106 arıza cıkarmaz yani?hayatımda gordugum en cok bozulan arac dıyebılırım:icon_tup:
Printable View
106 arıza cıkarmazmı hahahahahahahahhhahahhahahahahahahahahahahahahahah ah....işte buna sadece gülerim...şu forumda deil turkıyde sor 106 cılara herşeyini yaptırsan yine satarken dersin ki yaa şu sagdan bı ses gelıyo işte onu yaptır..yaa torksıyon bılyası deişecek...işte bi şanzuman kulaklarını deiştirsen iyi olur..vs vs
106 sı olup da yarış yapıp da bnm arabam hiç bozulmadı diecek adamın alnını karışlarım...yarıştan kastıp deli gibi saga sola basmak da deil..sert bi araban var tırtıklı gusel bı yolda 1 den 2 ye cektımı 30.çekişte akis elinde bu da yaklaşık 10 dkka sürmez bile ...
Arıza çıkarmazmı demişim iyi anla normal bakımları hangi araca yapmıyorsun balata yağ filtreler vs yada en fazla basıklıktan amortisör patlama hangisine yapmıyorsun ? nerenden anladın lafı ? motor kulağı kırar 306 gti motor kulağı takarsın bir şeyde olmaz ama hanginiz bilirsiniz o ayrı 2 tane gti bindim öle ciddi bir sorun hiç yaşamadım sonuçta harcadım ama karşılığınıda aldım..
Ciddi bozulan 106 larda olmuştur olamaz diye birşey yokta hangi araba yatak sarmıyor kırmıyor yada arabasına göre hepsi değişkenlik gösterir ben arkadaş biraz paraya kıyıp güzel bir şey alırsa güzel güzel biner demişim ama hiç bozulmaz kelimesi nereden çıktı..
ilk yazılanlara katılmıyorum demişsin.bende orda sık bozuldugundan bahsetmıstım buna katılmıyorum demek bozuluyor demek anlamına gelıyorsa ben yanlış anlamısım pardon..
artı olarak 106 normal bı aractan ortalama 10 kere falan daha fazla bozuluyor...en ıyı 106 yıda alsanız arızalardan kurtulma sansınız yok..
he soyle bı olasılık war 30 bınde bı 106 alıp orjınal yaylarıyla bınıp max 5k devırlerde vıtesı 5 sn aralıgında degıstırerek surersenız bozulmama ıhtımalı war genede emın degılımde olabılır yanı...ama amacı için alınıp kullanılan bı 106 dedıgım gıbı normal araca oranla 10 kere fazla bozuluyor.
106 temiz zor bulursun Si al derim ama o parayı verme derim Gerçi Si Ex vs.. farketmiyor. araba olsun güzel de bi mod un olsun seni taktir edenler olsun o yeter kardeşim.... fazla söze gerek yok
Yazmiyim dedim ama o kadarda değil. O yaşta o hızlanmayı ve yol tutuş kabileyetini sağlayabilecek her araç kadar sorun çıkartabilir. Çıkan sorunların tekrarlanmasındaki sebepte sanayi işi çözümler ile olayın geçiştirilmesidir.
@Mertcan
Senin istatistikler bombaymış ama. 06 YOR bu kadar usta eli değdiyse rekor kırmıştır. :)
yardım etmeye çalışan herkese teşekkür ederim :) ben kararımı werdim (GTİ):icon_tup:
hayırlısı olsun senin için..106 alırken işi aceleye getirme biraz zamana bırak,alırken hem guselını hemde uygununu almaya calıs derim.
bu olur baska arac olur alacagın arabayıda almadan once kesınlıkle burdakı forum uyesı olan arkadaslara danıs derım.burdakı engin bilgili arkadasların büyük katkısı olur cokta faydasını gorursun:icon_tup:
Yazılanları teker teker okudum aklım kaçtı ne arabaymış bu 106 :) Piyasasınıda binmeyenlerin belirleme çabasınıda anlamıyorum.
kardes 1o6 gti ve vts hassa araclardır encokta alt takım ve şanzuman:)guzlce baktıgın surece sorun cıkartmaz :)zevklıdır:)