15 günü geçti, 1 ay oldu neredeyse
Kredi kartı dolu, Temmuz geçsin, Ağustos ayında alırım artık bir psu.
15 günü geçti, 1 ay oldu neredeyse
Kredi kartı dolu, Temmuz geçsin, Ağustos ayında alırım artık bir psu.
Veya simdilik kullan ilerde
http://www.vatanbilgisayar.com/produ...spx?I_ID=36424
http://www.vatanbilgisayar.com/produ...spx?I_ID=30665
Seceneklerini gozden gecirebilirsin.
KA Style
Ucuzdan alabilecegin en kaliteli ve sessiz PSUlar bunlar![]()
KA Style
Rica edeirm ne demek. Senin sanırım bu elektriksel konularda basın cok agrımıs. Bi daha boyle ince bir ayrıntı yuzunden agrısın istemem.
Cunku parcanın garantiye gitmesi -özellikle Harddiskin- ne demek çok iyi bilirim
Tekrar geçmiş olsun. Garantiden gelenleri yeni PSU(gigabyte) ile denedikten sonra sıkıntı devam ediyormu etmiyormu tekrar haber edersen sevinirim
Yineliorum uzun vadede Gigabyte kullanmanı tavsiye etmiorum. Googledan Reviewlerini okuyabilirsin
Kolay gelsin.
KA Style
Bekliyorum şuan diskleri, gelsin mutlaka haber veririm. Tavsiyene uyup 1-2 ay içinde değiştiricem psu'mu![]()
Bir ara kasa sogutması icin bir baslık olustursak diyorum
Herkes bildiklerini dokse bu işe, ben cok zaman ve para harcadim acaba benım kadar delisi varmıdır dıe
Örnekteki gibi
![]()
KA Style
arakadaşlar macintosh bilgisayar alın 3 yıldır macintosh kullanıyorum virüs girmez çökmez format gerektirmez çekirdek işlemcisi ortalama bi pc nin 8 katı daha hızlıdır (die biliyorum) 1 ay içinde kullanmayı öğrenirsiniz biraz pahalıdır ama pc gibi 3 senede 1 yeni parça takiim update ediyim derdi yoktur 10 senelik macintoshlar hala canavar gibi
(sadece tavsiye amaçlı yazdım evren abi sorununu tam olarak anlamadığım için ) grafiker bilgi sayarı olarak bilinir ama abd kullanıcısının 100de 90 mac. kullanır oyun oynamak için windowsta yükleniyo![]()
Paralarından da haberın vardır umaırm
Mac'ten 3 senelık toplayabılecegın bir bilgisayarı, Windows veya benzeri işletim sistemli olarak toplarsan aynı bilgisayardan 2 tane alabilirsin. Kaldıkı 3 senelık macte de istedigin oyunları oynabilecegini dusunmuyorum
Mac bana gore Laptop gibi eklentisiz olunca sıkıntılı gelıor![]()
KA Style
abi ben iş bilgisayarı olarak şey ettiydimhani konu harddisk olunca dedim bilgileri en güvenli mac saklar formata luzum yok çökmez kaçmaz die yani fiyatlarını biliyorum ayrıca evimde 2.8 duo2 intel. 2gb ram 256mb asus n6600 ddr2 ekran kartlı pc m var mac 2 ghz 2 gb ram 128mb ati ekran kartı var colin mc rae rally dirt i mac çok daha kaliteli ve akıcı oynatıyo
bi sabri daha hangi oyunu ister
![]()
Banada PSU gibi geldi.
Gerçi PSU'dan güç yetmezliğine girse bildiğim kadarıyla otomatik olarak sistemi kapatması lazım. (Bios ayarı açıksa) en azından bende öyle die biliyorum.
Sizde kapanma sorunu olmamış. Kablo+PSU gibi ikili bir sorun olabilir.
Bios'dan Sata ayarlarınada bakmışsınızdır muhtemelen ama aklıma gelmişken söyliyim dedim.
Kasa konsunda:
ASUS TA-5A
Kullanıyorum çok memnununm.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)