Dergi çalısanları bu sayıya fazla konsantre olamamışlar demekki , her zaman hersey 10 numara olucak diye bişey yok...
Dergi çalısanları bu sayıya fazla konsantre olamamışlar demekki , her zaman hersey 10 numara olucak diye bişey yok...
Bu sayının baskısında matbaada da sorun yaşanmış,basım bu yüzden kötü.Ancak bundan sonraki sayılar için çok farklı bir dergi geleceğini söylediler.Yeni kadro da belirleniyor.Yakında açıklanır mutlaka.
Böyle birşey söz konusu bıle olamaz,ufak bı ornek verıyım
Devamlı gıttıgın bı pastahane var cok sevıyosun cıleklı pastasını devamlı gıdıp gelıosun vs..asçı konsatnre olamıyo ısıne kafası dolu vsvsvs ertesı gun gıdıosun gene cıleklı pasta yemeye .ama pasta aynı sekılde degıl ..yemessın dımı o pastayı
Herseyın belırlı kalıtesı vardır;
dergilerin,gazetelerin,tv ızledıgın programların,iş hayatında yasadıgın gorusmelerının vsvs.vs.
Bunlardan odun verırse ısınde yaptıgın seyde basarılı olamassın.Bu kadar basit ve açık.
- K -
________
Dr.Ecu
başta zaten megan güneşte çekilmiş beyazlıktan arabanın hatları görünmüo , gölgesi desen o biçim ama dediğiniz gibi geçiş sürecidir toparlanabilireleştrileri göz önüne alırlar heralde..
Mehmet Ali DİNÇ
M.A.D Custom Stickers
Merhabalar, ben burda mehzent arkadaşıma katılıyorum, sinek küçüktür ve mide bulandırır. Sadece grafiker hatasıda yok dergide Peugeot 307 nin başlığına bakın, birde spota bakın spot da Peugeot 207 yazıyor. Ayrıca kurumlar bakidir çalışanlar ise gelip geçicidir çok enteresan atıl abi burda olmayınca işler duruyormu yani. Ayrıca resimler leş ötesi biz bu dergiye para veriyoruz ister istemez paramızın karşılığını almak isteriz. Böyle mazaret olmaz tr tuningin kolleksiyonu yapan birisi olarakda eski logoya dönmeniz hoş olmus.
baskıda hata olabilir herşeyde hata olabilir ama leş ötesi falan gibi bi benzetmeyi kendi fotoğraflarım için kesinlikle kabul etmiyorum (e90) eleştirirkende emek werenin hakkını yeme oktay. ben konu açsam o fotolarla eminim bütün site tebrik eder yani hatalar war diye herşey de kötü demek garip
Teşekkürler. Yorumun ve yapıcı eleştirilerin mutlaka göz önüne alınacak. Seninde belirttiğin gibi geçiş döneminin ardından değerli okuyucularımız için Ağustos sayısında bu ayın telafisini gerçekleştireceğiz.
Şu kadar detaylı bir yorum yazmak yerine sende diğer arkadaşlar gibi dergiyi alıp hatalarımızı söylersen inan daha yapıcı bir eleştiri yapmış olursun. Sadece kapaktan yola çıkıp gereken düşünceleri defalarca dile getirdiniz. Keşke daha anlamlı bir örnek verseydinde bizde düşünceleri göz önüne alırdık.
Tabi ki göz önüne alacağız eleştirileri. Onlar bize çok yardımcı oluyor. Teşekkürler
Ufak hatalara takılmayın demiyeceğim sonuçta hata olmaması gerekiyor. Önemli bir hata hemde. Bir daha tekrarlanmaması için Ağustos sayısına odaklandık. Eleştirin için teşekkürler.
O kadarini da sen dusunceksinDergiyi almaya gerek yok..Sunumu yaptigin yer yani Kapak zaten belli ediyo kendini..Yabanci dergileri bile alirken atiyorum ingiliz,alman,fransiz anlamicagim icin iklk basta kapaklarina bakip aliyorum sahsen.Netice itibariyle ;
Pastanin sunumu saheser niteligi tasisin ama vanilyasi cok olsun benim icin sknti degil..Bilmem anlatabildim mi
- K -
________
Dr.Ecu
ne kadar gereksız bı atısma olmus tum sayfaları okudum dergı guzel cıkmamıstır alırsın begenmessın hataları yazarsın onumuzdekı ayda alırsın veya almassın ben ıkı dergıyıde her ay duzenlı takıp edıyorum olur boyle hatalar yayın hayatında sonucda cekılen resımler kotu ama aracları hepımız bılıyoruz hepsıde ıyı araclar dergıye atıl abıden sonrakı yayın hayatında basarılar zaten kactane tunıng dergısı varkı yayında sahıp cıkmak gerek dıye dusunuyorum...
Kapaktan yola çıkıp tüm dergi hakkında yorum yapan ilk sensin valla bravo. Artık uzatmayalım istersen konuyu gerçeken çok gereksiz şeyler tartışıyoruz. Konu ile bu kadar yakından ilgilendiğin için ayrıca teşekkür ederim.
Teşekkürler düşüncelerin için. Bende gereksiz bir tartışmanın olduğunun farkındayım. Ancak anlamadığım birşey var ortada. Dergiyi almadan sadece kapaktan yola çıkıp eleştiri yapıyorsun tamam bişe demiyorum okuyucudur saygı duyuyorum ama eleştirini yapıp cevabını aldıysan neden hala uzatıyosun belli bir amacı yok çünkü. Arkadaş ile msnden irtibata geçmek istedim nedir bu kadar eleştirilerinin sebebi öğrenmek istedim ancak karşımda son derece agresif biri ile karşılaştım. Neyse uzatmayalım konuyu Ağustos sayısı için tüm çalışmalarımız devam ediyor. Saygılar![]()
sen herseye neden cevap vermek zorunda hissediyorsun serhat?
Experience is what you get when you don't get what you want.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)