efsaneler ölmez ... sadece şekil değiştirir .
Printable View
efsaneler ölmez ... sadece şekil değiştirir .
Allah rahmet eylesin. Çoğumuzun çocukluğunun ve gençliğinin ve bence en güzel senelerinin unutulmaz ismidir Jacko. Hiçbir sanatçıya üzülmedim ve anlamasız buldum üzülmeyi ama sabah öldüğünü duyunca nedense çok üzüldüm. Kliplerini izlerken tüylerim diken diken oluyor. Sanırım çocukluğumuzun ve gençliğimizin bir parçası olmasının hatrına üzülüyor insan. Kendine has müziği ve dansıyla hiçbir zaman unutulmayacak ve yeri doldurulamayacak bir isim bence. Aynı zamanda beste de yapan tam bir sanatçı.
Yaptığı kötü şeylerle adını lekelese de sanatçı olarak mükemmeldi.
Son zamanlarda çok borcu olduğu ve çok maddi kayıba uğradığı haberlerinin çıktığını hatırlıyorum... Teoriler bu tip starlar için her zaman olacaktır tabi. Nasıl Ahmet Kaya'nın ve Salih Güney'in öldüğüne inanmayanlar var MJ'ın da öldüğüne inanmayalar olacaktır. Bir çok hastalıkla boğuştu, estetik ameliyatlar ve kullandığı ilaçlar ömrünü azaltmaya yetti zaten. Ölmediğine değil de öldürüldüğüne inanabilirim ben. Bir süre her alanda (albümler, konser DVDleri, kitap ya da kitaplar, internet v.s...) müthiş kazançlar elde edilecek ölümü sayesinde.
Salih Güney yasıyor kardesim, adamı canlı canlı mezara koydun simdi :D
Yılmaz Güney olmasın o ;)
Allah rahmet eylesın uzuldum valla sarkılarını cok severdım bır buyuk yıldız gıttı ...
bana göre müzikal açıdan mj in en başarılı parçası. sample ları yıllardır bir çok parçada filmde jingleda kullanıldı, kullanılıyor. vokal kusursuz. bpm ideal. dans konusunda en yeteneksiz birinin bile dinlerken ayak uydurabileceği inanılmaz bir dans klasiği. 15 sene sonrada dinlenilse bile bu parça hala tazeliğini koruyacak..
don't stop 'til you get enough
http://www.youtube.com/watch?v=4_hz2am90Hk
Beni de en cok etkileyen parcası budur;
http://www.youtube.com/watch?v=PvYygjcMDdQ
Zaten sahne showunun son sahnesi de ölümüyle özdeslesiyor sanki, tüylerim diken diken oldu.
number one da bükreş konserini veriyorlar. müsait olanlar kaçırmasın..
ilk dakikadan beri benimde aklıma gelmişti bu senaryo.... olabilirde olmayabilirde... ki bence olabilitesi daha yüksek.:)
birde hafızamın derinliklerinde başka bir mevzu var,
MJ'nin yıllar önce, "kendimi dondurtucağım ve yıllar sonra dirilticeğim" şeklinde mevzusu yokmuydu.. benmi karıştırıyorum:rolleyes::rolleyes:
ewt number one da , gosterıor lar konser goruntulerını, o nasıl bır kalabalıktır ole yaw, adam gercekten bır efsaneydı , tarzıyla olsn dansıyla olsn , ALLAH rahmet eğlesin...
Çok üzüldüm 87 senesinde daha 5 yaşında iken bad şarkısı ile tanıdım hala kulklarımda çınlar.Dünya bir ikonunu kaybetti ve bir dönem kapandı daha fazla birşey yazmak istemiyorum ne yazssam boş ancak bazı medya kuruluşlarının aptalca başlıkları sadece bizim ülkemize özgü sanırım son olarak...
neverland şimdi peter pan'siz kaldı..
the day the music died...
:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(
Mekanı cennet olsun...
Yaradan Allahta taksiratını affetsin ;)
http://www.youtube.com/watch?v=l74Y_...eature=related
KRAL...... o sadece işini yaptı tam 44 sene... ama herkez kıskandı ve hep *** attı....:mad: böyle bir yetenet bir daha dünyaya gelmez!!!:(
allah rahmet eylesin.
Şuan MJ ile ilgili satışta olan ne varsa tükendi deniyor.
allah rahmet eylesin bi devir kapandı onun dansı müziği asla unutulmayacak :(
olumu ile ilgili komplo teorilerinden bir kaci haber yapilmis
hurriyet - MJ
Çocukluğum JAcko ile geçti gerçekten çok üzgünüm. Bu kadar erken gideceğini hiç düşünmezdim. Onun yaptıklarını 10 da 1 ini şu anki sanatçılar yapmıyor ve onun yaptığı müziğin yanında bile geçemezler. 20. yüzyılın en büyük 2 sanatçısınıda ne yazıkki kaybettik. Biri Elvisti diğeride Michael dı. Diyecek birşey bulamıyorum çok üzgünüm
Özellikle çocuk tacizi ile ilgili üstüne giden basın şu an utanıyormudur acaba Adamı çökerttiler çok mutlulardır herhalde. Bu arada bütün davalardan beraat etti yani hepsi düzmece para avı peşindeki 3 kuruşluk insanların oyunu. Şimdide bütün kanallarda şarkılarını çalarlar çok seviyorduk derler ama yaşıyorken kimse yardım etmedi.
'Hayatının yarısını siyah, yarısını beyaz geçiren büyük Beşiktaşlı Michael Jackson ruhun şad olsun..' ÇARŞI :)
Allah Rahmet eyLesin.düNya içiN önemLi biR isiMdi.geRek şarkıLarı geRekse daNsı açısıNdan.
http://www.techturkey.com/forum/showthread.php?t=14451
Bu konuya bir göz atmanı tavsiye ederim:)
xD teşekkürLeR.aLışkanLık kusuRa bakMayıN.xD
istikrarlı :D
yanlış yazma alışkanlığı.fazla dikkat etmem öyle şeylere msn de telefonda fln direk yazarım geçerim.o alışkanlık yani.xD
biliyorum.tekrar teşekkürler..
çok ilginc
ama bir de kamera açısı değişiyor haraket esnasında
yinede sedyede kapladığı alan boşalıyor üst kısımda tam anlamamakla birlikte...
açı değişiyor evet ama dediğin gibi sedyenin üst tablasına bakınca hareket belli oluyor
....
peki bu ne demek şimdi? kim yalanlayacak? kim doğrulayacak?
ortalığın ayağa kalkmış olması gerekmiyor mu bu görüntülerle?
Allah rahmet eylesin
ilginç.kıpırdıyor gibi ama açı yanıltabilir.hareketler fln yanıltabilir.ama yinede kıpırdama söz konusu.peki öldüyse o kim ?. ölmediyse niye böyle bir yalan ortaya atıldı ?.
dediğin doğru öngörülerinde mantıklı.xD