evet polis eğitmenlerinden biri bu durum karşısında kalp krizi geçirmiş. ama bi yandan bu eğitimli köpekler her mücadelede olsun en az polis kadar önemli rol oynuyorlar.
evet polis eğitmenlerinden biri bu durum karşısında kalp krizi geçirmiş. ama bi yandan bu eğitimli köpekler her mücadelede olsun en az polis kadar önemli rol oynuyorlar.
çok büyük ihmal var arkadaşlar,o köpeklerden biri zamanında bomba yüklü araç bulup eğitmenine 24 maaş ikramiye kazandırmıştı.Yazık gerçekten yazık,yemek sonrası uzayan sohbetin bedeli o kadar hayvanın canı olmamalı.Umarım gerekli cezaları alırlar.
03 FIAT PALIO SPORTING 1.6 16V | 98 HONDA CIVIC VTEC VTI HB
14 SEAT LEON FR 1.4 TSI | 15 VW CC 1.4 TSI DSG
17 VW PASSAT B8 1.4 TSI| 18 SEAT LEON FR 1.4ECOTSI DSG
13 VW POLO GTI 1.4 TSI DSG
evet eğer köpek o bombayı bulmasaydı kaç insanımızn canına mal olucaktı o köpeklere öle davranılmamalıydı yani değişik ve özel davranılmalıydı.kendinden daha çok ona bakmalıydı benim görüşüm bu çok önemli köpekler bunlar çünki bi eğitimi kaç yıl ve emekle veriyliyor bide bu işin mali yönü var biraz daha dikkat ve özen olmalı
Tebrik ediorum o eğitmeni.Güzelim hayvanları katletti yani.Buna sorumsuzluktan başka bişi diyemiyorum...![]()
[SIGPIC][/SIGPIC]
Köpeği köpeğe emanet etsen böyle bi sonuç olmaz.
Köpeği öküze(özür dilerim) emanet edersen bu sonuc cıakr ortaya
Benimde bir alman kurdum gece gündüz dışarıda yaşıyor. Buna rağmen her sabah ve her aksam 7 de cıkıp komple ıslatıorum onu.
Bir eğitmen olucak bunları alıp sabahtan aksama aksamdan sabaha Sauna'ya kapatıcan
bakalım o zaman ne hissedicek
Haberi izlerken tüylerim diken diken oldu. çok üzücü bür durum.hiç bir insan evladı kıyamaz onları orda bile bile bırakmaya sorumsuzluk öldürmüş güzelim hayvanları.
Dün aksam haberlerde izledim . çok üzüldüm valla![]()
38 EF 562 - Civic 1.6i Es --- 38 NZ 916 - 91 Civic EF
38 BA 452 - Citroen C3 1.4 HDI
38 YR 172 - Peugeot 307 1.4 HDI
38 UC 379 - 2008 Polo 1.4 TDI --- 38 JK 099 - Citroen C2 1.4 HDI
Dün ilk internette gördüm haberi. Yemin ederim gözlerim doldu bir köpek sahibi olarak. 6 tane özel eğitilmiş köpek ne demek ya? Gerçi Türkiye'de insanların 5 kuruş değeri yokken 6 tane mi köpeğin olacak? Türkiye'de kimseye-ister kuş olun ister insan isterseniz de bitki- verilmesi gereken değer verilmiyor. kimsede duyarlılık kalmamış...
İsterse hepsi sokak köpeği olsun. Ne içimin sızlaması, ne de bu adamlara karşı içimde uyanan nefret değişmezdi.
Hepsi mi akılsızmış arkadaş? 1 tanesi bile diyememiş mi bu sıcakta arabaya köpek mi kapatılır diye.
Bu zeka seviyesiyle nasıl bu yaşına kadar gelmiş, meslek sahibi olmuş bu adamlar?
Ingilterede yasanmis benzer bir olay sonucu olen iki polis kopegini arac icerisinde birakan egitmenlerine 6 ay hapis cezasi verilmis unutmamak gerekirki o hayvanlar emniyet teskilati bunyesinde kendi biriminlerinde calisan kadrolu birer isci statusunde.Kanun onunde insandan farklari yok yani kisacasi ihmal sucu ile egitmenleri yargilamak ve hukum giydirmek mumkun ama unutulup kaybolup gidecek bu olayda memleketimde aninda parlayip yok olan binlerce olayi gibi... Keske hak yerini bulsa yazik olmus hayvanlara
hani altında birşey aramayı pek sevmem ama böyle unutuldu filan olamaz......................
bu köpeklerin hepsi bombamı yoksa istenmeyen şeyleri bulan köpeklerdemi var acaba aralarında???????????????????????????????????????? ??????????????????????????????
çok üzücü durum ama küfür düzeyinde hakaret ettiğiniz insanlar türkiyenin en iyi eğitmenleri ve yurdun 4 bir yanına eğitilmiş köpek yetiştiriyolar. bende çok üzüldüm hem o arkadaşlarım hemde köpeklere hepsi ailesinden çok beraber oluyodu.
kimse küfür düzeyinde hakaret etmedi ama eğer öyle bir iddianız varsa yönetici'yi uyar butonuyla yöneticilere bilgi verebilirsiniz.
peki sizce türkiyenin en iyi eğitmenleri ailelerinden fazla birlikte oldukları köpekleri 40+ derecelerde arabada bırakılmayacağını bilmiyolar mıydı?
03 FIAT PALIO SPORTING 1.6 16V | 98 HONDA CIVIC VTEC VTI HB
14 SEAT LEON FR 1.4 TSI | 15 VW CC 1.4 TSI DSG
17 VW PASSAT B8 1.4 TSI| 18 SEAT LEON FR 1.4ECOTSI DSG
13 VW POLO GTI 1.4 TSI DSG
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)