2 mesleğim var biri metalurji ve malzeme mühendisliği diğeri işletme...Kısa dönem istiyorum hayırlısıyla hemen yapıp işimin başına dönmek istiyorum ama nasip bu işler biraz onun farkındayım...
her neresinden bakarsanız bakın otomobil güzeldir...
Şubeyi aradım,bende gidiyorum![]()
03 FIAT PALIO SPORTING 1.6 16V | 98 HONDA CIVIC VTEC VTI HB
14 SEAT LEON FR 1.4 TSI | 15 VW CC 1.4 TSI DSG
17 VW PASSAT B8 1.4 TSI| 18 SEAT LEON FR 1.4ECOTSI DSG
13 VW POLO GTI 1.4 TSI DSG
bende 89/ 3 gidiyomkaram bole ne cıkar bilmiyorum ama ben gönüllü komando gidiyorum herkez isparta -egridir diyo :A bi şey sorcam simdi sülüs denilen zımbırtı evemi geliyo bizmi gidip soruyoz ?
ağustosa +1kütük çankırı-kurşunlu ,,,meslek ziraat mühendisi
allah hepimize kolaylık versin şimdiden ..........
Tertipler +2 olmus fakat alinti yapip editleyemiyorum. (bilg. Yok yanimda) Mesleklerimizide ekleyelim bari listeye. Belki kd ve ud olacak bundan sonraki arkadaslarada fikir vermis oluruz. En kisa zamanda editleme ypacagim.
kütük yozgat yerköy :A meslek tamirci bu gun ögrendim agustosun ilk haftası subeyi aramam gerekiyomus :A
yok normal 15 ay gitcem ama kesin kademeye alırlar fena halde kiloluyumnormal bi askerlik yapcamı sanmıyorum meslekden yırtarız diye planlıyorum
Allah walla sana kolaylık versin.Kilo vericene emin olabilirsin.Umrm bizim bölükteki oto tamircisi gibi olmazsın.Çocuğun tek başına indirmediği 68 model Man motorundan tutta 1993 model transit motoru kalmadı.Çocuk terhis oldu gitti ve hakkımı helal etmiorum dierek gitti.Çocuğu o kdr sömürüolardı ki bazen çarşısı olduğu halde kademe kısım komutanı nöb. olduğu zmn çıkmayıp motor tamir ediodu çocuk yazık...Kademe hiiiiiiiiiiiç kolay bi yer deildir.Hayırlısı olsun...Sana şimdiden hayırlı tezkereler.
[SIGPIC][/SIGPIC]
www.honda-tech.com
Güncellerseniz bilgilieriniz sevinirim.
Bu arada sadece 329 KD'leri yazıyoruz. (kısa dönem)
herkez bana meslek yazdırma diyo o sekidle diyolar ama ehliyetten söfer felan olursan o dahada kotu diyolar ama bakalım kısmet vatan borcu bu ana ocagı egil asker ocagı
kilo dan almazlar diye gönüllü yazdırdım fakat komando yapacaklarını zannetmiyorum boy 186 kilo 120 felan
![]()
![]()
Torunumun torunları olacaklardır, şimdiden hayırlı teskerelerdir, Diyarbakıra Jandarma olarak düşecek olanlara tüm yardımlar elden gelindiğince yapılacaktır, hala birçok subay-astsubayla iletişim devam etmektedir.
imza. 325 jandarma çvş.![]()
hahaha tertipler korkmayın ya bukadar askerlikten hiç torpile morpile gerek yok.hatta düşebiliyosan doguya düşecen 170 lira maaş ohh kebep hiç deilse batıdaki gibi sivilleri görüp canın sıkılmaz ama doguda dagın basında kendi basına
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)