İsim:Aykut YENİ
Kütük: Çorum/İskilip
Meslek:Metalurji ve Malzeme Mühendisi
Askerlik Yapacağı Yer:Gönlümden İzmir-Ankara-Eskişehir-Isparta geçiyor ama nasipte neresi var bilemem...
Printable View
İsim:Aykut YENİ
Kütük: Çorum/İskilip
Meslek:Metalurji ve Malzeme Mühendisi
Askerlik Yapacağı Yer:Gönlümden İzmir-Ankara-Eskişehir-Isparta geçiyor ama nasipte neresi var bilemem...
baruçtu,,, yazıyo benim diğer bilgilerim sadece ismimi yazmışsın ama listeye ,,,,hayırlı teskereler :) .............inşallah aynı yerlere düşmek gibi bi şansımız olur herşeyin hayırlısı olsun herkes için................teşekkürler böle bi konu açtığın içinde ayrıca :icon_tup:
İçinizden Çankırıya düşen olursa her türlü yardımcı olurum ;)
haydi gelinde alalım biletimizi bizde:D
herkese şimdidine allah kolaylık ve sabır versin..bende 327 kd yim ve şu an kıbrıstayım..
burda kısa dönemleri sevmiyolar biraz sıkıntı çekiliyo ama dik başlı olup hakkınızı ararsanız kimse size bişey yapamaz :)
gıdıcek olan arkadaslara hayırlı teskelereler olsun : )
Evet gidecek arkadaşlar son durum nedir.
Dün itibari ile meşhur sarı zarfımı + yol parası+ yemek parası almış bulunmaktayım ayın 1-2-3'ünü beklemeye koyulduk.
Sizde durum nedir?
bende yarın gidicem şubeye yol paramı almaya:)
ayın 1inde yada 3unde gıtmenın bı mantıgı yok kafana esen gunde git:)
Bende sarı zarfımı aldım ve 1 Ağustosta kısmetse İstanbul Tuzlada sınava gireceğim arkadaşlar.
hepinize simdiden hayırlı teskereler sagsalim gidip gelin inşallah bende 325. KD Bingöl İl jandarmada yaptım 2 ay oldu geleli sanki hiç gitmemiş gibiyim nası geçtini anlamıyosunuz bile 5ay 5 gün.
Zarfımı alamadım,bekliyorum hala.
Evet arkadaşlar durumlar nedir. Giren var mı sınava?
Ben yarın girmeyi düşünüyorum. İzmir/Narlıdere.
Son 10 güne girmek üzereyiz.
Valla ben bugün sabah 6.30 gibi İzmir Narlıdere'de gittim hallettim işlemlerimi son zarfımı da aldım 8-9 ağustosu beklemedeyim umarım kısa dönem olur diye de niyetteyim...Özellikle Izmir e gidecek arkadaslarıma tavsiye sabah 6 olmadan orada olursanız eğer ön sıralarda içeri girip öğlen sıcagından fazla etkilenmeden işlerinizi halledip çıkabilirsiniz...
ptesı subeye gıtcem alırlarmı acaba agustos tertıbıne benı ?
ağustos için başvurular 25 haziran sondu.