http://www.msnbc.msn.com/id/31552029...sic/?GT1=43001
buda haberin videosu
http://www.msnbc.msn.com/id/21134540...53799#31553799
Printable View
çok büyük kayıp,artık elimizdeki konser dvd leri ve albümleri ile kendisni anacağız çok büyük hayranıydım.söylüyecek kelime bulamıyorum.
http://img155.imageshack.us/img155/5...aeljackson.png
gerçekten gitti efsane.. onun gibisi gelmez
Hurriyet.comAlıntı:
Arkasında ‘Thriller’ gibi bir albümü, ‘Billie Jean’ gibi bir hit şarkısını, ‘Moonwalking’ dansını ve başta çocuk tacizi iddiaları olmak üzere bir dizi olumsuz iz de bırakan pop müziğinin efsanevi şarkıcısı Michael Jackson, hayata veda etti. Jackson, dün evinde koma halinde bulunduktan sonra kaldırıldığı UCLA hastanesinde tüm çabalara rağmen kurtarılamadı.
Haberin devami: http://www.hurriyet.com.tr/dunya/11946750.asp?gid=229
Allah Rahmet eylesin.efsaneler olmez
Yazık olmus, cok büyük bir sanatcıydı...
Allah rahmet eylesin.
Allah rahmet eylesin
Allah rahmet eylesin...
yanlışıyla doğrusuyla konuştuğumuz kişi Michael Jackson :( Siyah tenini beyaza çevirmek istemesi aslında sonunu hazırlayan en önemli nedenlerden biriydi. 50 yaş aslında yaşlı sayılmaz. Çocukluğumda en çok dinlediğim kişiydi. Yada popstar kelimesini onunla özdeşleştirdik. Yazık oldu gerçekten. :( başka Smooth Criminal, Thriller gelmez...3.73 GB'lik tüm arşivi bende var. Fanatiklerine DVD halinde verebilirim
allah rahmet eylesn, çok büyük sanatçıydı cidden.
:(
Allah rahmet eylesin
gece gece üzüldüm şimdi maykıla :(
MJ hiç bir zaman beyazlaşmaya çalışmamıştır kendisi Dünya nüfusnun %1inde görülen ve çoğunlukla koyu tenlilerde görülen,"vitiligo" hastasıdır,lütfen biraz araştırma yapmadan kulaktan dolma bilgilerle insanları yanıltmyalım.pek çok estetik yaptırmıştır ama beyazlamasının sebebi vitiligo hastalığıdır.
BU KISIM ALINTI : Michael Jackson'da 1980'li yıllarda fiziksel değişiklikler görülür. Kahverengi olan teninin açılarak beyazlaşması gibi bazı değişiklikler olmuştur. Michael Jackson'da vitiligo hastalığı vardır. Bu hastalık Dünya üzerindeki zenciler arasında milyonda bir oranında görülmektedir. Bu hastalığa ilk yakalandığı dönemlerde beyaz lekelerin oluştuğu bölgeleri koyu renk makyajla kapatmıştır. Daha sonra hastalık sebebiyle vücudunun büyük bir kısmı beyazlayınca koyu bölgeleri de açık renk makyajla kapatmaya çalışmıştır. Bu hastalığın teşhisi kendisine ilk olarak 1981 yılında konmuştur. Bu hastalık en çok yüzüne vurmuştur. Yüzü beyazlamış, burnunun üstünde bir leke oluşmuştur.
Şaşırmış durumdayım cidden, allah rahmet eylesin çok bomba eserleri vardı gerçekten...
nedense böyle dünya çapında sanatçılar insana hiç ölmeyecekmiş gibi geliyor hele ki yaşları genç olunca..
allah rahmet eylesin..
Dünyanın en çok bilinen iki kelimesi "Michael Jackson". Bir daha böyle ismin gelmesi zor, Allah rahmet eylesin.
Aksam saatlerinde tum kanallar flash haber olarak duyurdu...Ilk basta oldugunu kimse onaylamadi ancak yakin bir aile dostunun aciklamasi ile birlikte herkes sok oldu..Olum nedeni ise kalp krizi olarak aciklandi..Ancak diger bir neden ise yakin bir zamanda tekrar sahnelere donecegi icin formda kalmak icin kullandigi ilaclar oldugu soyleniyor...
bi efsaneydi allah rahmet eylesin
gerçek kral, cok begendigim sanaçıydı. Allah rahmat eylesin...
