Keçke görseydik o günleri :)
Başkan tanışalım ankaraya geldiğimizde tunalı hilmide çay içelim ordan bp ye geçelim olmazmı ? :icon_tup:
Printable View
çok gusel olur Allah kısmet ederse ama ben tunalı ya gelemıyorum ehliyetim yok (alkolden vermiştim 4 ay önce) besevler bp deyim hergun bi 15 20 kişi oralardayız tabiki beklerim ...
sıfırı olsa yemin ederim alırdım :D
geçen roz 54ü bahçellide gördüm maşallah cok güzel duruyo yozgat bulvarında oturuyorum zaten cuma geceleeri de geliyosunuz galiba ?
geliyodum ama gel gel artık yoruldum ztaen ne zmn gitsem bi ben yarışıyorum :D:D:D arabayı üzmeye çok gerek yok dıye dusunuyorum..bahcelı besevler tarafında arkadaş ortamım gece gunduz o taraflardaym..
bu araçlar hakkında bilgisi olan yokmu yavv:beuj::icon_wack
98 model 106 Gti a 20 küsürmu istiyorsunuz ?
(yanlış anlaşılmasın 98 model vtec e 20 kusur mu istiyorsunuz ? gibi bir soru bu)
11 yaşında bir 106GTi'ın 20 bin küsür YTL edebliceğini mi dşünüyorsunuz ? sıfır boyasız ve MaX 1000 km de ise ozman bu laflarımın hepsini çöpe atın ama eyer bu kriterlere sahip değilse 11 yaşında klasik fiyatı istiyorsunuz ? Piyasaya cıktığı gun bayisindeki satış fiyatını biliyormusunuz ?
Gümüş hondaya geçen biz baktık sol kapı sol ön çamurluk işlemli ve km is çok falza eger b eyaz olsaydı ama alınırdı :D 106 yıda bence hiç düşünme başka bi 106 bak...
bence arkadaşın yaşı itibarı ile bu 2 arabada biraz hızlı hele 106 epey hızlı si dada frenaj sıksıntısı çekersin bence şimdilerde daha rafine daha güvenli bi araba al biraz tecrübe kazan sonuçta bu arabaların kazasızı yok denecek kadar az 18 yaşındayım ama tecrübeliyim dersen bilemem ben çok küçük yaşlarda araba kullanmaya başladım ama si ı durdurmak mesele hele ıslakta :D
Şimdi bu arabanın sıfırı ne kadardı vaktinde 4milyar falandı sanırım. Arkadaşımın sıfır 106gti faturası hala duruyor 3,800tl. Arabanın sıfır olduğunu varsayarak %700 devülasyon olsa 21milyar eder. Senin istediğin rakam. Sonuç olarak Tr'de ne %700 devülasyon oldu ne de senin aracın sıfır. Anlatabildim umarım. Kaldıki bu tar hesaplara gerek yok 106gti suyunu sıksan 20lira etmez bu benim görüşüm. Sonuç olarak sen en iyisi o paralara satmaya dvm et konu dağılmasın ;)
herkesin görüşüne saygı duyuyoruz.98 model v-tecler 20-25 arasında ediyor ise 2001 hatasız boyasız 106 gti 20 milyarı neden etmesin ? Bende faturası yok üstadım orjinal olarak olarak fatura değil araba duruyor,faturadan hesap kitap yapmıyoruz.:icon_wack
söylediklerin çok mantıklı ama bu arabanın meraklısıysan ve iyi kondisyonda bir gti a binmek istiyorsan bu paraları veriyorsun zaten 13-14 hırpalanmış bi araç alıp toplamaya kalkarsan 20 nin üzerine bile çıkabilirsin ben 1 sene evvel saxo vts sattım 17.000 e adam nakiti getirdi arabayı aldı gitti demekki verenlerde var..
98 model bel altı boyalı aracımı 14.000 tl verdim arkadaşımız olduğu için yoksa o paralara vermeyi kesinlikle düşünmüyordum ki 2001 boyasız araç rahat eder o parayı.
106 gti kupon araç sonuçta böyle temiz araban varsa dilediğin parayı isteyebilirsin haklı olarak...
Birde 106 gti leri netden değil reelde takip edersen daha iyi bir fikir elde edersin ...
Saygılar.
abi zaten fiyatlarinin dusmemesi gti-vts'lerden sonra yerine gelen araclarin yeteri kadar basarili olmamasi yerini dolduramamasindan kaynaklaniyor birazda bence.ama dedigin gibi 20milyari cok cok yuklu olmadigi surece bencede pek mantikli degil,
artik gti'larin cogu genelde doguya iteleniyor pardon satiliyor zaten..
http://www.sahibinden.com/yer_ucagi-...XQQdisplayitem
ne 106 alirim nede civic si gidip bi bu araca bakarim o butceyle ;) donanimi ve guvenligi cok daha iyi ve performansida tatmin edicektir :icon_tup: