User Tag List

Sayfa 6/8 İlkİlk ... 45678 SonSon
136 sonuçtan 96 ile 114 arası

Konu: TRTUNING temmuz sayısı bayilerde

rahmi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Dergi çalısanları bu sayıya fazla konsantre olamamışlar demekki , her zaman hersey 10 numara olucak diye bişey yok...

tool - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yeni editor belli mi?
    Experience is what you get when you don't get what you want.

Mechanix - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu sayının baskısında matbaada da sorun yaşanmış,basım bu yüzden kötü.Ancak bundan sonraki sayılar için çok farklı bir dergi geleceğini söylediler.Yeni kadro da belirleniyor.Yakında açıklanır mutlaka.

mmustu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Mechanix Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu sayının baskısında matbaada da sorun yaşanmış,basım bu yüzden kötü.Ancak bundan sonraki sayılar için çok farklı bir dergi geleceğini söylediler.Yeni kadro da belirleniyor.Yakında açıklanır mutlaka.

sizin gibi gençleri pistlerde değil yönetimde görmek isterik

Mr.K - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı rahmi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Dergi çalısanları bu sayıya fazla konsantre olamamışlar demekki , her zaman hersey 10 numara olucak diye bişey yok...
    Böyle birşey söz konusu bıle olamaz,ufak bı ornek verıyım

Devamlı gıttıgın bı pastahane var cok sevıyosun cıleklı pastasını devamlı gıdıp gelıosun vs..asçı konsatnre olamıyo ısıne kafası dolu vsvsvs ertesı gun gıdıosun gene cıleklı pasta yemeye .ama pasta aynı sekılde degıl ..yemessın dımı o pastayı

Herseyın belırlı kalıtesı vardır;
    dergilerin,gazetelerin,tv ızledıgın programların,iş hayatında yasadıgın gorusmelerının vsvs.vs.

Bunlardan odun verırse ısınde yaptıgın seyde basarılı olamassın.Bu kadar basit ve açık.
    - K -

________
    Dr.Ecu

rahmi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 10ur_K Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Devamlı gıttıgın bı pastahane var cok sevıyosun cıleklı pastasını devamlı gıdıp gelıosun vs..asçı konsatnre olamıyo ısıne kafası dolu vsvsvs ertesı gun gıdıosun gene cıleklı pasta yemeye .ama pasta aynı sekılde degıl ..yemessın dımı o pastayı

dergilerin,gazetelerin,tv ızledıgın programların,iş hayatında yasadıgın gorusmelerının vsvs.vs.

Bunlardan odun verırse ısınde yaptıgın seyde basarılı olamassın.Bu kadar basit ve açık.
    Aşcı birdahakine öyle bir çilekli pasta yapıyorki önceden yediğin pastadan daha guzel ve artık sürekli bundan istiyorsun...
    her zaman herşeyin daha iyisi yapılabılır imkanlar doğrultusunda...
    bu kadar da abartmanın bir lüzümu yok diye düşünüyorum...

MertS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben grafikerin ne diyeceğini merak ediyorum.
    Mert Songül ART
    Try to use your imagination

M.A.D - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    başta zaten megan güneşte çekilmiş beyazlıktan arabanın hatları görünmüo , gölgesi desen o biçim ama dediğiniz gibi geçiş sürecidir toparlanabilir eleştrileri göz önüne alırlar heralde..
    Mehmet Ali DİNÇ

M.A.D Custom Stickers

mehzent - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı rahmi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Aşcı birdahakine öyle bir çilekli pasta yapıyorki önceden yediğin pastadan daha guzel ve artık sürekli bundan istiyorsun...
    her zaman herşeyin daha iyisi yapılabılır imkanlar doğrultusunda...
    bu kadar da abartmanın bir lüzümu yok diye düşünüyorum...

o pasta birkere benim miğdemi ekşittiyse bırdaha tadına bakma gereksinimi bile duuymam!! yapılan onca emeklerın milletin egoları için çöpe gitmesini bir özürle sineye çekicek kadar sabırlı değilim ben kimse kusura bakmasın!!!

