barutçu kardeşim sınava telefon götürme + sakal olmasın baya bi sıra atlarsın.
Giden arkadaşlardan tecrübe ile sabittir :) . Öğrendiklerimizi paylaşalım :)
Printable View
barutçu kardeşim sınava telefon götürme + sakal olmasın baya bi sıra atlarsın.
Giden arkadaşlardan tecrübe ile sabittir :) . Öğrendiklerimizi paylaşalım :)
1-2 ufak tüyo daha vardı ama hatırlamıyorum.Tekrar sorar yazarım buraya.Ha mesela yanında muhakkak kalem götür kurşum kalem + tükenmez olarak.
Sıraya girenlerden telefonu ve sakalı olanları ayırıyorlarmış diğerleri direk geçiyormuş onları.Telefonlar toplanıyormuş sanırım sınav öncesi.Sakallılarıda berbere yolluyorlarmış.
gidiceğiniz yerleri bi liste haline getirin hepberaber en neti bu olucaktır cunku gidiceğiniz birlikteki bir uzman cavus bile paşa kadar değerli olur ilk zamanlarda forumdan tanıdık eş dost çıkar destek oluruz elden geldiğince .
Ayrıca gitmeyenlere hayırlı teskereler şimdiden .
Liste :
1 -dönem -yer
bende ağustos ta gidiyorum 5 oldu giden galiba..
Evet 5 olduk :)
Liste işini bu dönem için ben hallederim. Valla süper olur abi. İnşallah biyerlerden birilerine denk geliriz.
5 ağustos gibi yerlerimiz belli olacak. Ozamana kadar forum nickleri ile bir liste oluşturuyorum. Yerler belli oluncada direk yanına yazarız ;)
Çok teşekkürler abi.
:) +4 tertip :)
Valla dostum aslında çok zor yetişmen çünkü erken sevk dilekçesini ankara'ya ulaştırman lazım. Yani askerlik şubede bütün işlemlerini halledeceksin.(muyane, tecil bozdurma...vs) sonrada erken sevki 5 olmadan ankara'a yetiştireceksin. (tabi kabul ederlerse)
İmkansız değil ama çoook zor :( Umarım halledersin.
bende gidiyorum agustosta :D
gıden ark mesleklerı neler cunku gıdınce ne iş evrceklerı hep bellıdır:)
Ben denetçiyim ama muhasebevi yaparlar benı orada
Makina Müh.
Sanırım uzun dönem ihtimalim diğer arkadaşlara göre biraz yüksek.Bakalım kısmet..
Bu arada gideceğimiz yer teslim gününden max. 3-4 gün önce belli olacak.Yani 4 Ağustos'dan daha geç bi tarihte.
Liste olayında kütüğümüzüde yazalım bence, düşeceğimiz yer için kütüğünde önemi var sanırım.
Liste yaptım kütük yazdım.
Başka yazmamı istediğiniz bilgi varsa onlarıda eklerim.
Şimdilik herkes bu bilgileri doldurursa listemizi tamamlayabiliriz yavaş yavaş ;)
Askerlik yaptığı yer *5Ağustos-6Ağustos akşamı belli olacaktır.
1- barutçu - Kütük: İstanbul Askerlik Yaptığı Yer:
2- Hondata - Kütük: Askerlik Yaptığı Yer:
3- sülüman - Kütük: Askerlik Yaptığı Yer:
4- i_could - Kütük: Askerlik Yaptığı Yer:
5- M U R A T - Kütük: Askerlik Yaptığı Yer:
6- facia - Kütük: Askerlik Yaptığı Yer:
5- M U R A T - Kütük:istanbul Askerlik Yaptığı Yer:??:D
2- Hondata - Kütük:Erzincan, Askerlik Yaptığı Yer:??
Uzun dönem ihtimalin dierler arkadaşlara göre yüksek ama bu aralar Makina Müh. olarak başvuru çok o yüzden her gelen yeni tertipte 3-4 Makina Müh. oldu.Yani kısa dönem gelme ihtimalin var.Senin iki şansın var ya Kazan Dairesi yada Kademe (Garaj Çavuşu) olabilir die düşünüorum.
Walla benim askerlik yaptığım yerde pek mesleklere bakmadılar mühendisler hariç (makina ve elektrik),ben mesela İşletme mezunuyum Revir ve RDM Sorumlusu oldum,arkadaşım iktisat mezunuydu oda Bakım Sorumlusu oldu.Sen muhabere santral olabilirsin yada fotoğraftan anlıyorsan fotoğrafçı olabilirsin.