Allah Rahmet Eylesin :(
allah rahmet eylesin bende sabah power da duydum..Herkezde bi iz bırakıpta gitti walla tam bir dünya starı
:( çok üzüldüm. onu anlatan en güzel cümle: KING OF POP
http://tube.hk/images/news/music/mic...ing_of_pop.jpg
cocuklugumdan beri tum albumlerini alip zevkle dinledigim bir sanatciydi
http://i499.photobucket.com/albums/r...cksonRIP02.gif
Walla bende üzüldüm severdim dinlerdim
Thriller orjinal amerika baskı long playini bulup almıştım bikaç yıl önce..
çok üzüldüm 50 tane konser vermeye hazırlanıyordu:(allah rahmet eylesin
yazık olmus son zamanlarda hakkında iyi şeyler duymasamda... cocuklugumuzun en kral adamıydı... dansı en cok taklit edilen adamdır sanırım... ve o brezilyada çektiği mükemmel klip ..... allah rahmet eylesin.
bende cok uzuldum yaw.en cok albumu satılan sanatçıymıs 720mılyon album
n1 tv klıplerını yayınlıor ızlemek ısteyenler acsın bence.
allah rahmet eylesin..
Toprağı bol olsun. Gerçekten popum kralıydı.
Allah Rahmet Eylesin.:(
Büyük sanatçıydı...
Bi yıldız daha kaydı :(
Allah rahmet eylesin.
:(
Gençliğimizin şarkıcılarını birer birer kaybediyoruz :(
allah rahmet eylesin..
beyaz corapları O moda yapmıştı :)
küçükken maykıl ceksın diince ooowww derdik :( allah rahmet eylesin... ama efsaneler asla ölmez
sabah sabah ne güldüm ya... tövbe tövbe....Alıntı:
Maykıl Ceksın.. Casper'ın peşini bırakıceksın.. burda o naneleri yiyemezsin
benim konuyla ilgili bir teorim var ;
jackson bir efsanedir bunu herkes kabul etmiştir , ama son zamanlarda yaptıkları (bebekler ve çocuklar konusu) onun imajını ciddi derecede lekeledi..
cildini beyazlatma konusundaki ısrarı sonucunda da neredeyse insan içine çıkamaz bir hale geldi..
sonuçta efsane göz göre göre yok olma tehlikesi ile karşı karşıya kaldı...
bu saatten sonra sahnelere tekrar geri dönmek bence tam bir fiyasko ile sonuçlanabilirdi...
jackson'u yöneten-yönlendiren beyinler (menajerler) böyle bir manevra ile onun hayranlarının gözünde hep muhteşem hatırlanmasını sağladılar..
bana göre m.j. ölmedi , ama artık hiçkimsenin bilmediği gizli bir yerde ömrünün sonuna kadar yaşayacak , biz onu öldü bileceğiz...
bu durumda jackson posterleri , eski-yeni tüm albümler ve konser video kayıtları altın değerinde olacak...
onunla ilgili hemen her üründe nispeten kısa süreli ama ciddi bir satış patlaması yaşanacak..
sonrasında da eski muhteşem halleri akılda kalacak ve diğer gerçek efsanelerle birlikte tarihte yerini alacak...
imaj zedelenmemiş olacak , bol para kazanılmış olacak , tarihe altın harflerle yazılacak...
jackson ölmedi , dünyaya bu şekilde duyuruldu sadece...
ikiz kuleleri bütün dünyaya nasıl yutturdularsa şimdi aynı mantıkta bir manevrayı jackson üzerinde uyguluyorlar..
bakın bakalım internette en çok tıklanan şeyler neler olacak önümüzdeki günlerde...
büyük plak şirketlerinden biri de bir toplama albüm çıkarır yakındır...
özel dvd box setler de çıkacak....
...
..
bence böyle ..
:)
Allah rahmet eylesin.
allah rahmet eylesın buyuk kayıp:(
allah rahmet eylesin :(