OKTAY41
    Misafir
    Merhabalar, ben burda mehzent arkadaşıma katılıyorum, sinek küçüktür ve mide bulandırır. Sadece grafiker hatasıda yok dergide Peugeot 307 nin başlığına bakın, birde spota bakın spot da Peugeot 207 yazıyor. Ayrıca kurumlar bakidir çalışanlar ise gelip geçicidir çok enteresan atıl abi burda olmayınca işler duruyormu yani. Ayrıca resimler leş ötesi biz bu dergiye para veriyoruz ister istemez paramızın karşılığını almak isteriz. Böyle mazaret olmaz tr tuningin kolleksiyonu yapan birisi olarakda eski logoya dönmeniz hoş olmus.

ALPER-VNS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    baskıda hata olabilir herşeyde hata olabilir ama leş ötesi falan gibi bi benzetmeyi kendi fotoğraflarım için kesinlikle kabul etmiyorum (e90) eleştirirkende emek werenin hakkını yeme oktay. ben konu açsam o fotolarla eminim bütün site tebrik eder yani hatalar war diye herşey de kötü demek garip

serhatgüzelsoy
    Misafir
    Alıntı DRaGGeR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bence dergi calısanı arkadasların da fazla üstüne gitmeyelim.

Atıl abi ayrıldıgı icin görsellerde sorunlar yasandıgını ve bu tarz hatalar oldugunu düsünüyorum.

Bu bir gecis sürecidir mutlaka, umarım en kısa zamanda dergi toparlanır, bu sayı icin söylenebilecek birsey yok

Basar ve Alperin söyledigi hersey Mehmetin Megane icin de gecerli, olması gereken hicbir foto yer almamıs dergide yazık olmus.
    Teşekkürler. Yorumun ve yapıcı eleştirilerin mutlaka göz önüne alınacak. Seninde belirttiğin gibi geçiş döneminin ardından değerli okuyucularımız için Ağustos sayısında bu ayın telafisini gerçekleştireceğiz.

Şu kadar detaylı bir yorum yazmak yerine sende diğer arkadaşlar gibi dergiyi alıp hatalarımızı söylersen inan daha yapıcı bir eleştiri yapmış olursun. Sadece kapaktan yola çıkıp gereken düşünceleri defalarca dile getirdiniz. Keşke daha anlamlı bir örnek verseydinde bizde düşünceleri göz önüne alırdık.

Alıntı Malii Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    başta zaten megan güneşte çekilmiş beyazlıktan arabanın hatları görünmüo , gölgesi desen o biçim ama dediğiniz gibi geçiş sürecidir toparlanabilir eleştrileri göz önüne alırlar heralde..
    Tabi ki göz önüne alacağız eleştirileri. Onlar bize çok yardımcı oluyor. Teşekkürler

Alıntı OKTAY41 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Merhabalar, ben burda mehzent arkadaşıma katılıyorum, sinek küçüktür ve mide bulandırır. Sadece grafiker hatasıda yok dergide Peugeot 307 nin başlığına bakın, birde spota bakın spot da Peugeot 207 yazıyor. Ayrıca kurumlar bakidir çalışanlar ise gelip geçicidir çok enteresan atıl abi burda olmayınca işler duruyormu yani. Ayrıca resimler leş ötesi biz bu dergiye para veriyoruz ister istemez paramızın karşılığını almak isteriz. Böyle mazaret olmaz tr tuningin kolleksiyonu yapan birisi olarakda eski logoya dönmeniz hoş olmus.
    Ufak hatalara takılmayın demiyeceğim sonuçta hata olmaması gerekiyor. Önemli bir hata hemde. Bir daha tekrarlanmaması için Ağustos sayısına odaklandık. Eleştirin için teşekkürler.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Valla yurtdisinda satin dergiyi aliim
    - K -

