hakikaten yanyana yürümüş ama hakkıını yememek lazım :rolleyes:
Printable View
Merhabalar. konuyu bıraz gec fark ettım ama acıklık getırıyım. arac olculdugu gun remap yapılması ıcın wıdeband degerlerıne ıhtıyac oldugu soylendı ve wıdeband baglanarak dynoya cıkarıldı.
Farkındaysan sana devırlere gore afr oranlarını gosteren bır kagıt verıldı, ve hatırlakı sana aracta bır problem oldugu ,kımı zaman 13-13,5 afr de gıttıgını, kımı zamanda 10afrnınde altında yurudugu (aem mın. 10 gosterıyor ve senın arac cakılı 10da duruyor) o kagıtta belırtıldı ve soylendı. senın olcum yapılırken araban sabıt 10 afr de gıdıyordu. yanı aracın bukadar zengın ıken degerın 166hp gıbı bır deger cıkarması bence cok dogal. sana hatta hatırlakı sen bu remap olayına gırmeden aracındakı arızayı bulmanı tavsıye edıldı.
Sımdı sen bır konu acıyorsun ve bunları soylemeden yorum beklıyorsun. bence hersey anlatkı yorumlar daha mantıklı gelebılsın ;) bu arada egzostundan attıgın kara dumanıda ekle ıstersen ;) gorusmek uzere...
ben kendisine remap yapmadıysan sonuç doğal dedim ama bana gülünç olduğumu söledi:D yardımcı olmaya çalıştığımıda söledim onada ihtiyacı olmadığını söledi bu saatten sora sölenecek bişi yok uzatmanında anlamı yok ben bişileri biliyormuşum onu gördüm bana yeterli:icon_tup:
mert hatırlarsan seninle dalyan clubaki buluşmada baya muhabbet edip yemek yemiştik ozaman bana yazılımın hala k03 yazılımı olduğunu söylemiştin bence problem burdan kaynaklanıyor tabii turbonun hybrid olmasındanda olabilir ama herşeye rağmen 166 bg tabiiki çok az bi rakam ben çok uzun zamandır kimseyle denemedim arabamda stok turbosu superchip kutu içi ve kat iptali var sağlıklı bi araba olduğunu herkes söyler aynı zamanda tiptronik arabam ve önden çeker dilersen müsait bi zamanında deneyelim hemde muhabbet sohbet ederiz ben hiç başka 1.8t yle denemedim o yüzden ne yapılırsa ne fark olur bilmediğimden bunu ayrıca istiyorum düşünürsen konuşalım