorun yapmazlar. Onların askere katılış işlemleri zaten farklı işlemektedir.
bende bu aralar sardırdım bu işe ama... ne yaptıracağıma karar veremiyorum... anadolu yakasında tavsiye edilecek yer varmı??
Sol kolumda var.. Gayet görünen bi yerde..Askerliğimi Kıbrıs'ta yapmıştım.. Hiç sorun yaşamadım..Sadece gören komutanlar bu ne..Satanist misin falan demişti..Halbuki hiç alakası yok dövmemin satanizm ile..
Anarşist gördü beni herhal..
Ama hiç sıkıntı yaşamadım..Sadece ilk gören komutanlar ''Bu ne ?'' , Neden yaptırdın gibi sorular soruyor..Onun haricinde sorun olmadı..
Ha tabi şöyle birşey var.. Göze batıyordum yaz aylarında.. Tabur komutanı bölüğü denetlerken bilerek beni arka sırada tutuyorlardı..![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)