________
    Dr.Ecu

serhatgüzelsoy
    Misafir
    Valla yurtdisinda satin dergiyi aliim
    Düşün dergiyi almadan bu kadar eleştiri yapıyorsan alıp okursan naparsın düşünemiyorum

Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı serhatgüzelsoy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Düşün dergiyi almadan bu kadar eleştiri yapıyorsan alıp okursan naparsın düşünemiyorum
    O kadarini da sen dusunceksin Dergiyi almaya gerek yok..Sunumu yaptigin yer yani Kapak zaten belli ediyo kendini..Yabanci dergileri bile alirken atiyorum ingiliz,alman,fransiz anlamicagim icin iklk basta kapaklarina bakip aliyorum sahsen.Netice itibariyle ;

Pastanin sunumu saheser niteligi tasisin ama vanilyasi cok olsun benim icin sknti degil..Bilmem anlatabildim mi
    - K -

________
    Dr.Ecu

serhat306 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ne kadar gereksız bı atısma olmus tum sayfaları okudum dergı guzel cıkmamıstır alırsın begenmessın hataları yazarsın onumuzdekı ayda alırsın veya almassın ben ıkı dergıyıde her ay duzenlı takıp edıyorum olur boyle hatalar yayın hayatında sonucda cekılen resımler kotu ama aracları hepımız bılıyoruz hepsıde ıyı araclar dergıye atıl abıden sonrakı yayın hayatında basarılar zaten kactane tunıng dergısı varkı yayında sahıp cıkmak gerek dıye dusunuyorum...

serhatgüzelsoy
    Misafir
    O kadarini da sen dusunceksin Dergiyi almaya gerek yok..Sunumu yaptigin yer yani Kapak zaten belli ediyo kendini..Yabanci dergileri bile alirken atiyorum ingiliz,alman,fransiz anlamicagim icin iklk basta kapaklarina bakip aliyorum sahsen.Netice itibariyle ;

Pastanin sunumu saheser niteligi tasisin ama vanilyasi cok olsun benim icin sknti degil..Bilmem anlatabildim mi
    Kapaktan yola çıkıp tüm dergi hakkında yorum yapan ilk sensin valla bravo. Artık uzatmayalım istersen konuyu gerçeken çok gereksiz şeyler tartışıyoruz. Konu ile bu kadar yakından ilgilendiğin için ayrıca teşekkür ederim.

Alıntı serhat306 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ne kadar gereksız bı atısma olmus tum sayfaları okudum dergı guzel cıkmamıstır alırsın begenmessın hataları yazarsın onumuzdekı ayda alırsın veya almassın ben ıkı dergıyıde her ay duzenlı takıp edıyorum olur boyle hatalar yayın hayatında sonucda cekılen resımler kotu ama aracları hepımız bılıyoruz hepsıde ıyı araclar dergıye atıl abıden sonrakı yayın hayatında basarılar zaten kactane tunıng dergısı varkı yayında sahıp cıkmak gerek dıye dusunuyorum...
    Teşekkürler düşüncelerin için. Bende gereksiz bir tartışmanın olduğunun farkındayım. Ancak anlamadığım birşey var ortada. Dergiyi almadan sadece kapaktan yola çıkıp eleştiri yapıyorsun tamam bişe demiyorum okuyucudur saygı duyuyorum ama eleştirini yapıp cevabını aldıysan neden hala uzatıyosun belli bir amacı yok çünkü. Arkadaş ile msnden irtibata geçmek istedim nedir bu kadar eleştirilerinin sebebi öğrenmek istedim ancak karşımda son derece agresif biri ile karşılaştım. Neyse uzatmayalım konuyu Ağustos sayısı için tüm çalışmalarımız devam ediyor. Saygılar

tool - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sen herseye neden cevap vermek zorunda hissediyorsun serhat?
    Experience is what you get when you don't get what you want.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Sinirliyim,agresifim huyum kurusun Baba'ma cekmisim.
    - K -

________
    Dr.Ecu

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)