s14.5 güzelmiş
2003 yılından bu yana istikrarla ilerleyen, okuyucularına her zaman en ıyısını sunmak ıcın çabalayan ve gerektiğinde gunlerce evinin yolunu unutan bır modıfıye dergısıyız. En eskı olmamız, okuyucular tarafından popüler secılmemız ve kanıtlanmış en yuksek satış adetlerı halıyle bu sıfatı bıze yüklemiş oluyor. Ayrıca okuyucular harıcınde dergımızın otomotıv fırmaları ve dıger dergı yonetıcılerı tarafından da sureklı takdır edılerek yüceltilmemiz doğal olarak bızı gururlandırıyor. Onur'un da dedıgı gıbı mutevazı olmak benım ve ekıbımın bır yaşam felsefesıdır. Ama bazı gerçekleri söylemek bızı asla küçük göstermez![]()
Photoshopla mehmetin arabanın arkasına kapalıcarsıyı koycam haha
Beraber yaparız o gün cekim vs, hep beraber de takılmıs oluruz güzel olur![]()
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
Kapalı, açık tüm çarşılarda çekeriz hiç problem değil. Nasıl bir duygu olduğunu bilirim. İlerde çocuklarına anlatabileceğin güzel bir anın, gösterebileceğin güzel fotoğraflar olmalı. Ben otomobilim varken çok fazla çekmedim. Kafamı vuruyorum şimdi taşlara. Merak etme Mehmetcim. 1 tam günümü hem sana hem Yavuz'a ayıracağım. Beraber gidip posterini de bastırırız.![]()
Loading World's Best Magazine...
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
Kardeşim merak etme senin araçda listede. Geçen gün ayıptır söylemesi fotoğrafları çekilecek araçları bir hesaplayım dedim. 40'dan fazla araç geldi aklıma. Kenara biyere yazdım hatta ama kağıdı bulamıyorum. Bu arada bu araçların tamamı Tuning Türkiye için değil. Autohifi de var. Siz bilmiyorsunuz ama 3. dergi Estetikplus için de modifiye fotoğrafları çekiyorum. Ama bu modifiye kadınlaraMisal verelim
Tabiki bu çekimler ayda yılda bir oluyor.Ama zevkli gerçekten... Şu an 4 dergiyle devam ediyoruz. Kim bilir yarın öbür gün 5. sonraki gün 6. dergi çıkar.
![]()
kaçırmamak lazım.xD
Ellerinize sağlık yine süper bi sayı var elimdeGerek yazı gerekse fotoğraf ve araçların kalitesi bakımından artık yurtdışındaki dergilerden bi farkı kalmadı hatta üstün bile diyebilirim Başarılarınızın devamını dilerim
![]()
Farukcum teşekkürler yorumun için. Sürekli olarak yabancı modifiye dergilerini takip ediyorum. Hakikaten Türkiye'deki araçların kalitesi yurt dışındakileri geçti bile. Eksiğimiz yok fazlamız var. Hatta karma karışık tasarımlara sahip yabancı dergiler. Bizim ekibimizdeki grafiker kadrosu da gerçekten bu konuda profesyoneller. Hatta rakip derginin bile bu ay bizim konsepti kopyaladığını gördük. Yakın zamanda bizde konsepti değiştirebiliriz. Göze hoş gelen, farklı bir şeyler...
Onur bey size katılıyorum gerçekten çok güzel dergi hazırlıyorsunuz gerek içerik, gerekse görsel tasarımıyla mükemmel bir dergi, Dergi tasarımını hangi arkadaş yapıyorsa gerçekten bu işi iyi biliyor. İki dergi arasında bir uçurum var tebrik ediyorum sizi ve ekibinizi başarılarınızın devamını diliyorum...
Emre selam. Youtube ***** kapalı. Bizler bir şekilde programlarla açmasını biliyoruz ama anadoludaki insanlar izleyemeyebilir. Fakat Streetfire mantıklı. Kompakt bir fotoğraf makinem var. Video da çekiyor. Bundan sonra performanslı araçların çekimlerinde video da çekmeye çalışırız.En azından özel olanlarını göstermekte fayda var.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)